Hali... sztem nagyon is izgató ha picit van mit fogni, persze mértékkel, de sztem nem jó ha gebe a csaj, azt imádom ha tényleg azért látni a jó testét, persze ez nem 80kilót jelent :)

Ha az arc szép, és a lány kedves nem biztos, hogy az alkatával kell törődni...
Hm, erdekes behatarolas, 81kg felett mar tul kover a csaj, de 80ig johet. Ujabban mar merlegszemu emberek is vannak?Csak mert ha meglatsz egy csajt, nincs rairva kilo. Megeshet hogy te 70nek tippeled, kozben meg 90kg, mert nagyok a mellei, vagy egyeb okok miatt. Viszont formas alakja van. Nem hiszem hogy sex elott barkit is merlegre allitanak, es 80felett azt mondjak: babam, nem felelsz meg, ki vagy dobva.
En jocskan 80folott vagyok, a parom megis imad. (Bar neha nem is ertem:-P)Szerintem fontos hogy az alakhoz tarsuljon egy helyes pofi, es egy temperamentumos, izgato karakter. Akkor a pasit a labad ele fektetheted:-DDDPersze nem szoszerint, mielott meg valaki nekem jonne (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 10. csütörtök 23:49
En jocskan 80folott vagyok, a parom megis imad. (Bar neha nem is ertem:-P)Szerintem fontos hogy az alakhoz tarsuljon egy helyes pofi, es egy temperamentumos, izgato karakter. Akkor a pasit a labad ele fektetheted:-DDDPersze nem szoszerint, mielott meg valaki nekem jonne (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)

Hali... sztem nagyon is izgató ha picit van mit fogni, persze mértékkel, de sztem nem jó ha gebe a csaj, azt imádom ha tényleg azért látni a jó testét, persze ez nem 80kilót jelent :)
Ezzel 1etértek, apropos láthatnék képet rólad? :-)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 00:00

Hm, erdekes behatarolas, 81kg felett mar tul kover a csaj, de 80ig johet. Ujabban mar merlegszemu emberek is vannak?Csak mert ha meglatsz egy csajt, nincs rairva kilo. Megeshet hogy te 70nek tippeled, kozben meg 90kg, mert nagyok a mellei, vagy egyeb okok miatt. Viszont formas alakja van. Nem hiszem hogy sex elott barkit is merlegre allitanak, es 80felett azt mondjak: babam, nem felelsz meg, ki vagy dobva.
En jocskan 80folott vagyok, a parom megis imad. (Bar neha nem is ertem:-P)Szerintem fontos hogy az alakhoz tarsuljon egy helyes pofi, es egy temperamentumos, izgato karakter. Akkor a pasit a labad ele fektetheted:-DDDPersze nem szoszerint, mielott meg valaki nekem jonne
En jocskan 80folott vagyok, a parom megis imad. (Bar neha nem is ertem:-P)Szerintem fontos hogy az alakhoz tarsuljon egy helyes pofi, es egy temperamentumos, izgato karakter. Akkor a pasit a labad ele fektetheted:-DDDPersze nem szoszerint, mielott meg valaki nekem jonne
Mnsed van?
van :-)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
es tenyleg akarod a kepet?
Tényleg :-)
ha nem haraxol a címet priviben küldtem
az rendben van, csak kerdes hogy meg e kapom..manapsag semmi nemmukodik normalisan
Elvileg már meg kellet kapnod :-)
Hat pedig nem, es asszem nem is fogom. Egy ideje nem mukodik minden 100szazalekra.
akkor mondj léci egy jobb módot, ahogy átküldhetem.
Pl az axtoron fent vagy?
Pl az axtoron fent vagy?
Nem vagyok. Egyeb mod pedig nincs. Errol ennyit akkor. Kepcsere majd mas alkalommal.
nem küldenéd el te priviben az Msn címedet? én meg szoktam kapni a priviket :-)
elment
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 00:22

nem küldenéd el te priviben az Msn címedet? én meg szoktam kapni a priviket :-)
köszi, megvan :-)
Sziasztok !
Az én véleményem is az , hogy nagyon nagy élményt nyujt egy kisé teltebb test, és álltalában inteligencia is társul hozzá.
Nincsenek annyira eltelve maguktol.
Az ilyen testhez szép nagy cicik is nötek.
Most én sem 90-fölöt gondoltam , bár nagyon aranyosak barátnak tökéletes sajnos ez fölöt már annyira másra már nem gondolok.
Az én véleményem is az , hogy nagyon nagy élményt nyujt egy kisé teltebb test, és álltalában inteligencia is társul hozzá.
Most én sem 90-fölöt gondoltam , bár nagyon aranyosak barátnak tökéletes sajnos ez fölöt már annyira másra már nem gondolok.
Szerintem a termet és az IQ nem feltétlenül párosul, van egy kb 110kg-s kolleganőm, aki olyan sötét, hogy ha bejön a munkaterembe légvédelmi fényszórót kell kapcsolni, hogy lássunk valamit, ráadásul nem is túl jóindulatú...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 00:40
Törölt felhasználó (56068)

Sziasztok !