Ebben en is egyet ertek, sok fiu total batortalan, es mivel nem lepnek a csaj ugy veheti hogy nem jon be a pasinak. Mokuskerek...
Igazad van!
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 22:39

Ebben en is egyet ertek, sok fiu total batortalan, es mivel nem lepnek a csaj ugy veheti hogy nem jon be a pasinak. Mokuskerek...
És egy HELYESÍRÁS-t oktató tanárnővel?
Mondom, nem azokról beszéltem, akik csak desszertként használják...De akik főfogásként és nem is akarnak igazi társat maguk mellé, hanem csak ennyi az igényük, azok szánalmasak, legalábbis nekem.
Mondjuk, ha nekem olyan párom lenne, akik nyitott ilyesféle dolgokra, nem a neten keresném vele a párszexet.
a net számomra csak ismerkedésre jó. De egyéb, főleg testi élvezetekre egészen biztosan nem!
Mondjuk, ha nekem olyan párom lenne, akik nyitott ilyesféle dolgokra, nem a neten keresném vele a párszexet.
a net számomra csak ismerkedésre jó. De egyéb, főleg testi élvezetekre egészen biztosan nem!
neked is igazad van!
Ezért vannak egyedül a magamfajta romantikus nők, akik egy igazi Férfira vágynak. Egy bátor, vad, jófej, de attól még nagyon szeretni tudó kis kandúrra:-))
Volt hogy en is megtettem az elso lepest, de szinte folyton kudarccal vegzodott, mert nehanyan nem tudjak a dolgokat felnott mondjara kezelni, es kinevetik az embert, vagy ujjal mutogatnak ra, igy en mar elvbol se tennek senkiert egy lepest se. Egy ferfi legyen ferfi, es alljon a sarkara, aki meg nem tud, az verje a kameraba.
te is macskaparti vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 22:45

Törölt felhasználó (368273)
VIP

Ezért vannak egyedül a magamfajta romantikus nők, akik egy igazi Férfira vágynak. Egy bátor, vad, jófej, de attól még nagyon szeretni tudó kis kandúrra:-))
20
Lehet, hogy sok időt töltök, talán az alább felsorolt dolgok miatt...Utcán mikor fog rámmosolyogni egy pasi, vagy ne adj Isten leszólítani?:-) Főleg, itt nálunk a csontkollekciókat kedvelik, esélyem is kevés így erre:-) És mondom, meg szeretnék ismerni egy ilyen férfit, akiről személyleírást adtam:-) És ebben töretlen vagyok:-) Valahol a kicsiny országban majd csak akad egy talpig férfi, aki ide téved és nem csak megkérdi azt, hogy "bevállalós vagy-e", mert neki egy erős jellemre van szüksége éppen a virtuális világban, de nem is 1-2 hancúrra vágyik, hanem már beért a feje lágya és úgy gondolja, jók leszünk egymásnak:-)
Szerintem napi 2 óra nem sok, sokan viszont az egész munkaidejüket netezéssel töltik ki, hiába nincs otthon számítógépük!
Buli? Ugyan már! Nekem józan férfi kell, nem egy tántorgó alkoholista! És nem egy mámoros éjszaka!
Párszex? Ja kérem, ehhez nem szabad szégyellősnek lenni! Itt volt a nyár és az ezzel járó sok-sok lehetőség:-)
Szerintem napi 2 óra nem sok, sokan viszont az egész munkaidejüket netezéssel töltik ki, hiába nincs otthon számítógépük!
Buli? Ugyan már! Nekem józan férfi kell, nem egy tántorgó alkoholista! És nem egy mámoros éjszaka!
Párszex? Ja kérem, ehhez nem szabad szégyellősnek lenni! Itt volt a nyár és az ezzel járó sok-sok lehetőség:-)
Az:-) Imádom a cica-kandúrka párosítást:-)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
31 (szóval én már túl vagyok a bulizós korszakon, ár akkor sem vittem túlzásba..nem az én világom!)
Ok:-) Annyit kérdezték már ezt tőlem...belefáradtam a magyarázásába, így annyit mondanék csak, hogy aki olyan, mint én, az nem fogja majd ezt a kérdést feltenni nekem:-))))))
Helyes, en is igy szeretem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 22:56

Törölt felhasználó (368273)
VIP

Az:-) Imádom a cica-kandúrka párosítást:-)
Na megyek vissza takarítani.
Meg akartuk menteni a temat es most se a husisabb csajokrol volt szo, hm, hm
Latom megint sehol senki, ebbol se se lesz mar nagy tema. Talan tenyleg mindenki atallt a masik parthoz, marmint vekony csajok...
Persze, en is tudom, hogy hetvege van, de azert a husisabb lanykak tamogatasat se kellene elfeledni
Egyebkent viszont kivanok kellemes hetveget

Én nagyon szivessen támogatlak bennetek mert csodás élményeket csak a husisabb lányokkal lehet elérni .Napokban ismertem meg egy gyöngy szemet közületek de az egy álom lány .
Ezért ne adjátok fel a reményt nagyon is sokan vagyunk akik a husisabb csajszikat imádják
Ezért ne adjátok fel a reményt nagyon is sokan vagyunk akik a husisabb csajszikat imádják
Bocsi ha tul kivancsi lennek, de itt ismerted meg a lanyt?Es miert alom lany?Nem elerheto?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 01. péntek 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 23:08
Törölt felhasználó (56068)
VIP

Én nagyon szivessen támogatlak bennetek mert csodás élményeket csak a husisabb lányokkal lehet elérni .Napokban ismertem meg egy gyöngy szemet közületek de az egy álom lány .