Maxijoe! Nagyon jók a képek! csak így tovább!
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 09. 02. szombat 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 09. 02. szombat 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)

végre látunk rólad képet :)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 02. szombat 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Kellemes hétvégét mindenkinek!
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 01. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, en is tudom, hogy hetvege van, de azert a husisabb lanykak tamogatasat se kellene elfeledni
Egyebkent viszont kivanok kellemes hetveget
Nem tudom a lany tudja e hogy tetszik neked, de attol fuggetlenul sok sikert kivanok hogy a platoi esetleg valami komolyabb lehessen. Halmozd el a lanyt figyelmesseggel, a nok ennek mindig csak orulnek ennek
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 02. szombat 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 02. szombat 00:34
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 02. szombat 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56068)
VIP
Hát jó hát öszinte leszek igen itt ismertem meg.
Álom azárt mert minden teljesül egy emberben amiröl csak álmodoztam .És egyenlöre plátoi ill bit kapcsolat.
Álom azárt mert minden teljesül egy emberben amiröl csak álmodoztam .És egyenlöre plátoi ill bit kapcsolat.
De gondolom ti is álom lányok lesztek vagytok annak a férfi szemében aki ilyen nökröl ábrándozik.
Hát jó hát öszinte leszek igen itt ismertem meg.
Bocsi ha tul kivancsi lennek, de itt ismerted meg a lanyt?Es miert alom lany?Nem elerheto?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 01. péntek 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 23:08
Törölt felhasználó (56068)
VIP
Én nagyon szivessen támogatlak bennetek mert csodás élményeket csak a husisabb lányokkal lehet elérni .Napokban ismertem meg egy gyöngy szemet közületek de az egy álom lány .
Ezért ne adjátok fel a reményt nagyon is sokan vagyunk akik a husisabb csajszikat imádják
Ezért ne adjátok fel a reményt nagyon is sokan vagyunk akik a husisabb csajszikat imádják
Én nagyon szivessen támogatlak bennetek mert csodás élményeket csak a husisabb lányokkal lehet elérni .Napokban ismertem meg egy gyöngy szemet közületek de az egy álom lány .
Persze, en is tudom, hogy hetvege van, de azert a husisabb lanykak tamogatasat se kellene elfeledni
Latom megint sehol senki, ebbol se se lesz mar nagy tema. Talan tenyleg mindenki atallt a masik parthoz, marmint vekony csajok...
Meg akartuk menteni a temat es most se a husisabb csajokrol volt szo, hm, hm
Na megyek vissza takarítani.
Helyes, en is igy szeretem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 22:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
VIP
Az:-) Imádom a cica-kandúrka párosítást:-)
Ok:-) Annyit kérdezték már ezt tőlem...belefáradtam a magyarázásába, így annyit mondanék csak, hogy aki olyan, mint én, az nem fogja majd ezt a kérdést feltenni nekem:-))))))
31 (szóval én már túl vagyok a bulizós korszakon, ár akkor sem vittem túlzásba..nem az én világom!)
Az:-) Imádom a cica-kandúrka párosítást:-)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, hogy sok időt töltök, talán az alább felsorolt dolgok miatt...Utcán mikor fog rámmosolyogni egy pasi, vagy ne adj Isten leszólítani?:-) Főleg, itt nálunk a csontkollekciókat kedvelik, esélyem is kevés így erre:-) És mondom, meg szeretnék ismerni egy ilyen férfit, akiről személyleírást adtam:-) És ebben töretlen vagyok:-) Valahol a kicsiny országban majd csak akad egy talpig férfi, aki ide téved és nem csak megkérdi azt, hogy "bevállalós vagy-e", mert neki egy erős jellemre van szüksége éppen a virtuális világban, de nem is 1-2 hancúrra vágyik, hanem már beért a feje lágya és úgy gondolja, jók leszünk egymásnak:-)
Szerintem napi 2 óra nem sok, sokan viszont az egész munkaidejüket netezéssel töltik ki, hiába nincs otthon számítógépük!
Buli? Ugyan már! Nekem józan férfi kell, nem egy tántorgó alkoholista! És nem egy mámoros éjszaka!
Párszex? Ja kérem, ehhez nem szabad szégyellősnek lenni! Itt volt a nyár és az ezzel járó sok-sok lehetőség:-)
Szerintem napi 2 óra nem sok, sokan viszont az egész munkaidejüket netezéssel töltik ki, hiába nincs otthon számítógépük!
Buli? Ugyan már! Nekem józan férfi kell, nem egy tántorgó alkoholista! És nem egy mámoros éjszaka!
Párszex? Ja kérem, ehhez nem szabad szégyellősnek lenni! Itt volt a nyár és az ezzel járó sok-sok lehetőség:-)
20
te is macskaparti vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 22:45
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
VIP
Ezért vannak egyedül a magamfajta romantikus nők, akik egy igazi Férfira vágynak. Egy bátor, vad, jófej, de attól még nagyon szeretni tudó kis kandúrra:-))

fatgirlsfriend

Mancika