már 1 hete semmi válasz
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2020. 02. 23. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 23. vasárnap 11:20

Az Ügyfélszolgálat nem online 0-24 órás szolgálat, ezért ne aggódj ha nem azonnal válaszolnak

Az Ügyfélszolgálat nem online 0-24 órás szolgálat, ezért ne aggódj ha nem azonnal válaszolnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 22. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 15:57

Törölt felhasználó (3112072)

írtam,de semmi...
írtam,de semmi...
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 02. 22. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 10:36

Szia! Kérjük fordulj GG Ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja, e-mail menüpont), a kollégák segítenek
Szia! Kérjük fordulj GG Ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja, e-mail menüpont), a kollégák segítenek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 21. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 21. péntek 18:51
Törölt felhasználó (3112072)

Küldtem Vipre- SMS-t de válasz sms szerint hibás szöveget irtam az üzenetben(Amit kétlek) ilyenkor mi a teendő?
Küldtem Vipre- SMS-t de válasz sms szerint hibás szöveget irtam az üzenetben(Amit kétlek) ilyenkor mi a teendő?
Szia! Írj GG Ügyfélszolgálatunkra (lap alja, e-mail menüpont), és a kollégák törlik a profilodat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 04. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 04. szombat 18:48
Törölt felhasználó (1156402)

Szép napot szeretném töröltetni az oldalam.
Szép napot szeretném töröltetni az oldalam.
Szia! Sajnos a megadott adatok alapján nem találtunk a Goldengate oldalon beazonosítható felhasználót. Mi már többször is tettünk bejelentést az Xhamster oldal üzemeltetői felé ilyen jellegű visszaélésről. A bejelentett videókat minden alkalommal rövid határidőn belül törölték is. Kérünk benneteket, ha ilyen tartalmat találtok, azt haladéktalanul jelezzétek az oldal üzemeltetői felé.Minél több panasz érkezik egy felhasználóra, annál erősebb a jogalapja, hogy a regisztrációját megszüntessék. Egyetlen bejelentés ugyanis még nem vonja maga után automatikusan a regisztáció blokkolását, még akkor sem, ha 20-nál is több a lopott videó a profilon
(Ez egy válasz Vidka87 üzenetére (2019. 10. 01. kedd 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 01. kedd 18:12

Kedves Goldengate!
Az általam feltöltött videókat jogtalanul tölti fel egy hungarianamatorszex nevében regisztrált xhamster felhasználó az xhamster oldalára. Sajnos az itteni felhasználó nevét nem tudom, csak annyit, hogy Kiss István Ferencnek hívják. Sajnos nem én vagyok az egyetlen áldozata, napi szinten lopja a GG-s amatőr videókat és tölti fel sajátként az említett oldalra. Kérem az érintett személy mihamarabbi törlését, vagy moderálását, mert ez jogtalan használat.
Üdvözlettel
Vidka87
Az általam feltöltött videókat jogtalanul tölti fel egy hungarianamatorszex nevében regisztrált xhamster felhasználó az xhamster oldalára. Sajnos az itteni felhasználó nevét nem tudom, csak annyit, hogy Kiss István Ferencnek hívják. Sajnos nem én vagyok az egyetlen áldozata, napi szinten lopja a GG-s amatőr videókat és tölti fel sajátként az említett oldalra. Kérem az érintett személy mihamarabbi törlését, vagy moderálását, mert ez jogtalan használat.
Üdvözlettel
Vidka87
Kedves Goldengate!
Üdvözlettel
Vidka87
Üdvözlettel
Vidka87
Szia! A töröltetni kívánt feltöltésed linkjét küldd el a GG Ügyfélszolgálatra (lap alja, e-mail menüpont), és a kollégák törlik.
(Ez egy válasz F3rrri üzenetére (2019. 09. 03. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 03. kedd 19:14

Hali
2018.augusztus.30. képsorozatomat törölnétek?
Nagyin fontos lenne
Előre is köszönöm a segítséget
Nagyin fontos lenne
Hali
Nagyin fontos lenne
Nagyin fontos lenne
Szia! Engedélyezve van a Flash a gépeden? Ezt itt tudod ellenőrizni: https://get.adobe.com/flashplayer/
(Ez egy válasz Skyline76 üzenetére (2019. 06. 17. hétfő 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 17. hétfő 11:21

Nem indul el a letöltés állandóan a divx telepitését kéri pedig az már megvolt.
Nem indul el a letöltés állandóan a divx telepitését kéri pedig az már megvolt.
Szia! Technikai okokból a törlés funkciót még néhány napig nem tudod használni, tiltani azonban addig is tudsz. Köszönjük a türelmet
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2019. 06. 14. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Mikortól lehet ismét törölni kapcsolatot?
Szia! Mobileszközre az oldal több funkciója sajnos még nincs optimalizálva,így képeket/videókat feltölteni egyenlőre csak asztali gépről tudsz
(Ez egy válasz Gabikaa122 üzenetére (2019. 06. 01. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 01. szombat 12:43

Sziasztok új vagyok itt és az a kérdésem hogy telefonról miért nem enged fotót feltolteni?
Sziasztok új vagyok itt és az a kérdésem hogy telefonról miért nem enged fotót feltolteni?
Szia! Igen, sajnos a ZIP letöltés funkció a jövőben már nem lesz elérhető oldalunkon, e hó elején végleg kivezetésre került. A fotók XXL méretben egyesével továbbra is letölthetők.
(Ez egy válasz Skylife2009 üzenetére (2019. 04. 24. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló. Megszűnt a képek letöltése zipben?????
Szia! A másik bejelentésedre e-mailben kaptál választ, miért nem került törlésre az általad jelentett regisztráció.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 16. kedd 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 16. kedd 16:49
Törölt felhasználó (3994582)

Aki spam leveleket küldött az törölve lett, de a totál kamu az nem.