Szia
Véletlenül elküldtem egy profi hirdető jelentèst.
Ijyenkor mit lehet tenni?
Véletlenül elküldtem egy profi hirdető jelentèst.
Ijyenkor mit lehet tenni?
Szia! Csere után frissítsd a böngésződet(Shift + F5), valószínűleg még tárolja a régit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 15. csütörtök 12:07
Törölt felhasználó (4367072)

Szeretném lecserélni a profilképet, de hiába, mindig a régi jön elő, akkor is, ha a régit letöröltem, s az újat tettem fel. Ha nincs semmilyen profilkép megadva, akkor a régi nem jön elő. Tehát a kérdés: Hogy lehet profilképet cserélni úgy, hogy ne a régi jöjjön elő még mindig? Köszönöm
Szeretném lecserélni a profilképet, de hiába, mindig a régi jön elő, akkor is, ha a régit letöröltem, s az újat tettem fel. Ha nincs semmilyen profilkép megadva, akkor a régi nem jön elő. Tehát a kérdés: Hogy lehet profilképet cserélni úgy, hogy ne a régi jöjjön elő még mindig? Köszönöm
Szia! Milyen böngészőt használsz? Ha nem enged bejelentkezni, másik böngészőnél is fennáll ez a hibajelenség?
(Ez egy válasz nyuff üzenetére (2020. 10. 14. szerda 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 14. szerda 18:28

üdv.
tegnap illetve ma vettem észre hogy nem mindig enged bejelentkezni.
missing translation hibával nem enged be. aztán átkattintok valami menüpontra onnan meg működik.
missing translation hibával nem enged be. aztán átkattintok valami menüpontra onnan meg működik.
Szia! Örülünk, hogy megoldódott. Az ügyfélszolgálat nem 0-24 órás ügyfélszolgálat, minden levére 48 órán belül válaszolnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 14. szerda 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 14. szerda 15:01
Törölt felhasználó (4433032)

Sziasztok !
Valami folytán magától megjavult...
Nem tudom, hogy mi volt a probléma egész hajnaltól az előző fél-egy óráig.

üdv.
Sziasztok !
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 14. szerda 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 14. szerda 06:57

Törölt felhasználó (4433032)

Sziasztok !
Hátha tudtok segíteni ti is. Nem tudok levelet írni senkinek. (Már több tucatot írtam, mától azonban nem tudok) Azt írja ki körülbelül, hogy : Valami nem stimmel, kérjük írjon az ügyfélszolgálatra. Oda írtam is, de egyelőre nem kaptam választ, segítséget.
Köszönöm, Zsolt
Hátha tudtok segíteni ti is. Nem tudok levelet írni senkinek. (Már több tucatot írtam, mától azonban nem tudok) Azt írja ki körülbelül, hogy : Valami nem stimmel, kérjük írjon az ügyfélszolgálatra. Oda írtam is, de egyelőre nem kaptam választ, segítséget.
Köszönöm, Zsolt
Sziasztok !
Köszönöm, Zsolt
Köszönöm, Zsolt
Köszönöm!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 10. 09. péntek 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 20:43

Szia! Nem szűnt meg, bármely VIP tartalomra kattintva találod a fizetési lehetőségeket. SMS-es VIP vásárláshoz küldd el a GG kódot a 06-90-648-310 számra
Szia! Nem szűnt meg, bármely VIP tartalomra kattintva találod a fizetési lehetőségeket. SMS-es VIP vásárláshoz küldd el a GG kódot a 06-90-648-310 számra
(Ez egy válasz Genious üzenetére (2020. 10. 09. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 16:22

Helló.
Érdeklődnék, hogy az sms-es vip tagság vásárlás megszűnt?
Nem találom a számot.
Köszi.
Nem találom a számot.
Köszi.
Helló.
Nem találom a számot.
Köszi.
Nem találom a számot.
Köszi.
mobilon rendben működik, csak az asztali gépen észleltem, ha nem jut semmire az informatikus akkor majd reinstall lesz a vége, lassan majd úgyis ráfér a gépre.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 09. 29. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 29. kedd 21:20

Más továbbra sem jelzett hasonlót, de jeleztük informatikusnak az általad észlelt hibát. Mobileszközről és asztali gépről is hasonló a helyzet nálad?
Más továbbra sem jelzett hasonlót, de jeleztük informatikusnak az általad észlelt hibát. Mobileszközről és asztali gépről is hasonló a helyzet nálad?
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2020. 09. 29. kedd 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 29. kedd 10:49

Szia, sajnos a probléma sem cache ürítéssel sem előzmények törlésével sem a shift+F5 sem pedig a bővítmények letiltásával nem oldódik meg, jelenleg microsoft edge alatt megy rendesen.
Szia, sajnos a probléma sem cache ürítéssel sem előzmények törlésével sem a shift+F5 sem pedig a bővítmények letiltásával nem oldódik meg, jelenleg microsoft edge alatt megy rendesen.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 09. 26. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 26. szombat 11:49

Szia! Senki más nem jelzett hasonlót, és mi sem tudtuk reprodukálni a hibát. Próbálkoztál frissíteni Shift + F5-el? Megoldódott azóta a probléma, vagy másik böngészővel tudtál belépni?
Szia! Senki más nem jelzett hasonlót, és mi sem tudtuk reprodukálni a hibát. Próbálkoztál frissíteni Shift + F5-el? Megoldódott azóta a probléma, vagy másik böngészővel tudtál belépni?
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2020. 09. 25. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 25. péntek 10:11

Sziasztok.
Mai nap tapasztaltam,hogy google chrome böngészőt használva nem működik a https://www.goldengate.hu/elmúltam 18 éves, elfogadom gomb, bármit próbáltam csinálni, reklámblokkoló tiltás és kiegészítők tiltása, egyszerűen nem kattintható, ezáltal az oldalra sem lehet belépni.
Nemtudom tudtok-e a problémárol?Vagy lehet ez csak nálam jelentkezik.
Mai nap tapasztaltam,hogy google chrome böngészőt használva nem működik a https://www.goldengate.hu/elmúltam 18 éves, elfogadom gomb, bármit próbáltam csinálni, reklámblokkoló tiltás és kiegészítők tiltása, egyszerűen nem kattintható, ezáltal az oldalra sem lehet belépni.
Sziasztok.
Mindenhol 2020.04.30 az utolsó bejegyzés!
(Ez egy válasz krbi01 üzenetére (2020. 09. 19. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A társkereső miért van leállítva??
Szia! Szöveges fórumtémába kérjük ne tölts képet. A fotós témákba úgy tudsz saját képet, ha előtte feltöltöd egy képmegosztóba és onnan linkeled
(Ez egy válasz Dockfeet üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 12:59

Sziasztok, hogy tudok képet feltölteni fórum témákhoz saját gépről?
Nekem csak belinkelni engedné.
Köszönöm ☺️
Nekem csak belinkelni engedné.
Köszönöm ☺️