Kérlek írd meg az adataidat az ügyfélszolgálatra, hogy jóvá tudjuk írni a tagságod. Kellene a telefonszámod és hogy mikor, milyen üzenetet küldtél melyik telefonszámra. Ha még azt is megadod, hogy pontosan milyen VIP tagságra szerettél volna fizetni (egy hetes vagy 30 napos), akkor egész gyorsan megkapod majd az aktiváló kódod.
(Ez egy válasz x50 üzenetére (2009. 09. 20. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 20. vasárnap 19:43

Hello. Küldtem ma sms VIP tagságért és azt írta: Hogy nem jól adtam meg a jelszót. A pénzt levonta,de belépő kódot nem kaptam. Lehet orvosolni a problémát?
Hello. Küldtem ma sms VIP tagságért és azt írta: Hogy nem jól adtam meg a jelszót. A pénzt levonta,de belépő kódot nem kaptam. Lehet orvosolni a problémát?
Szia!
Jóváírtuk a tagságot, a hiba pontos okát még nyomozzuk. (Ez egy válasz cclucarelli92 üzenetére (2009. 09. 13. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 13. vasárnap 18:28
Jóváírtuk a tagságot, a hiba pontos okát még nyomozzuk. (Ez egy válasz cclucarelli92 üzenetére (2009. 09. 13. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Regeltem a Vaterán, amiért elvileg meg kellett volna hogy kapjam a VIP jogot nem?
Köszi a választ
Köszi a választ
Szia!
Jelenleg nincs még erre lehetőség, de hamarosan bekerül ez a funkció is. (Ez egy válasz x50 üzenetére (2009. 09. 13. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 13. vasárnap 14:30
Jelenleg nincs még erre lehetőség, de hamarosan bekerül ez a funkció is. (Ez egy válasz x50 üzenetére (2009. 09. 13. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Szeretném megtudni ,hogy tudok új tagnak meghívni vkit?
Sziasztok. Regeltem a Vaterán, amiért elvileg meg kellett volna hogy kapjam a VIP jogot nem?
Köszi a választ
Köszi a választ
Sziasztok. Szeretném megtudni ,hogy tudok új tagnak meghívni vkit?
Nem tűntek el, itt találod őket: > Sorozat <
Ez a hiba akkor fordulhat elő, amikor az oldal frissül. Ez naponta többször is lehet, ilyenkor 5-10 percig nem látszik minden sorozat a lapozós oldalon, mert a szerver generálja a fájlokat. De ha rákeresel, meg kell hogy találja a sorozatod. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 30. vasárnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 30. vasárnap 21:52
Ez a hiba akkor fordulhat elő, amikor az oldal frissül. Ez naponta többször is lehet, ilyenkor 5-10 percig nem látszik minden sorozat a lapozós oldalon, mert a szerver generálja a fájlokat. De ha rákeresel, meg kell hogy találja a sorozatod. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 30. vasárnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (78811)

Helló!
eltűntek az augusztus 28-án, oplik néven feltöltött képeim.
Helló!
Lapalján a e-mail címre kattintva, oda meg írva a problémád, ott tudnak technikai segítséget adni.
(Ez egy válasz lala7070 üzenetére (2009. 08. 09. vasárnap 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 09. vasárnap 23:36

Sziasztok!
Van egy kérdésem, hogyan lehet az amatör videokat megnézni? Eddig megtudtam de most lassan 2 hete nem engedi. Miért nem? Vàrom a vàlaszt itt vagy az emailcimemre laucei@citromail.hu-ra. Elöre is köszi!
Üdv: Laci
Van egy kérdésem, hogyan lehet az amatör videokat megnézni? Eddig megtudtam de most lassan 2 hete nem engedi. Miért nem? Vàrom a vàlaszt itt vagy az emailcimemre laucei@citromail.hu-ra. Elöre is köszi!
Sziasztok!
Oké, megoldottam, megy a letöltés!
használt böngésződ?
(Ez egy válasz tyler1983 üzenetére (2009. 07. 26. vasárnap 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 26. vasárnap 01:15

Igen, azt látom, azt írja: A letöltéshez nyomj jobb egérgombot az alábbi linken, majd válaszd a "cél mentése más néven" lehetõséget! Ott van egy hivatkozás, ami azt írja, hogy klikkeljek rá a jobb gombbal. De hiába, nincs ott, hogy "cél mentése". Más meg nincsen már alatta.
Igen, azt látom, azt írja: A letöltéshez nyomj jobb egérgombot az alábbi linken, majd válaszd a "cél mentése más néven" lehetõséget! Ott van egy hivatkozás, ami azt írja, hogy klikkeljek rá a jobb gombbal. De hiába, nincs ott, hogy "cél mentése". Más meg nincsen már alatta.
húzd feljebb a letöltés ablakot, vagy görgesd lejjebb mert valószínűleg nemlátod a lap alját. 1. lépés: küldd el a megadott kódot, stb, alatta 2. lépés és alatta van a filmletöltés
Hogyan lehet filmet letölteni a vinyóra? Nincsen semmilyen link, amire rá lehetne kattintani jobb gombbal, így nem tudok mit lementeni.
én látom, kommentáltam is, pontoztam is......
....remélem, mindenki más is látja....
Csodálatos a Hölgy!

Csodálatos a Hölgy!

Sziasztok!
2009. július 01. 08:58 perckor felkerült a 3. sorozatunk a magyar amatőr lányok közé. De sajna azóta nem látjuk ott... :(
Létezik, hogy eltűnt?
2009. július 01. 08:58 perckor felkerült a 3. sorozatunk a magyar amatőr lányok közé. De sajna azóta nem látjuk ott... :(
Létezik, hogy eltűnt?
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Van a GG-n egy csaj, aki nagyon tetszik. Rákeresnék a neten, de így ahogy a GG-n szerepel: Ivana P. ,nem található. Valamelyikőtök nem ismeri, nem látta máshol szerepelni ezt a csodálatos hölgyeményt? Esetleg más néven rákereshető a weben?
http://www.goldengate.hu/szinesz/177-Ivana-P
Köszi
Szeretném a segítségeteket kérni. Van a GG-n egy csaj, aki nagyon tetszik. Rákeresnék a neten, de így ahogy a GG-n szerepel: Ivana P. ,nem található. Valamelyikőtök nem ismeri, nem látta máshol szerepelni ezt a csodálatos hölgyeményt? Esetleg más néven rákereshető a weben?
http://www.goldengate.hu/szinesz/177-Ivana-P
Köszi
Valóban, a hiba nálunk volt, ezért időarányosan, 50 ponttal megnöveltük G pont számládat.
(Ez egy válasz kapika üzenetére (2009. 05. 17. vasárnap 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 17. vasárnap 11:02

Kérdés: a oldalon sehol nem tudom lejátszani a filmeket, csak 10-30 mp-et.Eddig jó volt :( csak nálam van a gond vagy a rendszerben? ( Ha nálatok a gond kérem vissza a pontjaimat, mert én a TV miatt váltottam VIP-et)
(megoldva a probléma : vazelinator)
Kérdés: a oldalon sehol nem tudom lejátszani a filmeket, csak 10-30 mp-et.Eddig jó volt :( csak nálam van a gond vagy a rendszerben? ( Ha nálatok a gond kérem vissza a pontjaimat, mert én a TV miatt váltottam VIP-et)