Jó ez a "HELP ME!" mert a kutya nem válaszol.....

Hali. Az lenne a kérdésem, hogy találtam egy fotót a feleségemről itt az oldalon és szeretném ha törölve lenne. Az illető még 2007-ben rögzített egy videót amin rajta van a párom is aztán pedig kivágott képeket belőle és fel töltötte ide. http://www.goldengate.hu/kepsorozat/49821-szsolt-2-sorozata/11
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/49821-szsolt-2-sorozata/11 ez két kép lenne.
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/49821-szsolt-2-sorozata/11 ez két kép lenne.
lapalján e-mailre katt szerk. tud esetleg ebben segíteni mert az oldalon nem lehet változtatni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 16. szerda 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 16. szerda 23:29
Törölt felhasználó (755297)

Van rá lehetőség, hogy megváltoztassam a nevem? Sajnos gondom van a mostaniból.
Van rá lehetőség, hogy megváltoztassam a nevem? Sajnos gondom van a mostaniból.
Emailt Változtattam - Nem küldi a Regisztrációs emailt a címre, semmit nem engedéjez mig nem aktiválok újra ? Miért van ez ?
Szeretném töröltetni gabsi 1. videója című 2007 évi feltöltésű videómat.
Szombat délelőtt, azaz lassan két napja feltöltöttem egy pár perces videót. A rendszer el is fogadta. Azóta sehol semmi. Valami magyarázat ? De úgy látom január 3 utáni videó nincs is, gondolom másoknak se sikerült.
Eddig normálisan fel tudtam tölteni a képeim de most probáltam megint felrakni 10 et és azt irja ki hogy csak jpg lehet és csak egy bizonyos méretben.. Ez mitöl van? pedig mindegyik képem jpg és Mind ugyanolyan formátumu mint eddig :/
Tudom.
Ott egy olyan kiírás volt, hogy "munkatársaink jan 6 után elérhetőek".
Na nem mintha olyan sürgős lenne, de azt hittem hamarébb lesz segítség. Arról nem is beszélve, hogy az eddigi videók, képek felrakásánál nem volt semmiféle probléma.
Na mindegy, majd lesz valami. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2014. 01. 02. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott egy olyan kiírás volt, hogy "munkatársaink jan 6 után elérhetőek".
Na nem mintha olyan sürgős lenne, de azt hittem hamarébb lesz segítség. Arról nem is beszélve, hogy az eddigi videók, képek felrakásánál nem volt semmiféle probléma.
Na mindegy, majd lesz valami. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2014. 01. 02. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
lapalja email-ra ird..
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 02. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 02. csütörtök 08:39
Törölt felhasználó (104575)

Fel akartam tölteni egy hét perces amatőr videót. Sem az este, sem ma reggel nem sikerült. A zöld csík végez, a kis karika forog, azt írja várjak míg továbbenged. Vártam, majd fél órát, mind a kétszer, de semmi.
Szeretném töröltetni a szauna club témakörnél az 583-as hozzászólásomat. Köszönöm.
(kész)
(kész)
Fel akartam tölteni egy hét perces amatőr videót. Sem az este, sem ma reggel nem sikerült. A zöld csík végez, a kis karika forog, azt írja várjak míg továbbenged. Vártam, majd fél órát, mind a kétszer, de semmi.
szeretném töröltetni hozzászólásaimat, a következő topicokból, előre is köszönöm:
Társkeresés -> Swingerreljünk együtt
Társkeresés -> Szilveszterre keresgélünk
GoldenGate-tel kapcsolatos (intézkedések, felhívások, vélemények) -> HELP ME!
és két hozzászólást még innen:
Társkeresés -> ÉSZAK-ALFÖLD Régió (Hajdú-Bihar, Szolnok, Szabolcs)
#287 és #259
(kész)
Társkeresés -> Swingerreljünk együtt
Társkeresés -> Szilveszterre keresgélünk
GoldenGate-tel kapcsolatos (intézkedések, felhívások, vélemények) -> HELP ME!
és két hozzászólást még innen:
Társkeresés -> ÉSZAK-ALFÖLD Régió (Hajdú-Bihar, Szolnok, Szabolcs)
#287 és #259
(kész)
Nem akarom végigböngészni az összes hozzászólást és topikot, hátha célt ér a kérdésem így is. Szóval, anno volt itt jópár letölthető film, ami DRM védett volt. Én is töltöttem le ilyet, ami azóta persze már használhatatlan, a gép sincs már meg, nem a DRM licenc! Volt egy "Dugás az utcán 2" című mestermű, amit úgy megnéznék mégegyszer, de már nem lehet sem letölteni, sem licencet vásárolni hozzá. Ha valaki segítene, hogy lehetne újra megszerezni a filmet, vagy licencet hozzá, nagyon megköszönném.
s ím hol a legjobb szerkesztő nőnk, hódolunk neki
(Ez egy válasz GG-ufsz üzenetére (2013. 10. 29. kedd 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 29. kedd 15:08

Azok mp4 beágyazásban vannak. Javaslom, hogy frissítsd a böngésződet! Ha nem segít, telepítsd fel a google chrome-ot, abban nem lesz gond!
Azok mp4 beágyazásban vannak. Javaslom, hogy frissítsd a böngésződet! Ha nem segít, telepítsd fel a google chrome-ot, abban nem lesz gond!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 27. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 27. vasárnap 08:32
VIP

Miért nem tudom megnézni azokat a videókat, ahol a bal felső sarokban van egy kis kockában a "lejátszás" ikon ?
Mint a legutóbbi, gang bang a medencénél nevezetűt ?
Érdekes, ha be sem vagyok jelentkezve, akkor ugyan bemutató módban, fél percre, de legalább elindul.
Érdekes, ha be sem vagyok jelentkezve, akkor ugyan bemutató módban, fél percre, de legalább elindul.
ezt lapaljára az email címre katt írd meg a konkrét videók linkjével...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 27. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 27. vasárnap 08:32
VIP

Miért nem tudom megnézni azokat a videókat, ahol a bal felső sarokban van egy kis kockában a "lejátszás" ikon ?
Az én észrevételem talán annyira nem tartozik ide,de az az észrevételem,hogy a mobil verzióban sokkal kevesebb lehetőség van!Nem lehetne ezen valahogy javítani?
talán kezd a bejelentkezéssel, rendesen lépj be az Oladon és úgy át a chatre, az oldalon lévő linket használva persze, valószínű lejárt a kuki.
(Ez egy válasz trotill üzenetére (2013. 08. 29. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 29. csütörtök 20:21

Sziasztok.nem tudja valaki hogy telon miért ir ki hibát a chatre.egy darabig müködött de már régota kidob!! Elöre is köszi