Beszélgetni ..... nőkkel.
Találni egy perverz hölgyet vagy párt akivel teljesíthetnénk perverz vágyainkat.
Adni is kapni is nagyon jó
Én is szeretem!
Popsinyalás, ill nyalatás.
Betege vagyok a nagy vastag mellbimbóknak...Sajnos ritkaság, mint a fehér 'olló.
Szeretnék már egy jót nyalni .......
jó
Szia, ismerkedni szeretnék, 39 éves vastag farkú pasi vagyok sok spermával. A férjed se gond, ha velünk van válaszolj kérlek
Erre mire számítottál?????????? Pláne a második mondatra hívnánk fel a figyelmet
Mi itt le is zártuk a vitát!!!!!!!!!! (Ez egy válasz karendi üzenetére (2018. 05. 20. vasárnap 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 20. vasárnap 06:10
Erre mire számítottál?????????? Pláne a második mondatra hívnánk fel a figyelmet
Mi itt le is zártuk a vitát!!!!!!!!!! (Ez egy válasz karendi üzenetére (2018. 05. 20. vasárnap 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem meg tőled ment el a kedvem. Srácok vigyázzatok vele, írtam neki, de olyan flegma szöveget eleresztett, hogy ha ő lenne egyedül a világon, akkor se kellene!!!
Nekem meg tőled ment el a kedvem. Srácok vigyázzatok vele, írtam neki, de olyan flegma szöveget eleresztett, hogy ha ő lenne egyedül a világon, akkor se kellene!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 19. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 19. szombat 09:41
Törölt felhasználó (915896)
Egy szép farkú pasi akinek min. 17 cm a mérete és ha oda kerül a sor TUD IS DUGNI nem csak bénázni és nem csak szájhősködik :(
Tisztára elment a pasiktól a kedvünk :(
És nem tudod a számunkat hogy meg hozd a kedvünket???
Egy szép farkú pasi akinek min. 17 cm a mérete és ha oda kerül a sor TUD IS DUGNI nem csak bénázni és nem csak szájhősködik :(
nekünk volt hasonlóba részünk
Előfordul néha hogy fiús videokat nézek és az izgat, de nemvolt még olyan megbízhato fiatal srác akivel eltudnám lazítani magam.
Hangulat, szituáció és a pasi függvénye....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 18. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 18. péntek 12:24
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 18. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
Izgalmas ? Azt elhiszem. Apának biztos izgi a látvány, ahogy anya egy idegen farkat cumizik, Neked tuti az élvezet, a kérdés az, hogy anya mennyire lenne benne ebben az izgalmas buliban.
Izgalmas ? Azt elhiszem. Apának biztos izgi a látvány, ahogy anya egy idegen farkat cumizik, Neked tuti az élvezet, a kérdés az, hogy anya mennyire lenne benne ebben az izgalmas buliban.
Telt , középkorú nagymellű hölgyel erotikus játékokat játszani , egymást maszírozni
Telt , középkorú nagymellű hölgyel erotikus játékokat játszani , egymást maszírozni
Jelenleg egy nagy orgia. Mindenki mindenkivel. En lehet csak belso megfigyelo lennek, de ki tudja?
Olyan csajt vagy not talalni aki szivesen vegig nezni ahogy a sajat szadba elvezel ,ha van itt olyan irjon.

vazelinator

Brigitta