Izgalmasan hangzik. Ezek szerint nem vagyok egyedül azzal a gondolattal, ha látok szimpatikus párokat eljátszom a gondolattal. Vajon többes örömöknek is áldoznak? Néha nagyon megosztanám, hogy milyen kellemes élmény a Hölgy puszta látványa is, de az esetek többségében csak bunkóságnak tartanák.
Aztán ha mégse, akár egy könnyed beszélgetés is lehetne belőle
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2019. 08. 14. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 11:19
Aztán ha mégse, akár egy könnyed beszélgetés is lehetne belőle

A férj álma: Nem vagyunk kezdők, voltunk már 3asban, 4esben
Ezek eddig mindig le voltak szervezve. Olyan pasinak örülnék, aki tenne is valamit a cél érdekében
Leszólítaná a páromat, vagy minket egy nyilvános helyen, barátkoznánk, Kicsit udvarolgatna a páromnak, akinek ez spontánnak tűnne. Persze mindez az én segítségemmel
Létezik ilyen pasi?

Na igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 17:17

Törölt felhasználó (808465)

Szanaszét kefélni a kis leszbi Ruby Rose-t!!
D

Sziasztok!
Hmmm...egy règi nagy vágyam,hogy egy kedves, szemüveges,kellemesen fazonra nyírt puncival rendelkező hölggyel szexeljek!S csak a szemüveg legyen rajta!No persze,addig, míg nem veszelyezteti a szemét!
Hmmm...egy règi nagy vágyam,hogy egy kedves, szemüveges,kellemesen fazonra nyírt puncival rendelkező hölggyel szexeljek!S csak a szemüveg legyen rajta!No persze,addig, míg nem veszelyezteti a szemét!
Sajnos nem igazán... Csak keringenek a pasik, csak azt lesik hová szállhatnak be minden megszólítás nélkül...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 14. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Találni egy nem kamus lányt vagy egy párt akik el jönnének egy hosszú hétvége velem bszentandrásra
Csak őszintén!
Remélem ma délután megvalósulnak a vágyaink közösen!
Kicsit rébusz,de ők tudják!
Remélem ma délután megvalósulnak a vágyaink közösen!
Kicsit rébusz,de ők tudják!

Kitartás kell,nem kevés!Drukkolok neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 13:56

Törölt felhasználó (3968662)

Megtalálni a szexuálisan, és a való életben is hozzám való ideális partnert.De tű a szénakazalban......
Igen.
Swingerklubokban éppen ez a történet
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2019. 08. 14. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 11:19
Swingerklubokban éppen ez a történet

Ezek eddig mindig le voltak szervezve. Olyan pasinak örülnék, aki tenne is valamit a cél érdekében
Leszólítaná a páromat, vagy minket egy nyilvános helyen, barátkoznánk, Kicsit udvarolgatna a páromnak, akinek ez spontánnak tűnne. Persze mindez az én segítségemmel
Létezik ilyen pasi?

A nagy vágyam, hogy lássam a párom egy vagy több pasival.
Szanaszét kefélni a kis leszbi Ruby Rose-t!!
D

Nagy élvezet lehet. Sajnos, én a vörös szőrzetes vénuszdomb nélkül vagyok kénytelen kortyolgatni a lehűtött száraz rozébort.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 12:03
Törölt felhasználó (4132002)

Szia!
Akkor én duplán rozé kedvelő vagyok!
A párom vénuszdombján izgalmas,fazonos,eredeti vörös szőrzet pompázik!
Imádom!
No meg a rozé bor is a kedvenceim közé tartozik.A száraz!
Imádom!
No meg a rozé bor is a kedvenceim közé tartozik.A száraz!
Megtalálni a szexuálisan, és a való életben is hozzám való ideális partnert.De tű a szénakazalban......
Nőkkel párokkal Skypeolnék..... tothjozsef90
Szia!
Imádom!
No meg a rozé bor is a kedvenceim közé tartozik.A száraz! (Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2019. 08. 13. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom!
No meg a rozé bor is a kedvenceim közé tartozik.A száraz! (Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2019. 08. 13. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Létezik ilyen pasi?

Egyre több a rozé kedvelő itt
Tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 13. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 13. kedd 19:55

Tetszik

Törölt felhasználó (3157592)

én is
wow)))
főleg ha Én készítem a vacsorát hozzá)))
de upsz előre szaladtam..(( többi üziben??)) (Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2019. 08. 13. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
főleg ha Én készítem a vacsorát hozzá)))
de upsz előre szaladtam..(( többi üziben??)) (Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2019. 08. 13. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyetértünk, finom élmény
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 13. kedd 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 13. kedd 17:07

Törölt felhasználó (872380)

Szia!)
1 pohár Gere-rose mellett kommunikálni egész fenséges lehet)))
1 pohár Gere-rose mellett kommunikálni egész fenséges lehet)))
Háát lehet hogy igazad van. Próbálgatom még egy kicsit, talán sikerül és egyszer beleegyezik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 16:47
Törölt felhasználó (3715492)

Az elso celozgatas es a megvalosulas kozott kb 2 ev telt el nalunk. Szoval szerintem gyerekcipoben jarsz 5 alkalommal. :P
Gondolj csak bele, a kisfiunak a kezebe adjak a kukijat amint lehet, de ha egy kislany a laba koze nyul a kezere csapnak. Mar innen indul az egesz. kesobb ha egy srac vegig dugja a fel osztalyt, akkor mekkora csodor, ha egy csaj akkor mekkora kurva.
A nokbe bele van nevelve a szegyenlosseg, sokkal nehezebben oldodnak mint a ferfiak.
Gondolj csak bele, a kisfiunak a kezebe adjak a kukijat amint lehet, de ha egy kislany a laba koze nyul a kezere csapnak. Mar innen indul az egesz. kesobb ha egy srac vegig dugja a fel osztalyt, akkor mekkora csodor, ha egy csaj akkor mekkora kurva.
A nokbe bele van nevelve a szegyenlosseg, sokkal nehezebben oldodnak mint a ferfiak.