Nekem is hasonló, csak én 2 egzotikus lányt szeretnék! (Tudom, az álmodozás az élet megrontója...)
(Ez egy válasz KedvesSrác üzenetére (2019. 08. 28. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 13:23

A vágyam az, mint szerintem a férfi társaim 99 %-ának, mégpedig hogy egyszerre két lánnyal (az egyik a párom) legyen lehetőségem szeretkezni.
Ide tartozik még az is, hogy szívesen nekiesnék a páromnak egy másik sráccal és aktus végén jól eláztatnánk. Ennek nagyobb az esélye, mint az első gondolatomnak, viszont itt a párom az, aki egyelőre nem áll kötélnek.

Ide tartozik még az is, hogy szívesen nekiesnék a páromnak egy másik sráccal és aktus végén jól eláztatnánk. Ennek nagyobb az esélye, mint az első gondolatomnak, viszont itt a párom az, aki egyelőre nem áll kötélnek.

Egy csini lányt találni

hogy a párom végre rábólintson erre:
(Ez egy válasz Guardian85 üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 15:15

Párommal van egy nagy vágyunk amit már többször átbeszéltünk egymással: Lefektetne engem és a másik férfit egymás mellé majd közénk térdelne (pántos fehérnemüjében és csipkés nyakpántjával) szemből és egyszerre kezdene bele a kézimunkába fejné a két farkát és persze figyelné a reakciókat majd elspricoltatná mindkettőt egymás után esetleg csókokkal besegítene ha szükséges. Imád kézzel spricoltatni látom rajta mindíg az izgalamat.
A vágyam az, mint szerintem a férfi társaim 99 %-ának, mégpedig hogy egyszerre két lánnyal (az egyik a párom) legyen lehetőségem szeretkezni.

Egy 40-70 év közötti duci , kövér nagy mellű hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral megismerkedni . Ahol élvezésig nyalnám a hölgyet akivel esetleg a fistinget kipróbálhatnám .
Arra én is befizetnék! Jöhetek negyediknek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 25. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 25. vasárnap 15:47

Törölt felhasználó (3936102)

Egy olyan pár hosszú távra,ahol a hölgyet közösen kényeztetnénk és mindketten teleélveznénk a hölgyet.
Írtam privátban...
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2019. 08. 14. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 11:19

A férj álma: Nem vagyunk kezdők, voltunk már 3asban, 4esben
Ezek eddig mindig le voltak szervezve. Olyan pasinak örülnék, aki tenne is valamit a cél érdekében
Leszólítaná a páromat, vagy minket egy nyilvános helyen, barátkoznánk, Kicsit udvarolgatna a páromnak, akinek ez spontánnak tűnne. Persze mindez az én segítségemmel
Létezik ilyen pasi?

Egy olyan pár hosszú távra,ahol a hölgyet közösen kényeztetnénk és mindketten teleélveznénk a hölgyet.
hello jelq rollert keresek, akinek van vagy megválna töle megvenném . köszi
A parom mellett masik novel szexelni analisan akinek nagy mellei vannak

Nem tudom, hogy hova írjam, hát itt megpróbálom. Ezerszer volt már téma az idősebb kontra fiatal korosztály kapcsolata. Eszembe jutott egy nagyon régi nőismerős elmesélése, hogy fiatal korában - talán 15-16 lehetett - és már nem volt szűz, de semmi nagyobb tapasztalattal nem rendelkezett. Egy nagy bérházban laktak valahol feljebb és amikor késő tavasszal hazaért a suliból, mindig a kapuban ácsorgott egy idősebb pasi, mondván hogy levegőzik. Aztán valahogy egyszer beljebb került a pasi lakásába, lett belőle laza ölelgetés, másnap már enyhe szoknya alatt comb simizés és valahogy a fószer nagyon tapintatosan és türelmesen haladt előre minden nap.
A végén állítólag már az elélvezésig ujjazta, de dugásról nem beszélt és azt hiszem nem is volt. De elmondása szerint ezzel nagyon jót tett vele, mert szte emiatt lett szexkedvelő, élvezte a szexet még rossz partnerrel is.
Tehát ha a pasi nem erőszakkal rángatja be a jóval fiatalabb kiscsajt, hanem beleegyezéssel mennek a dolgok, akkor ez nem is elítélendő, mert a leányzó is élvezi.Lehet ennek kedvező hatása is.
Most kislányos apák nem a dühük alapján reagáljanak.
A végén állítólag már az elélvezésig ujjazta, de dugásról nem beszélt és azt hiszem nem is volt. De elmondása szerint ezzel nagyon jót tett vele, mert szte emiatt lett szexkedvelő, élvezte a szexet még rossz partnerrel is.
Tehát ha a pasi nem erőszakkal rángatja be a jóval fiatalabb kiscsajt, hanem beleegyezéssel mennek a dolgok, akkor ez nem is elítélendő, mert a leányzó is élvezi.Lehet ennek kedvező hatása is.
Most kislányos apák nem a dühük alapján reagáljanak.
Egyszer elkapni sógornőmet és jó alaposan a kedvére tenni

Páromnak is így jönne be leginkább a plussz pasival az ismerkedés. Sokkal jobban feloldódnának a felek.
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2019. 08. 23. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 23. péntek 14:28

Sikerült valakinek ez már?
Priviben szívesen beszélgetnék erről!

Sikerült valakinek ez már?
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2019. 08. 14. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezek eddig mindig le voltak szervezve. Olyan pasinak örülnék, aki tenne is valamit a cél érdekében
Leszólítaná a páromat, vagy minket egy nyilvános helyen, barátkoznánk, Kicsit udvarolgatna a páromnak, akinek ez spontánnak tűnne. Persze mindez az én segítségemmel
Létezik ilyen pasi?

Sziasztok keresnék hölgyet vagy párt pécsen akkit megnézhetnék sex köszben és ha be is szálhatnék asz lenne a hab a tortán
jo lenne ujra huszon evesnek lenni,ujra annyit sexelni vagy meg tobbet
Izgat a gondolat egy vadidegen,ismeretlen nővel aki csak kinéz magának valahol és eltávolítja gondolataimat a hétköznapokból. Legyen az szinte bárhol...
Egy baráttal teli élvezni párom punciját.Imádja

Mert itt vagy?
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2019. 08. 15. csütörtök 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 15. csütörtök 09:48

Találni egy nem kamus lányt vagy egy párt akik el jönnének egy hosszú hétvége velem bszentandrásra
Izgalmasan hangzik. Ezek szerint nem vagyok egyedül azzal a gondolattal, ha látok szimpatikus párokat eljátszom a gondolattal. Vajon többes örömöknek is áldoznak? Néha nagyon megosztanám, hogy milyen kellemes élmény a Hölgy puszta látványa is, de az esetek többségében csak bunkóságnak tartanák.
Aztán ha mégse, akár egy könnyed beszélgetés is lehetne belőle
Aztán ha mégse, akár egy könnyed beszélgetés is lehetne belőle

Létezik ilyen pasi?