Megismerkedni egy környékbeli, kedves, nyitott, szenvedélyes hölggyel esetleg párral.

Olyan nőt találni,akinek miután a puncijába élvezek kinyalhatom,és ez izgatja. De csak a sajátom...
Egy kedves lannyal elvesziteni a szuzessegem aki elfogadja a kis meretemet!
Szűz lánnyal szeretkezni,vagy csak kinyalni,illetve az ökölszex is izgat,persze az nem szűzzel.Fejér megye,és környéke.apacs333@citromail.hu
szurkolok!
engem is érdekelne
(Ez egy válasz Guardian85 üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)

biszex párral szexelni
És mi az akadálya?
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2019. 08. 31. szombat 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 17:32

Azt szeretnénk a párommal, hogy be lenne kötve a szeme és körbeállnánk többen pasik és rávernénk a meztelen testére.
Nagy logó melleket kényeztetni , spriccelő puncit nyalni
Azt szeretnénk a párommal, hogy be lenne kötve a szeme és körbeállnánk többen pasik és rávernénk a meztelen testére.
Találni egy párt ahol végre kipróbálhatnám , hogy csak gondolatba izgat a bi vagy "éles " helyzetbe is ez az egyik . A másik egy duci vagy egy 50 feletti hölgy aki szereti az öklözést
Olyan nőt találni, akinek vezetésével kibővíthetem a svédmasszázs tudásomat erotikus irányba. Lehetőség szerint anyagiaktól mentesen.
Volt anno egy időszaka az életemnek, amikor érzéki, kissé mocskos szeretkezéseim voltak. Vmi hasonlóra vágynék újra.
60-70 körüli hölggyel vagy párral megismerkedni és a hölgyet kényeztetni
Fiatal lány dugjon meg és pisi szex fiatal lánya.
Két aktív bi pasival eltölteni négyesben egy estét.
A feleségem nem szereti a spermát, soha nem élvezhetek sem az arcára, sem a szájába. Ennyi lenne a vágyam...
Egy vékony nőt találni, akivel sok kellemes orat egyutt tölthetek.....

Nekem is hasonló, csak én 2 egzotikus lányt szeretnék! (Tudom, az álmodozás az élet megrontója...)
(Ez egy válasz KedvesSrác üzenetére (2019. 08. 28. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 13:23

A vágyam az, mint szerintem a férfi társaim 99 %-ának, mégpedig hogy egyszerre két lánnyal (az egyik a párom) legyen lehetőségem szeretkezni.
Ide tartozik még az is, hogy szívesen nekiesnék a páromnak egy másik sráccal és aktus végén jól eláztatnánk. Ennek nagyobb az esélye, mint az első gondolatomnak, viszont itt a párom az, aki egyelőre nem áll kötélnek.

Ide tartozik még az is, hogy szívesen nekiesnék a páromnak egy másik sráccal és aktus végén jól eláztatnánk. Ennek nagyobb az esélye, mint az első gondolatomnak, viszont itt a párom az, aki egyelőre nem áll kötélnek.

Egy csini lányt találni

hogy a párom végre rábólintson erre:
(Ez egy válasz Guardian85 üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 15:15

Párommal van egy nagy vágyunk amit már többször átbeszéltünk egymással: Lefektetne engem és a másik férfit egymás mellé majd közénk térdelne (pántos fehérnemüjében és csipkés nyakpántjával) szemből és egyszerre kezdene bele a kézimunkába fejné a két farkát és persze figyelné a reakciókat majd elspricoltatná mindkettőt egymás után esetleg csókokkal besegítene ha szükséges. Imád kézzel spricoltatni látom rajta mindíg az izgalamat.