Nálunk megtalálod
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 14. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 14. csütörtök 18:39

Törölt felhasználó (4389602)

Biszex hölgyet találni a feleségemnek
Teleélvezett puncit nyalni.
Szopni, de rengeteg farkat. Legjobb dolog számomra ha szopatnak.
Találni két-három pasit, akik egymás után számba, arcomra vernék a farkukat...
Erre én is vevő lennék
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2021. 01. 15. péntek 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 15. péntek 06:27

Sziasztok ! Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Persze a tele élvezett puncit is tisztára nyalnám ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk...
Leültetni a csajt háttal a fal elé és megbaszni a száját úgy hogy nem tudja hátrébbhúzni a fejét.
én már egy jó beszélgető partnernek is örülnék...lehetőleg hölgynek ...de még ez is csak állom
Biszex pasis párt találni.
Sziasztok ! Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Persze a tele élvezett puncit is tisztára nyalnám ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk...
párhoz csatlakozni,
ahol a csajnak a pasija, a pasinak a csaja lennék....
dugnék... dugnának....
ahol a csajnak a pasija, a pasinak a csaja lennék....
dugnék... dugnának....
Biszex hölgyet találni a feleségemnek
Munka közben az irodámban szívesen megdugnék egy szexi nőt az asztalomon
40+os hölgyet vagy párt találni.....
Világbéke. ☮
Kipróbálni milyen lenne egy 65 éves hölggyel a szex.
beszélgetni hölggyel ...sexröl meg ami még érdekel...
Egy valós Keszthely és környéki bi párt kényeztetni,
Bi pasit találni mindkettőnk részére. Csak olyat, aki dugna is minket.
Érd-Budaörs

Érd-Budaörs
beszélgetnék sexröl ha lehet lánnyal...minden érdekel..

Megismerkedni egy szimpatikus párral ahol mindenki mindenkit kényeztetne orálisan.