Sziasztok!
Találni egy párt ahol hölgy telespiccelt punciját kinyalhatnám.
Találni egy párt ahol hölgy telespiccelt punciját kinyalhatnám.
Igen, nekem is eszembe jutott, de nagyon kockázatos.
(Ez egy válasz pumpit74 üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 31. vasárnap 16:26

Amikor jól benne vagytok a témában akkor toppanjon be a srác kiváncsi lennék mit szólna hozzá?
Köszi!
Amit még meg szokott csinálni, hogy mikor dugom, akkor leszopja a vibrátorát. Akkor ezt a vonalat követem. (Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 31. vasárnap 16:05
Amit még meg szokott csinálni, hogy mikor dugom, akkor leszopja a vibrátorát. Akkor ezt a vonalat követem. (Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak folytasd amit csinálsz. Jo uton haladsz. Ne eröltesd de ne is hagyd a gondolatot elhalványodni.
Találni egy srácot akivel rá tudnám venni a nejem a hármasra!
Férfiként kipróbálni milyen ha a számban megy el egy farok

Amikor jól benne vagytok a témában akkor toppanjon be a srác kiváncsi lennék mit szólna hozzá?
(Ez egy válasz istvan.kovacs89 üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 31. vasárnap 15:06

Az én vágyam a hármas szex. 2 ffi egy nő felállásban. Nagyon szeretném ezt a feleségemmel csinálni, nézni ahogy más is döngeti. Mikor vadul szexelünk, felhozom neki ezt a témát, olyankor tetszik neki, kívánja is, de ha bármikor máskor akarom rávezetni, akkor hallani sem akar róla. Sokszor hoztam már szóba, sokszor gondolkodtam, hogyan lehetne rávezetni. Az utolsó gondolatom, hogy egy ismerőst áthívnék, hogy kiverjük előtte, hátha megjön a kedve. Mondtam már neki, hogy van egy haverom aki már kiverte a fotóira, szivesen megdugná. Ekkor kicsit buján mondta h hülye vagyok.
Van ötletetek mivel tudnám rávenni? Annak is örülnék ha először csak orál lenne hármasban vagy bukkake.

Csak folytasd amit csinálsz. Jo uton haladsz. Ne eröltesd de ne is hagyd a gondolatot elhalványodni.
(Ez egy válasz istvan.kovacs89 üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 31. vasárnap 15:06

Az én vágyam a hármas szex. 2 ffi egy nő felállásban. Nagyon szeretném ezt a feleségemmel csinálni, nézni ahogy más is döngeti. Mikor vadul szexelünk, felhozom neki ezt a témát, olyankor tetszik neki, kívánja is, de ha bármikor máskor akarom rávezetni, akkor hallani sem akar róla. Sokszor hoztam már szóba, sokszor gondolkodtam, hogyan lehetne rávezetni. Az utolsó gondolatom, hogy egy ismerőst áthívnék, hogy kiverjük előtte, hátha megjön a kedve. Mondtam már neki, hogy van egy haverom aki már kiverte a fotóira, szivesen megdugná. Ekkor kicsit buján mondta h hülye vagyok.
Van ötletetek mivel tudnám rávenni? Annak is örülnék ha először csak orál lenne hármasban vagy bukkake.

Két lányal,vagy egy bi páral
Az egyik barátom fiatal vékony kis csaját basznám nagyon meg..........
Újra megèlni a tegnapi estèt,èjszakàt.
Biszexuális lányt találni hármas örömökre aki nem kamu!!
Egy olyan pasit talalni akit izgatna ha megdugnám a nejét. Es hálábol leszopna...
Nekem első szexuális elmenyem a 3 évvel idősebb lány unokatesómmal történt (nem rendes szex és ő kezdeményezte). Biztos tabubak tartják sokan, de a mai napig izgat szexuálisan (27 vagyok). Ha megtalálom a megfelelő topicot, leírom ..

Laza, közös maszti, hetero férfival.
Hetero pár női tagját masszírozom, eközben a férfi tag masztizik.
Találni végre egy normális értelmes BI párt aki kúltúrált szexet is akar.
Találni valakit aki nem ekte kamugép! Mert itt nagyon sokan azok!
beszélgetni öszintén...lehetöleg lánnyal...persze sexröl
Már nem emlékszem miért kerültél fel igy levettem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 24. vasárnap 07:10
Törölt felhasználó (4337872)
VIP

Le vennéd rólam a tiltást?