Elsőként - Szopni a saját farkam és teleélvezni a szám. (szinte lehetetlen küldetés)
Második - Barátnőm punciját nyalni miközben pisil (már csak idő kérdése)
Harmadik - A barátnőmmel közösen szopni egy borotvált méretes faszt ami beleélvez a szánkba azután egy finom gecis csók (már beszélünk róla, közösen fantáziálunk)
Második - Barátnőm punciját nyalni miközben pisil (már csak idő kérdése)
Harmadik - A barátnőmmel közösen szopni egy borotvált méretes faszt ami beleélvez a szánkba azután egy finom gecis csók (már beszélünk róla, közösen fantáziálunk)
Az én vágyam egy olyan nő lenne akinél nem kizáró ok a nagyobb méret és nem mondja 1-2 óra együttlét után, hogy mostmár elég aludjunk...
De ez sajnos szinte lehetetlen. Csak a szájuk nagy de találkozni nem mernek
De ez sajnos szinte lehetetlen. Csak a szájuk nagy de találkozni nem mernek
Ezt forditva kellene csinalni, termeszetesebb, hatekonyabb
(Ez egy válasz istvan.kovacs89 üzenetére (2021. 02. 05. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 05. péntek 20:05

Az én vágyam, hogy a feleségemet rávezessem a hármas szexre. Tőletek is kértem segítséget. Ma ott tartunk, h élvezi ha hátulról dugom és közben leszopja a vibrátorát, aztán ha végzünk, elmondja h mennyire tetszett neki
remélem tudjuk folytatni.

Az én vágyam, hogy a feleségemet rávezessem a hármas szexre. Tőletek is kértem segítséget. Ma ott tartunk, h élvezi ha hátulról dugom és közben leszopja a vibrátorát, aztán ha végzünk, elmondja h mennyire tetszett neki
remélem tudjuk folytatni.

Régi álmom szeretkezni egy extrém kövér,200 kg körüli nővel.
Rajongok a hatalmas,kövér női testért.
Minden kívánságát teljesíteném egy ilyen hölgynek.
Sajnos nehéz találni ekkora partnert!
Rajongok a hatalmas,kövér női testért.
Minden kívánságát teljesíteném egy ilyen hölgynek.
Sajnos nehéz találni ekkora partnert!
Ha a párom jól televert pinával jönne haza.
Találni egy szőke, kék szemű masszőr srácot páromnak.
Győr sopron megyében 40-50-es pasit találni állandó szex havernak fiús játékokra
Kecskeméti kórház SBO fekete hosszú hajú nagy mellű nővérkéje ismét kényeztethetne!
Egy biszex párral hármasban. Régi nagy vágyaim egyike. De sajnos esélytelen.
Egy fiatal duci vagy dagi srácot kényeztetni.
Egy tele élvezet puncit kinyalni, nagyon meghálálnám
Hmmm egy molett hölgy a számraülve nyalatná a popsit és a pisilő puncit.....
Feleségem más által szétbaszott gecis pináját megdugni.
Majd miután bele élveztem én is tisztára nyalni.
Majd miután bele élveztem én is tisztára nyalni.
Sziasztok találni egy lányt akivel sexuális titkainkról vágyainkról beszélgethetnék...talán sikerül...
Ezt én is nagyon szeretném , de én lennék a férj helyében . Ő nyalná és néha szopna engem
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 31. vasárnap 21:47

Sziasztok ! Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Persze a tele élvezett puncit is tisztára nyalnám ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk... Nógrádiak előnyben !
Írj nekem. Megbeszélhetjük!
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre 0 az esély
(Ez egy válasz qka888 üzenetére (2021. 02. 01. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 01. hétfő 11:16

Szerintem sok ilyen jelentkezőt fogsz találni , de hogy ebből ki a komoly na az egy nehezebb feladat lesz .
Imádom,ha a pasim csókólgatja a csupasz hónaljamat! Utána meg dugja oda élvez és lenyalj!
Egy 40-50 éves igényes hölgyet találni, akivel minden vágyainkat megélhetjük!