Találni egy hatalmas farkú fiatalos pasit !

Egy Anett nevű nőt visszakapni.
Én meg egy fiatal fiút és nem beszélgetni......
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2021. 02. 16. kedd 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 16. kedd 07:16

szeretnék találni lányt akivel lehet beszélgetni sexröl öszintén ...talán van ilyen...
szeretnék találni lányt akivel lehet beszélgetni sexröl öszintén ...talán van ilyen...
Vágyam?
1hónapig akér ingyen is lennék biztonségi őr egy szex shopa
szerintem annál jobb nincs!
én amikor bemegyek néha néha az aktuális barátnőmmel és látom a többi ott vásárló nőt 20-25centis műfasszal a kezükbe stb az számomra nagyon izgató és jó érzés.
1hónapig akér ingyen is lennék biztonségi őr egy szex shopa
szerintem annál jobb nincs!
én amikor bemegyek néha néha az aktuális barátnőmmel és látom a többi ott vásárló nőt 20-25centis műfasszal a kezükbe stb az számomra nagyon izgató és jó érzés.
A hármas szex reményében, (próbálom rávezetni a feleségemet egy 2 ffi egy nő felállasba) mostanában azt csinálom, hogy szex közben leszopatom vele a vibrátorát,. Nagyon bejön neki, borzasztóan jókat kefélünk így. Nyilván nincs az ilyen dugásainkban semmi romatika, csak arról szól, hogy meg legyen rendesen baszva. Mondjuk egy 31 éves nőnek szüksége is van erre. Régebben mikor már nagyon be voltam indulva, ruhaban álló fasszal oda mentem elé, erre megkérdezte mi a helyzet. Mondtam, hogy most nagyon keményen megbasznám, erre az volt a válasza, hogy akkor basszál meg. Azért szeretem ezt leírni, mert mocsosul dögös kis ribanc tud lenni, imádom mikor hátulról baszom és csak azt hallom, hogy keményebben. Ilyenkor nyilván megbaszatnám mással is.. Nagyob finom teste van. Imádnám látni ahogy bele élveznek a puncijába, és rongyosra döngetik a kis feleségemet
80%-a szerepjáték viszont vannak olyanok is hogy pl webcamos csajok akik mit tudom én ha összejön nekik 5000 token azaz 5000 kredit szerüt összedobnak nekik a nézők akkor rendel egy pizzát és az tök élőben megy rendes pizzafutárral
A valóságban kamerák nélkül meg nagyon sok ilyen lehet pizzafutárokkal postásokkal.psotás dolog az 100% mert a mi postásunkat ismerem már lassan 20éve együtt fociztunk és ő mindig a körzetéből jött össze csajjal valami érdekes oknál fogva (Ez egy válasz Gregorypekk üzenetére (2021. 02. 13. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 13. szombat 15:17
A valóságban kamerák nélkül meg nagyon sok ilyen lehet pizzafutárokkal postásokkal.psotás dolog az 100% mert a mi postásunkat ismerem már lassan 20éve együtt fociztunk és ő mindig a körzetéből jött össze csajjal valami érdekes oknál fogva (Ez egy válasz Gregorypekk üzenetére (2021. 02. 13. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Találkoztam mostanában olyan Twitter sé egyéb oldalakkal, amelyeken Naked Pizza delivery címszóval mutatnak valósnak látszó helyzeteket, hogy futár bácsi viszi a kaját, csaj meg egy szál semmiben várja.
Csak érdekelne, hogy mennyire reális az a fantázia, ami úgy néz ki, megtörténik sokszor. Valaki találkozott már ilyennel futárként vagy csinált ilyet egy futárral?
Csak érdekelne, hogy mennyire reális az a fantázia, ami úgy néz ki, megtörténik sokszor. Valaki találkozott már ilyennel futárként vagy csinált ilyet egy futárral?
Szerepjáték. Van akit ez hoz tüzbe.
(Ez egy válasz Gregorypekk üzenetére (2021. 02. 13. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Találkoztam mostanában olyan Twitter sé egyéb oldalakkal, amelyeken Naked Pizza delivery címszóval mutatnak valósnak látszó helyzeteket, hogy futár bácsi viszi a kaját, csaj meg egy szál semmiben várja.
Semennyire sem reális. Nagyon bevállalósnak kell lennie annak a nőnek. És lehengerlőnek hogy bárki kopogtasson ajtaján azt levegye a lábáról. Pucérkodni sem lehet csak úgy. Nem mindenkinek esik jól a latvány. Csúnya dolgok lehetnek belőle. Én férfiként biztos hogy nem próbálnam ki mert rosszul jönnék ki belőle.
(Ez egy válasz Gregorypekk üzenetére (2021. 02. 13. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon intelligens vagy
Szomszédodban nem is lakik asszony,
itt max asszonyt kereshetsz de ő nem a szomszádod
amúgy az intelligens két LLLLLLLLLLLLLLL stb stb (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 12. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 12. péntek 20:08

Szomszédodban nem is lakik asszony,
itt max asszonyt kereshetsz de ő nem a szomszádod
amúgy az intelligens két LLLLLLLLLLLLLLL stb stb (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 12. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4503802)

Panel lakásba hallani szexhangokat szomszádtól , elindult a fantáziám és a vágyam hogy panel lakásba titokba szeretkezek egy vadat egy szexi szomszédasszonnyal , korod nem számít , magamról 24 éves sportos inteligens nyitott
(Heves Megye)

Panel lakásba hallani szexhangokat szomszádtól , elindult a fantáziám és a vágyam hogy panel lakásba titokba szeretkezek egy vadat egy szexi szomszédasszonnyal , korod nem számít , magamról 24 éves sportos inteligens nyitott
(Heves Megye)

Kedves Judith..!
Többszörös tapasztalattal mondom hogy ez a vágyad csak úgy jön össze ha Te kívánod,Te akarod ,és Te keresel erre alkalmas nőt.
Ha Te kettesben jól összemelegedsz a jelentkezővel,és Ő is akarja,akkor továbbléphettek a hármas felé.....!
Ha a férfi keres hármasra ,az az esetek többségében minden lesz csak,, hármas "nem....
A (Ez egy válasz Judit0502 üzenetére (2021. 01. 30. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Többszörös tapasztalattal mondom hogy ez a vágyad csak úgy jön össze ha Te kívánod,Te akarod ,és Te keresel erre alkalmas nőt.
Ha Te kettesben jól összemelegedsz a jelentkezővel,és Ő is akarja,akkor továbbléphettek a hármas felé.....!
Ha a férfi keres hármasra ,az az esetek többségében minden lesz csak,, hármas "nem....
A (Ez egy válasz Judit0502 üzenetére (2021. 01. 30. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
beszélgetni öszintén hölggyel sexröl...szeretnék ilyet találni...
Gyertek nyáron Délegyre... a kis strandra
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2021. 02. 09. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez mind a te gondod. Mi meg hagy vágyunk már arra amire akarunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 21:00
Törölt felhasználó (3112072)

Érdekes olvasgatom itt a vágyakat hát 80%-a nekem tök fura
spermával tele puncit dugni,nyalni meg a párom televert puncival jönne haza
háát ezekre és soha nem vágytam és még csak eszembe sem jutott,
pedig viszonylag sok vágyam volt de azt előbb utóbb megvalósítottam:
tengerparton szexrlni sok ember előtt
70fős buszon szopatni(bár ez nem vágy votl ez csak jött
néger csajjal szexelni ez Londonban megvalósult de nem adott akkora pluszt
2 csajjal lenni(ez sem votl extra durva jó csak megtörtént kb 23évesen két kb 40-42éves nővel mindkettő férjnél volt
stb stb de nekem ilyen amiket itt ovlasok soha nem voltak nekem az a perverzium csak hogy kinyalatom a seggem de ez ezekhez képest semmiség

2 csajjal lenni(ez sem votl extra durva jó csak megtörtént kb 23évesen két kb 40-42éves nővel mindkettő férjnél volt
stb stb de nekem ilyen amiket itt ovlasok soha nem voltak nekem az a perverzium csak hogy kinyalatom a seggem de ez ezekhez képest semmiség
Érdekes olvasgatom itt a vágyakat hát 80%-a nekem tök fura

Sziasztok! Felesègek, barátnők használt bugyis képeire élveznék!
Mi az akadálya????
(Ez egy válasz trix85 üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Kipróbálni 3-4 fiúval egyszerre.