Sziasztok találni egy lányt aki szeret a sexröl beszélgetni és a virtuális dolgok se riasztják...
Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.
Ma este feleségemet letérdeltetem hogy úgy szopjon és közben odatartom a vibrátort is hogy mindkettőt szopja.
Ha egy roma hölgy alázna.
Újra egy kellemes dupla punciba lenni!
Egy csinos hölgyet megöklözni...
ha valaki most kiürítené a zacsimat...
Sziasztok ! Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Persze a tele élvezett puncit is tisztára nyalnám ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk... Nógrádiak előnyben ! De az M-0- áshoz közeli párok is írhatnak Pest megyéből ! Pusszancs...
Végignézni egy pár szeretkezését.
Egy hölgy fenekét rendszeresen nyalni, vagy a teletömött punciját.
Arcos amatőr képeket, videókat cserélni csajokról........
finommilfet01@gmail.com
finommilfet01@gmail.com
egy valós nőt találni akit lehet nyalni.
A heterok feladták. Nem elég univerzálisak

Úgy látom átvették a topikot a bisex-ek. A heterok kiszorultak.
Tetszik amit írtál.
(Ez egy válasz galati üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 31. vasárnap 22:42

Egy jó 50-es hölgyet találni, esetleg párt, akivel nagyokat lehetne szexelni...
0
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 18. csütörtök 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 18. csütörtök 16:19
Törölt felhasználó (4500542)

Találni végre egy 50 - 70 év közötti ffi t vagy párt. Akit kiszolgálhatnék A férjem előtt. Sexventrikus anal és orál kedvelő vagyok.
Találni egy idősebb párt, ahol a hölgy a számba tenné a férje farkát....
Kipróbálhatnám első biszex kalandom.
Kipróbálhatnám első biszex kalandom.
Egy érzéki szex hármasban, egy biszex párral. Ó de szeretném.
Találni egy biszex üzletkötő kollegát a környékről aki szintén családos és akivel néha lerendeznénk egymást. Összekötve a hasznost a kellemessel...
A bennem lévő vágyakat át élni, nem csak fantáziálni!