Semmi gond.
Ez egy régi vágyam ami még nem teljesült és most megint késztetést érzek rá, hogy megtapasztaljam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 06. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 06. szombat 11:08

Törölt felhasználó (4165702)

Érdekes egy vàgyad van! Bocsi ezt nem lehetett szó nélkül hagyni.

Álmom egy extrém kövér,200 kg körüli nővel szeretkezni.Teljesen odavagyok a hatalmas,hájas női testért.
Minden kívánságát teljesíteném egy ilyen hölgynek.
Minden kívánságát teljesíteném egy ilyen hölgynek.
Érdekes egy vàgyad van! Bocsi ezt nem lehetett szó nélkül hagyni.
(Ez egy válasz IceWolf üzenetére (2021. 03. 06. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 06. szombat 09:44

Még soha nem volt részem szilikon melleket tapogatni. Szívesen kipróbálnám egyszer, hogy milyen lehet megfosozni.

Még soha nem volt részem szilikon melleket tapogatni. Szívesen kipróbálnám egyszer, hogy milyen lehet megfosozni.

Most fogok menni az új szeretőmhöz, aki a múltkor a fenekébe kérte az ujjam... most megyek, és meglepem egy pluggal, és úgy akarom dugni hátulról...
Reg volt mar, hogy beleelvezhettem egy holgybe. Szeretnek ujra.
Régi vágyam volt hogy lássam a volt feleségemet mással szexelni. 10 évvel a válásunk után teljesült, igaz eléggé meglepődtem amikor Kb 2000 képet és 7-8 óra videót mutatott róla egy régi barátnőm.
Ez bakancslistás nálam is
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2021. 02. 25. csütörtök 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 25. csütörtök 10:42

Sziasztok ! Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Persze a tele élvezett puncit is tisztára nyalnám ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk... Nógrádiak előnyben ! De az M-0- áshoz közeli párok is írhatnak Pest megyéből ! Pusszancs...
Sziasztok találni egy lányt aki szeret a sexröl beszélgetni és a virtuális dolgok se riasztják...
Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.
Ma este feleségemet letérdeltetem hogy úgy szopjon és közben odatartom a vibrátort is hogy mindkettőt szopja.
Ha egy roma hölgy alázna.
Újra egy kellemes dupla punciba lenni!
Egy csinos hölgyet megöklözni...
ha valaki most kiürítené a zacsimat...
Sziasztok ! Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Persze a tele élvezett puncit is tisztára nyalnám ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk... Nógrádiak előnyben ! De az M-0- áshoz közeli párok is írhatnak Pest megyéből ! Pusszancs...
Végignézni egy pár szeretkezését.
Egy hölgy fenekét rendszeresen nyalni, vagy a teletömött punciját.
Arcos amatőr képeket, videókat cserélni csajokról........
finommilfet01@gmail.com
finommilfet01@gmail.com
egy valós nőt találni akit lehet nyalni.