Szeretnék találni lányt akivel lehet sexröl beszélgetni és a virtuális dolgoktól se rémül meg....
Több pocakos, szőrös farkú férfi szopatna felváltva, majd jól megdugnának.
Sziasztok férfi masszort keresek a feleségem elcsabitasahoz !

Egyet már találtál
ģ
(Ez egy válasz Mary McLoad üzenetére (2021. 03. 11. csütörtök 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 11. csütörtök 15:59

Na ezt èn is szivesen megnèznèm,ahogy a pàrommal kènyeztetitek egymàst..
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 08. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 08. hétfő 17:26

Törölt felhasználó (26824)

Egy biszex csajszival kettesben, felcsatolható vibrátorral kényeztetni egymást...!
szeretnek egy olyan baratnot talalni aki mellett neha szexelhetnek mas lannyal is. O is szexelhetne mas ferfival neha. esetleg harmasban

Én is jelentkeztem...
(Ez egy válasz Mary McLoad üzenetére (2021. 03. 11. csütörtök 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnálom hogy kiestem a korom miatt a"keresési feltételeitekből".
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 07. vasárnap 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 07. vasárnap 21:56
Törölt felhasználó (4426792)

baratnomet leterdeltetni egy hatalmas farku pasi el majd elvezesig szopna a farkat es utanna vadul csokolna :P
Sajnálom hogy sem pocakos sem szőrös farkú nem vagyok....szívesen benne lennék akár rendszeresen is ilyen játszadozásba!

Találni egy párt akivel hármasban egy hullámhosszon vagyunk, és akár a ketten egy punciban felállást is kipróbálhatnánk.
De a legnagyobb vágy mégis a két biszex nővel felállás, de erre vajmi kevés esélyt látok.
De a legnagyobb vágy mégis a két biszex nővel felállás, de erre vajmi kevés esélyt látok.
Hogy, tudnám rávenni a barátnőmer, hogy meséljen ,hogy, hogy szopta és, hogy dugta az exe..... ismerem és már mondta, hogy jó farka volt nagyon.... nagyon nagyon felizgatna
Nekem a volt feleségem és a mostani barátnőm is elmesélte hogy mindegyikük leszopta az oktatót amikor vezetni tanult. Aztán kiderült ugyanaz a pasi volt.
(Ez egy válasz idzsereg üzenetére (2021. 03. 14. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 14. vasárnap 16:24

Hogy, tudnám rávenni a barátnőmer, hogy meséljen ,hogy, hogy szopta és, hogy dugta az exe..... ismerem és már mondta, hogy jó farka volt nagyon.... nagyon nagyon felizgatna
Az a baj , hogy nem merem neki kibökni, hogy mit szeretnék .... félek, a reakciójától...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 14. vasárnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 14. vasárnap 19:12
Törölt felhasználó (1339692)

Nekem a volt feleségem és a mostani barátnőm is elmesélte hogy mindegyikük leszopta az oktatót amikor vezetni tanult. Aztán kiderült ugyanaz a pasi volt.
Per pillanat a vágyam egy szopáscentrikus szőrös puncis marokbaillő cicis csaj aki lerendezné a meredező farkam...

Beszéltek a találkozásotok előtti élményeitekről?
(Ez egy válasz idzsereg üzenetére (2021. 03. 14. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 14. vasárnap 19:17

Az a baj , hogy nem merem neki kibökni, hogy mit szeretnék .... félek, a reakciójától...
Kirandulo, természetet kedvelő hölgyre vágynék ..... Csak vágynál
)))

Egy jó kis mocskos sexchat.
A feleségemmel...
A feleségemmel...
Sziasztok. A Feleségem baszhato. Ápolt csinos nő. Nagyfaszuak előnyben. De főleg 50.60 as ffi akat keresünk, Anal sexre
Ezen a héten
Du tán 2 től. 5 ig megállás nélküli sex re
Du tán 2 től. 5 ig megállás nélküli sex re
Ugyanezt keresem én is
üzletkötő vagyok és óbudai
(Ez egy válasz obudaibisrac üzenetére (2021. 02. 21. vasárnap 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 21. vasárnap 07:09

Találni egy biszex üzletkötő kollegát a környékről aki szintén családos és akivel néha lerendeznénk egymást. Összekötve a hasznost a kellemessel...