NAGYON TETSZETT!! PUSSZ
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 15:25
Törölt felhasználó (1373892)

Ez egy nagyon jó vágy, a legtöbb nőt is feltüzel a kiszolgáltatottság, valamont ha be van kötve a partnered szeme, sokkal jobban kiéleződik a többi érzékszerve. Remélem sikerül be teljesíteni vágyad. Én is nagyon szeretem hölgy partnereim így kényeztetni. Én elsőnek a szemét kötöttem be ppáromnak. Mivel váratlanul érte, aféle meglepi, halkan megnyugtattam, majd mondtam, hogy lazuljon. Óvatosan ki kötöttem kezeit, amitől már úgy beindult, hogy csorgott combján a nedve. Óvatosan elkezdtem a száját, nyakát, majd a melleit csókolni, bimbóit óvatosan szopkodni. Persze a nedve sem veszett kárba, mert ott is érzékien használtam a nyelvem. De rövid ideig, még orgazmus előtt direkt abba hagytam. Ekkor segítségül hívtam egy vibrátort, ami szintén meglepi vokt, de nem ellenkezett. Elsőnek sok síkosítóval rezgés nélkül a mellbimbóit, majd a csiklóját cirógattam vele. Utánna óvatos rezgőmódba bekapcsoltam, és úgy játszottam a csiklójával picit, majd a hüvelyében is. Akkora orgazmust élt át, mint még soha. Utánna én is megkaptam jutalmam. Ezt az akciót 2-3 hétig tervezgettem, mi hogy legyen, hogy minden stimmeljen. De megérte
Ez egy nagyon jó vágy, a legtöbb nőt is feltüzel a kiszolgáltatottság, valamont ha be van kötve a partnered szeme, sokkal jobban kiéleződik a többi érzékszerve. Remélem sikerül be teljesíteni vágyad. Én is nagyon szeretem hölgy partnereim így kényeztetni. Én elsőnek a szemét kötöttem be ppáromnak. Mivel váratlanul érte, aféle meglepi, halkan megnyugtattam, majd mondtam, hogy lazuljon. Óvatosan ki kötöttem kezeit, amitől már úgy beindult, hogy csorgott combján a nedve. Óvatosan elkezdtem a száját, nyakát, majd a melleit csókolni, bimbóit óvatosan szopkodni. Persze a nedve sem veszett kárba, mert ott is érzékien használtam a nyelvem. De rövid ideig, még orgazmus előtt direkt abba hagytam. Ekkor segítségül hívtam egy vibrátort, ami szintén meglepi vokt, de nem ellenkezett. Elsőnek sok síkosítóval rezgés nélkül a mellbimbóit, majd a csiklóját cirógattam vele. Utánna óvatos rezgőmódba bekapcsoltam, és úgy játszottam a csiklójával picit, majd a hüvelyében is. Akkora orgazmust élt át, mint még soha. Utánna én is megkaptam jutalmam. Ezt az akciót 2-3 hétig tervezgettem, mi hogy legyen, hogy minden stimmeljen. De megérte
(Ez egy válasz Fantazia üzenetére (2021. 03. 17. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 17. szerda 17:44

Kipróbálni hogy milyen úgy játszani egy nővel hogy ki van kötve a keze és letakarva a szeme.
Orált kedvelő nővel találkozni.
Éjjel - nappal dugni jobbnál jobb nőkkel. Ennyivel azért beérném.

Egy hölgyet találni aki jól leszopna ,cserébe kinyalnám.
Ha 3-4 pasi, vagy akár több, körbe állna, én térdelnék, és mindenki az arcomra, számba verné...Kor mindegy lenne.
Helyel rendelkező párt találni a közelemből akivel hosszú távon 3-asozhatnánk, és a férjel egymás után punciba élvezni.
Egyszerre két érett nővel.
Egy hajnali szex

Egy 50-65 év közötti hölgyet találni szexre, hosszú távra...
Kipróbálni hogy milyen úgy játszani egy nővel hogy ki van kötve a keze és letakarva a szeme.
Partnert partnereket! Minden jóra tabú nélkül!
Mostanában anál sex egy hölgyel. Régen volt már anál és hiányzik pedig imádom.
Vágyam a régi:szeretkezni egy extrém kövér,200 kg körüli nővel. Minden vágyát teljesíteném egy ekkora hölgynek.Teljesen odavagyok a hatalmas idomokért.
Egy kellemes,diszkrèt,telt hölgytagú pàrhoz csatlakozni,ahol a hölgyet kènyeztethetnèm nyelvvel.Akàr úgy is hogy a pàrja közben dugja.Vagy akàr ketten is szophatnak,ha beindulunk.. De egy pisi is belefèrne a hölgytől simàn..
Hogy lehet jelentkezni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 16. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 16. kedd 09:44
Törölt felhasználó (4500542)

Ezen a héten
Du tán 2 től. 5 ig megállás nélküli sex re
Szőrös pinájú hatalmas csöcsű nőket kényeztetni a vágyam!
Bi nõt talalni es 3as ban ki probalni a ferjemmel !
Ugyanezt keresem én is
üzletkötő vagyok és óbudai
(Ez egy válasz obudaibisrac üzenetére (2021. 02. 21. vasárnap 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 21. vasárnap 07:09

Találni egy biszex üzletkötő kollegát a környékről aki szintén családos és akivel néha lerendeznénk egymást. Összekötve a hasznost a kellemessel...
Ezen a héten