Az a baj , hogy nem merem neki kibökni, hogy mit szeretnék .... félek, a reakciójától...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 14. vasárnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 14. vasárnap 19:12
Törölt felhasználó (1339692)
Nekem a volt feleségem és a mostani barátnőm is elmesélte hogy mindegyikük leszopta az oktatót amikor vezetni tanult. Aztán kiderült ugyanaz a pasi volt.
Per pillanat a vágyam egy szopáscentrikus szőrös puncis marokbaillő cicis csaj aki lerendezné a meredező farkam...
Beszéltek a találkozásotok előtti élményeitekről?
(Ez egy válasz idzsereg üzenetére (2021. 03. 14. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 14. vasárnap 19:17
Az a baj , hogy nem merem neki kibökni, hogy mit szeretnék .... félek, a reakciójától...
Kirandulo, természetet kedvelő hölgyre vágynék ..... Csak vágynál
)))
)))
Egy jó kis mocskos sexchat.
A feleségemmel...
A feleségemmel...
Sziasztok. A Feleségem baszhato. Ápolt csinos nő. Nagyfaszuak előnyben. De főleg 50.60 as ffi akat keresünk, Anal sexre
Ezen a héten
Du tán 2 től. 5 ig megállás nélküli sex re
Ugyanezt keresem én is
üzletkötő vagyok és óbudai
(Ez egy válasz obudaibisrac üzenetére (2021. 02. 21. vasárnap 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 21. vasárnap 07:09
üzletkötő vagyok és óbudai
(Ez egy válasz obudaibisrac üzenetére (2021. 02. 21. vasárnap 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Találni egy biszex üzletkötő kollegát a környékről aki szintén családos és akivel néha lerendeznénk egymást. Összekötve a hasznost a kellemessel...
Bi nõt talalni es 3as ban ki probalni a ferjemmel !
Szőrös pinájú hatalmas csöcsű nőket kényeztetni a vágyam!
Hogy lehet jelentkezni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 16. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 16. kedd 09:44
Törölt felhasználó (4500542)
Ezen a héten
Egy kellemes,diszkrèt,telt hölgytagú pàrhoz csatlakozni,ahol a hölgyet kènyeztethetnèm nyelvvel.Akàr úgy is hogy a pàrja közben dugja.Vagy akàr ketten is szophatnak,ha beindulunk.. De egy pisi is belefèrne a hölgytől simàn..
Vágyam a régi:szeretkezni egy extrém kövér,200 kg körüli nővel. Minden vágyát teljesíteném egy ekkora hölgynek.Teljesen odavagyok a hatalmas idomokért.
Mostanában anál sex egy hölgyel. Régen volt már anál és hiányzik pedig imádom.
Partnert partnereket! Minden jóra tabú nélkül!
Kipróbálni hogy milyen úgy játszani egy nővel hogy ki van kötve a keze és letakarva a szeme.
Egy 50-65 év közötti hölgyet találni szexre, hosszú távra...
Egy hajnali szex
Egyszerre két érett nővel.
Helyel rendelkező párt találni a közelemből akivel hosszú távon 3-asozhatnánk, és a férjel egymás után punciba élvezni.

vazelinator

geo dehelean
Billy Raise