Meglátni a párom régi fotóit itt, amiket nem én készítettem…
moszt egy nőt masszirozni Jászmegyében
Hajdu-Bihari megyei, fiatal szervizesként járva a címeket egyszer a háziasszony felkínálná Magát! A párja előtt meg még izgalmasabb lenne, akár mindkét fél örömére! :P Ha van ilyen, dobjon egy üzit!
Csókolózni, miközben szopják a farkamat...
ennyire kivanod a sogornod?
Hmm amugy viccen kivul, en is allandoan a tolem 4 evvel idosebb unokanővéremmel fantàzialgatok…
mar nagyon règota egy ilyen meg nem fejtett vonzalom van felè…
elborult az agyam, vagy létezik ilyen masokkal is? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 31. szombat 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 31. szombat 06:46

Hmm amugy viccen kivul, en is allandoan a tolem 4 evvel idosebb unokanővéremmel fantàzialgatok…
mar nagyon règota egy ilyen meg nem fejtett vonzalom van felè…

elborult az agyam, vagy létezik ilyen masokkal is? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 31. szombat 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3905732)

Sógornőmet és a két lányát együtt megdugni
Egy szép hölgy teleélvezett punciát kinyalni!
Tapasztalt hölgytől egy kellemes prosztata masszázs...
Találni valakit baranyában szexelni.
Olyan igényes párt keresek,ahol 69-ezés közben én vagyok alul,és a hölgyet teleélvező férj spermáját kinyalhatom a feleség punciából ! Ez egy régi fétisem. De sajnos még nem sikerült összehozni...
Én csinálom a párommal csak a sajátomat nyalom ki utána pedig csókolózunk. Imádjuk!
(Ez egy válasz Szuperszoke üzenetére (2021. 07. 31. szombat 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 31. szombat 15:46

A párom puncijából kinyalni a spermát, amit egy nagyfarkú pasi élvez tele....
A párom puncijából kinyalni a spermát, amit egy nagyfarkú pasi élvez tele....
Egy hölgyet aki szeretné ha alaposan kinyalnák a punciját meg ujjaznák,kor alkat nem számitana,priviben keres.
Sógornőmet és a két lányát együtt megdugni
Találni egy olyan fiatal csinos csajt, aki kellően rugalmas, és kiskezű. Rugalmas azért hogy barátnőm és én megtudjuk öklözni, külön külön, vagy együtt. Kiskezű amiatt, hogy ő is megöklözhesse az asszonyom.
Találni egy csajt aki jól leszopna!
Röviden és tömören?
Jelen pillanatban basznék egy kibaszott nagyot egy begerjedt picsával!
Jelen pillanatban basznék egy kibaszott nagyot egy begerjedt picsával!

A párom egy másik, nagyobb méretű pasival szexelne. Próbálom fűzni de nehezen adja be a derekát.
Egy pár farok közé térdelni és szopni!
Igazán érdekes lenne, ha pont ti nem találnátok valakit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 29. csütörtök 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 29. csütörtök 12:10
Törölt felhasználó (4389602)

Találni egy Párt és mellénk egy olyan Valakit aki kukkol négyesben illetve ha kell besegít
Találni egy Párt és mellénk egy olyan Valakit aki kukkol négyesben illetve ha kell besegít