Én a braziliai unokatesóm kúrtam volna szét minden lehetséges pozitúrában! Tizenx éve volt itt magyarországon és félig magyar félig brazil a kiscsaj... Bárhol jelentünk meg együtt minden pasi a nyálát csorgatta! De hát a rokon az rokon, normális ember nem dugja meg a saját családtagját.
(Ez egy válasz hochsztn üzenetére (2021. 08. 02. hétfő 03:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 02. hétfő 03:50

ennyire kivanod a sogornod?
Hmm amugy viccen kivul, en is allandoan a tolem 4 evvel idosebb unokanővéremmel fantàzialgatok…
mar nagyon règota egy ilyen meg nem fejtett vonzalom van felè…
elborult az agyam, vagy létezik ilyen masokkal is?

Hmm amugy viccen kivul, en is allandoan a tolem 4 evvel idosebb unokanővéremmel fantàzialgatok…

elborult az agyam, vagy létezik ilyen masokkal is?
Meglátni a párom régi fotóit itt, amiket nem én készítettem…
moszt egy nőt masszirozni Jászmegyében
Hajdu-Bihari megyei, fiatal szervizesként járva a címeket egyszer a háziasszony felkínálná Magát! A párja előtt meg még izgalmasabb lenne, akár mindkét fél örömére! :P Ha van ilyen, dobjon egy üzit!
Csókolózni, miközben szopják a farkamat...
ennyire kivanod a sogornod?
elborult az agyam, vagy létezik ilyen masokkal is? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 31. szombat 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 31. szombat 06:46

elborult az agyam, vagy létezik ilyen masokkal is? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 31. szombat 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3905732)

Sógornőmet és a két lányát együtt megdugni
Egy szép hölgy teleélvezett punciát kinyalni!
Tapasztalt hölgytől egy kellemes prosztata masszázs...
Találni valakit baranyában szexelni.
Olyan igényes párt keresek,ahol 69-ezés közben én vagyok alul,és a hölgyet teleélvező férj spermáját kinyalhatom a feleség punciából ! Ez egy régi fétisem. De sajnos még nem sikerült összehozni...
Én csinálom a párommal csak a sajátomat nyalom ki utána pedig csókolózunk. Imádjuk!
(Ez egy válasz Szuperszoke üzenetére (2021. 07. 31. szombat 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 31. szombat 15:46

A párom puncijából kinyalni a spermát, amit egy nagyfarkú pasi élvez tele....
A párom puncijából kinyalni a spermát, amit egy nagyfarkú pasi élvez tele....
Egy hölgyet aki szeretné ha alaposan kinyalnák a punciját meg ujjaznák,kor alkat nem számitana,priviben keres.
Sógornőmet és a két lányát együtt megdugni
Találni egy olyan fiatal csinos csajt, aki kellően rugalmas, és kiskezű. Rugalmas azért hogy barátnőm és én megtudjuk öklözni, külön külön, vagy együtt. Kiskezű amiatt, hogy ő is megöklözhesse az asszonyom.
Találni egy csajt aki jól leszopna!
Röviden és tömören?
Jelen pillanatban basznék egy kibaszott nagyot egy begerjedt picsával!
Jelen pillanatban basznék egy kibaszott nagyot egy begerjedt picsával!

A párom egy másik, nagyobb méretű pasival szexelne. Próbálom fűzni de nehezen adja be a derekát.
Egy pár farok közé térdelni és szopni!
Igazán érdekes lenne, ha pont ti nem találnátok valakit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 29. csütörtök 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 29. csütörtök 12:10
Törölt felhasználó (4389602)

Találni egy Párt és mellénk egy olyan Valakit aki kukkol négyesben illetve ha kell besegít