Több farok által megszopatva!
bisex párral randizni....
a nőnek pasija, a pasinak a csaj lennék....
s a pasit élvezésig meglovagolni.......
a nőnek pasija, a pasinak a csaj lennék....
s a pasit élvezésig meglovagolni.......
Szomszéd hölggyel összehozni egy szex hétvégét!
Jó borozás, vacsora egy vidéki pincevendéglőben egy nagyon csinos hölggyel kettesben, majd visszatérve a szobába óriási szexmaraton reggelig!

Barátság extrákkal
Sziasztok.Egy csinos hölgyet finoman addig tágítani,amig az az öklöm befér.
Végre sikerült egy párral találkozni 3 asba volt! Jó volt másnak is szívesen ismerni!
Micsoda véletlen
Nekünk is most sikerült egy fiút találni aki kettő délután végzett kisebb munkát Nálunk.
Korrektül jött ahogy ígérte! Természetesen a fizetség, hármasban szex mind két délután. Nagyon izgalmas szituáció volt! A ház asszonya nagyon élvezte, hogy Ő a középpont! Mindenki vágya ki lett elégítve!
A végén vigyorogva mondta:Ha ezt tudom, hogy ennyire jó, jöhetett volna egy egy egész brigád
(Ez egy válasz tita85 üzenetére (2021. 09. 28. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 28. kedd 18:24

Korrektül jött ahogy ígérte! Természetesen a fizetség, hármasban szex mind két délután. Nagyon izgalmas szituáció volt! A ház asszonya nagyon élvezte, hogy Ő a középpont! Mindenki vágya ki lett elégítve!
A végén vigyorogva mondta:Ha ezt tudom, hogy ennyire jó, jöhetett volna egy egy egész brigád

Végre sikerült egy párral találkozni 3 asba volt! Jó volt másnak is szívesen ismerni!

Micsoda véletlen
Nekünk is most sikerült egy fiút találni aki kettő délután végzett kisebb munkát Nálunk.

Htávra egy kedves igényes hölgyet párt!
elviselném ha egy koros nő kezdeményezne egy randit
Találni egy néger pasit a hölgy örömére, hármasra.
Bpesten találni egy nőt vagy párt,hosszú távra nő örömére,kor alkat nem számit.
Bekemem magam cipőpasztával az megfelelne?
Nagyon izgató a lány a fotón!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 29. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 29. szerda 17:40

Törölt felhasználó (4620922)
VIP

Találni egy néger pasit a hölgy örömére, hármasra.
Felizgat a ha páromat megnézik ha például mutatok egy képet egy havernak és azt mondja de megbaszna,több képet is küldtem már így át ismerősöknek haveroknak akik a tudtommal verik a párom képeire vagy videokra. Szeretem és sokszor direkt kérem hogy kicsit kurvasan öltözködjon , be indulok ha megbámulják. Sokszor elképzeltem milyen lenne ha más is elvezné és egy kicsit tényleg ribanckodna.
Pécs környéki sportos negyvenes a hétvégére párom mellé
Dehogy nincs….
(Ez egy válasz Pluszegyffi üzenetére (2021. 09. 25. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 25. szombat 11:16

Egy olyan párral megismerkedni, ahol az enyhe ffi bi is lehetséges..... de ilyen úgysincs.... :(
Női fehérneműt kedvelő fiút jól megkefélni
Most jó lenne ha valaki kiverné a farkam..