Az álmok néha valóra válnak
Önnek új üzenete érkezett
(Ez egy válasz boing01 üzenetére (2022. 06. 09. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 09. csütörtök 10:47

Önnek új üzenete érkezett

Leszopnék egy méretes faszt, miközben férjem váratlanul hazaugrik a melóból. Lebuknék, aztán az Övéhez is lebuknék. Majd ketten alaposan megkefélnének, és telelőnék az arcomat, aztán így gecisen szundítanék egy nagyot. Ez most amire vágyom.
Szeretkezni egy nővel órákig,tabuk nélkül.
Most horgászat közben kifogni egy nimfomán sellőt

Egy jó testű, feszülő ruhás bringás csajjal félregurulni valahol a természetben és egy hatalmasat szexelni vele.
Én is keresem de nem találom
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy pár házi mozijában szerepelni nagyon jó lenne
Várom a válalkozó kedvű párok jelzéseit akik benne volnának
Várom a válalkozó kedvű párok jelzéseit akik benne volnának
kecskeméti biszex párral lenni
Egy tele ėlvezet puncit kinyalni
Ez jól hangzik.
(Ez egy válasz zsoca1015 üzenetére (2022. 06. 15. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Bpesten nagyot szeretkezni egy ápolt hölgy partnerral.
Multiorgazmus többszöri átéllése. Az odab...
Allando idősebb hölgy esténként, akar rendszerességgel. Ez lenne a vágyam.....
50 feletti idősebb hölgy, pár nekem is a vágyam lenne.
Műpuncival segíteni valakin

Látni a páromat,ahogy egy másik lánnyal kényeztetik egymást tabuk nélkül..
Orál 69 egy másik pasival egyszerre élvezni egymás szájába
Olyan párt találni ahol végre nem kizáró ok az átlagnál picivel nagyobb méret. A férj nyalja feleségét 69be, miközben hátulról dugom és a végén a telelőtt pucit tisztára nyalja esetleg még ha csókolóznának is utána hmmmm....
ah, én azt látom, a magunkfajtáknak csak az álmodozás vagy a pénzes kapcsolat marad
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 20. hétfő 16:32
Törölt felhasználó (4618732)

Olyan párt találni ahol végre nem kizáró ok az átlagnál picivel nagyobb méret. A férj nyalja feleségét 69be, miközben hátulról dugom és a végén a telelőtt pucit tisztára nyalja esetleg még ha csókolóznának is utána hmmmm....
Egy normális párt találni...
Valóban rendkívül ritka az olyan nő, akinél nem kizáró ok a nagyobb méret. Valamiért nagyon félnek tőle de nem lehetetlen találni. A párom pl imádja bár sokszor ő is már várja az aktus végét...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 20. hétfő 19:18
Törölt felhasználó (3807172)

ah, én azt látom, a magunkfajtáknak csak az álmodozás vagy a pénzes kapcsolat marad