Nagyon régi vágyam ,hogy egy srác megmasszírozzon és közben elcsábítson. Egy finom érintés a gáton, a popsi tájékon.Sokszor járok thai olajos masszázsra ahol teljesen meztelenül vagyok és imádom ahogy izgalmi állapotban vagyok.
Kézzel kielégíteni egy igazán méretes farkat!
Szőrös muffal szeretkezni, vagy szexelni......
Én is ezt szeretném , de nem feltétel a durván .
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2023. 07. 04. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 14:54

Én hetente 2x szeretném ha egy 50-70 éves nö jol leszopna de durván
Fiatal vékony roma párral,idősebb párokkal.
Sziasztok. Egy 60-70éves hölgyel szexelni.
Meló után fél órán belül beleülni párom farkába...
Baráti házaspárral szeretkezni
Egy elhanyagolt anyuka,vagy single idősebb hölgyel hatalmasakat szexelni!
Vagy párok mellé harmadiknak, akik szeretik a szex minden olyan részét amit más hallani sem akar.
Vagy párok mellé harmadiknak, akik szeretik a szex minden olyan részét amit más hallani sem akar.
Hali! Olyan nőt aki tudja használni ff t!
Jól hangzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 12:40

Törölt felhasználó (4201812)

Ha valaki kiverné a feleségem képére és elküldené nekem a videót, ahogy a seggére élvez....
Megismerkedni egy hölggyel, majd spontán kerékpározás Budapest határában,spontán utvonalon majd pedig ha meg van a szimpátia akkor megismerni jobban egymást. Ha meg nincs szikra
akkor tekertünk egy jót, ebben a kellemes, nyár délután.

Mi 34 éves pár vagyunk és szeretnénk harmadiknak egy lányt a feleség örömére úgy hogy a férj és a másik lány között nem lenne szexuális kapcsolat.
Megélni egy megfelelő partnerrem a legbensőbb bdsm vágyaimat.
Én hetente 2x szeretném ha egy 50-70 éves nö jol leszopna de durván
Jó lenne ha a párom újra eljárna valakihez aki szanaszét dugja.
Jártunk…
Így már én is jártam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 13:45
Törölt felhasználó (4201812)

Pár emberrel már próbáltam, de amint megkapta a képet, eltűnt... Ha benne vagy, írj rám privátban és megbeszéljük.
Pár emberrel már próbáltam, de amint megkapta a képet, eltűnt... Ha benne vagy, írj rám privátban és megbeszéljük.
(Ez egy válasz csapi123 üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen Peti, ez is sokunk vágya