Nagyon izgi az ilyen dolog.
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 21:08

Arra szeretném kiverni a farkam hogy a feleségemet keféli egy másik férfi. Ott lenni velük egy szobában és nézni őket ahogy basznak.
És persze hokizni közben.
Egy kellemes masszázs, egy szimpatikus férfitől, a végén egy nagyon finom orállal

Egy kiadós többes min 5-6 fő részvételével.
Ez tetszik
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 21:08

Arra szeretném kiverni a farkam hogy a feleségemet keféli egy másik férfi. Ott lenni velük egy szobában és nézni őket ahogy basznak.

Nyi(a)lván az arra alkalmasakra gondoltam, és abban az orr és a fülek nincsenek benne.
Nyi(a)lván az arra alkalmasakra gondoltam, és abban az orr és a fülek nincsenek benne.
Ebbe benne van az Orr, a Fül,is???
(Ez egy válasz légiós113 üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 09:48

Egy szexre kiéhezett nő összes testnyílását használni, kiélvezni, mindkettőnk örömére.
Egy szexre kiéhezett nő összes testnyílását használni, kiélvezni, mindkettőnk örömére.
Találni egy aktív pasit,aki elveszi a szüzességem
popótájon...
popótájon...

Van azért még bőven amit nem próbáltam! Nagyon szívesen részt vennék hármasban! Több random szituáció, vagy extrémebb hely!
Felcsatolható műfasszal megbaszna egy csaj.
Bukkake,blowbang bulin résztvenni. A nagyon lógó cicik izgatnak.
Térdelni több pasi előtt!
Szőrös farkú pasival haverkodnék! Meg persze szőrös puncis nőkkel is! Ez lenne a vágyam!
Szia! Katámmal oszd meg! Mit lehet tudni rólatok?
(Ez egy válasz Timkat üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
50-60 év feletti hölggyel megismerkedni és ágyba bujni .....
Azt látva, ahogy a főnököm nője éppen, picsagatyában és bikini felsőben gyomlálja a kertet és finoman kifigyel a fehér tangája, azt hiszem csak 1 vágy jut eszembe...: Odamenni hozzá, lehúzni róla a picsagatyát, a tangáját szigorúan csak félrehúzva, benyalnék neki és ha már kellően lelazult és csak támaszkodik a kerítésnek gyomlálás helyett, akkor felállnék guggolásból és a helyzettől ágaskodó farkamat, finoman bedugnám neki, és csak élvezném a burtális kerek popsijának látványát, ahogy csattogna előttem...
Párral poposexelni minden popó megdugva.