régóta vágy egy gangbang ahol 5-6 pasi Dp-ben orgazmusig dugjon! Egy ideje már nézegetem magamnak a Dreamland pénteki bulijait

A feleségem vágya ugyanez,alig várom hogy végignézhessem .
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 18:54
Törölt felhasználó (4682601)

régóta vágy egy gangbang ahol 5-6 pasi Dp-ben orgazmusig dugjon! Egy ideje már nézegetem magamnak a Dreamland pénteki bulijait

Szerintem erre lehet találni megfelelő személyt, főleg ha az asszony csinos, kívánatos, és persze ő is benne lenne ezekben a "ribancoskodásokban".
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 01. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 01. péntek 20:24
Törölt felhasználó (4679230)

Találni egy perverz barátot, akivel mindenféle disznóságba belevinnénk a feleségem és "ribanccá" nevelnénk

Rendszeresen több pasival együtt tölteni az estéket.
Jól hangzik
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 09. 05. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha majd újra keresgélünk, akkor találni egy normális hetero pasit harmadiknak, és találni valakit, aki a hármast fotózza, videózza.
Jó lenne egy nagy intim méretű pasit leszopni ! Én egy kíváncsi heteroszexuális vagyok!
Nyalni egy lanyt mikozben a parom dugja es kinyalni belole majd forditva
Hát, eléggé lerágott csont ez itt, de nekem is már jó ideje az a vágyam, hogy a barátnőm végre rábólintson a kettő fiús felállásra, és találni egy olyan fix srácot akivel közösen "használhatnánk/kényeztethetnénk" az asszonyt!

Minnèl több random, spontán szituáció! Plussz egy hármas nagyon izgatja a fantaziám! Akár csak nézni is! De sajnos nincs megfelelő partner rá!
Normális középkorú Párral és hosszú távú Házibaráti kapcsolat!
Nem és hanem egy

De jól hangzik…
(Ez egy válasz Randomdate üzenetére (2023. 09. 06. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 08:22

Nyalni egy lanyt mikozben a parom dugja es kinyalni belole majd forditva
Ilyen nőre vágyom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy kikötözött nő, akinek tabuk nélkül használhatom a testét..
50-60 feletti hölggyel ismerkednék, ez lenne a vágyam....
Egy 50+-os szuka kikészíthetne
Hármas egy 50+ nővel.
Hát, itt fürtökben lógnak az erre hajlandó pasik, köztük jómagam is. Bár amióta megnéztem a képeidet, már nem "lógok"

Kinyalni a feleségem puncitól-popsiig, majd megkérni,hogy vegye elő a felcsatolhatóst és dugjon meg keményen.
Utána pedig eljuttatni őt is a csúcsig párszor.
Utána pedig eljuttatni őt is a csúcsig párszor.