Írjátok meg ,mit csinálnátok a feleségemmel .Nagyon kíváncsi vagyok .Köszönöm .
Biszex férfit találni aki Biszex de nem csak leírja,hogy Biszex.
Egy szép méretes férfi szerszámot kelljen megdolgoznom...
Párhoz csatlakozni

Huu nekem most egy jó cuckold. Páromat mással látni. De ez tényleg csak vágy marad.

Én szeretnék találni egy barátot,(45 +) vagy párt, akikkel őszintén beszélgethetnénk, történeteket írhatnánk, meztelenkednénk, az én és remélhetőleg Ő vagy Ők, bi vágyaim mellett.
Sziasztok!
Az én vágyam, h találjak egy kedves párt, akiknél házibarát lehetnék. Szeretem a 2 ffi 1 nő felállást, ahol a nő van a középpontban akár cuckold, akár 3as formájában
Az én vágyam, h találjak egy kedves párt, akiknél házibarát lehetnék. Szeretem a 2 ffi 1 nő felállást, ahol a nő van a középpontban akár cuckold, akár 3as formájában

Én is megnézném a feleségem mégegyszer ebben a helyzetben .Nagyon izgalmas tud lenni .
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2023. 12. 22. péntek 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 23:07

Nézni ahogy a feleségem egy másik férfi farkát szopja.
Aztán hanyat fekszik, lábait széttárja és a férfi dagadó makkja puncijába hatol amitől kéjesen felnyőg a feleségem, szinte beleremeg a teste, majd egészen tövig merül benne a férfi farka.
Ekkor odalépnék hozzájuk és a feleségem melleit gyurmám miközben nyelves csókót adnék neki! Közben ő fel-le ringana az ágyon a keféléstől!
Aztán hanyat fekszik, lábait széttárja és a férfi dagadó makkja puncijába hatol amitől kéjesen felnyőg a feleségem, szinte beleremeg a teste, majd egészen tövig merül benne a férfi farka.
Ekkor odalépnék hozzájuk és a feleségem melleit gyurmám miközben nyelves csókót adnék neki! Közben ő fel-le ringana az ágyon a keféléstől!
Mostanában nagyon izgatja a fantáziám a formás női lábakkal való játszadozás. Kőkemény leszek a gondolattól is, hogy egy szexi lábfej a farkammal játszik, akár nadrágon keresztül, vagy csak odatartaná egy nő a farkam elé, hogy ráélvezzek. Más is van így ezzel, vagy kicsit sok ez? Esetleg valaki aki…..

Egy bisex párral sexelni. A pasi kurja a seggem közben a csaja szét szopja a farkam. Ez nagyon tetszene.
Nekem az a vágyam hogy ebbe a topikba illő dolgokat olvassak. És hogy össze jöjjön egy angol nővel a szex.
Ha írok egy párnak/ hölgynek egy normális hangvételű kapcsolatteremtő, bemutatkozó üzenetet akkor legyen(ek) szívesek legalább válaszolni pár szóban vagy mondatban még akkor is, ha nem tetszem nekik!!
Szerintem ez nem nagy kérés!
Számomra ez alap dolog, vagy Én vagyok a hülye!!????
Szerintem ez nem nagy kérés!
Számomra ez alap dolog, vagy Én vagyok a hülye!!????
Szilikon ciciket nyalni.. úgy hogy valaki rá verte..:$
Jo reggelt
Azért reménykedem.
Hátha lesz olyan pár akinek szimpi az Adatlapom amit olvas rólam,
meg a képeim is felizgatták a fantáziát meg a videoim.
Azért reménykedem.
Hátha lesz olyan pár akinek szimpi az Adatlapom amit olvas rólam,
meg a képeim is felizgatták a fantáziát meg a videoim.
Sajnos ez az anoním és diszkrét ismerkedési felület is arra a sorsra jut, hogy bár ideális lenne, de az emberek többsége nem arra használja amire kellene. Illetve de, kihasználja a valódi testi örömöket keresőket a saját virtuális vágyaihoz.
Vágyam őszintén? Egy jó bulizós forró hangulatú szilveszter valódi vágyakat megélő párok közt. Ez igazán jó év indítás terv!
Vágyam őszintén? Egy jó bulizós forró hangulatú szilveszter valódi vágyakat megélő párok közt. Ez igazán jó év indítás terv!
Korosztályomból találni egy normális,csinos nőt.
Sziasztok!
Nekem nagyon nagy vágyam párokat kukkolni szex közben. Tudtok abban segíteni, hogy hol van erre lehetőség?
Nekem nagyon nagy vágyam párokat kukkolni szex közben. Tudtok abban segíteni, hogy hol van erre lehetőség?
Sajnos egyet kell értsek
Szép jó reggelt és boldog karácsonyt mindenkinek.
Vágyam az Adatlapom szerint találni egy kapcsolatot.
Keresem egy ideje, de sajnos mindíg van valami kifogás vagy nem passzol valami.
Sajnos.
Nem adom fel. Keresem
Üdv. Albert (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 12. 23. szombat 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 22:15
Vágyam az Adatlapom szerint találni egy kapcsolatot.
Keresem egy ideje, de sajnos mindíg van valami kifogás vagy nem passzol valami.
Sajnos.
Nem adom fel. Keresem
Üdv. Albert (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 12. 23. szombat 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen mert ez egy hatalmas élmény tud lenni, annak pedig főleg akinek sikerült ezt átélni.
Ez nekem is nagy vágyam másik oldalról! Utána nézhetnéd ahogy a nejed hanyatt fekszik az ágyon és a puncijából ömlik a spermám a takaróra..
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2023. 12. 22. péntek 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 23:07

Nézni ahogy a feleségem egy másik férfi farkát szopja.