Sogonommel es a nejemmel harmasban egy ejszaka csodalatos lenne ....
Szia. Szívesen benne lennék.....
(Ez egy válasz Nikolett10 üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha még esetleg kerestek en készen álok
(Ez egy válasz ipppiapppacs üzenetére (2024. 04. 05. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 05. péntek 14:04

Vékony, fiatal, nagyfarkú fiú, aki ráültetné a farkára a nejem
Messze vagy, az a baj :/
(Ez egy válasz nn1995 üzenetére (2024. 04. 06. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiverni a csajom kepeire valakivel
Vékony, fiatal, nagyfarkú fiú, aki ráültetné a farkára a nejem
Igaz rövid időre hozott össze a sors, de egyik volt, nagyon bevállalós, szerelemem, párszor kezelte a segglyukamat.
Repetát kérek!
Repetát kérek!
Semmi nagy dolog, csak találni egy normális hölgyet vagy párost az oldalról!
Nekem most vagy egy jó kukkolás, vagy egy jó közös maszti valakivel, egymás mellet /egymásnak, meg a párhoz csatlakozni mind2 félt orálisan kényeztetni miközben dugnak

Jó lenne találni néhány olyan lányt, akik szívesen élnének egy férfi + több nő által alkotott családban úgy, hogy nem veszekednének, hanem helyette egy jó csapatként összetartanának. Szerintem ez az egyik legnehezebben összehozható dolog a mai világban.
a vágyam (Szilárd), hogy páromat (Bianka), bárcsak izgatná, hogy nővel legyen együtt
Jogos.
ezek lemaradtak

Egy igazán jó és szabad hármas vagy többes, ahol mindenki mindenkivel nyomja. És több haverral együtt verni, sokat pucérkodni
Cuckold… többes. Kukkolás. Feleség megosztás. Nagyonis.

Kedves! Ez minden hétvégén adott....
(Ez egy válasz Nikolett10 üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Álmom szerelmeskedni egy extrém kövér, 200 kg feletti nővel. Mindent megtennék egy ekkora nőnek!
Két dúskeblű hölgy melleit összekötözni

Nekem is pontosan ez a vágyam. Szerintem itt is és a tinderen is próbálkozhatsz.
Az enyém szereti,nagyon felizgat minket,főleg mikor a pasija a hajánál fogva húzza a seggébe a feleségem arcát ,nyelvét.
(Ez egy válasz Perverz férj üzenetére (2024. 03. 29. péntek 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 29. péntek 19:59

Rávenni a feleségem hogy nyalja a fenekem...és akár másét is
Például...

2 en vagy akár többen dugni,egymás után többször!