A vágyam.
Találni egy olyan párt, mint amit adatlapomon vázoltam.
Igaz történetem ihlette az adatlapomon írt kapcsolatot.
Sajnos külföldre költöztek.
Ez lenne a vágyam őszintén.
Találni egy olyan párt, mint amit adatlapomon vázoltam.
Igaz történetem ihlette az adatlapomon írt kapcsolatot.
Sajnos külföldre költöztek.
Ez lenne a vágyam őszintén.

Szívesen megnéznék egy videót a feleségem elcsábításáról.
Egy csodálatos popó szex egy jó csajjal.
Jó lenne egyszerre ketten lenni punciban, nőt kinyalni, miután beleélveztem/valaki beleélvezett, ezek legfőképp, de egyébként sok minden másra is vevő vagyok.
lehet az a szerencseszáma
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 26. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Mért pont 6? Nem sok az egy kicsit?
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretném végig nézni élőben két leszbi csaj szeretkezését.
Szopni elvezesig
Valaki testét akár hatodmagammal teleélvezni egymás után..
megismerni egy idősebb férfit aki szereti ha sokáig szopják majd után egy jót dugjon
Csatlakozni egy párhoz ahol alázatos szolga lehetnék…,szex közben a hölgy leköpködne..,közben nyalnám a punciját,popsiját..,majd ha a párja jól tele élvezte a punciját akkor tisztára nyalnám..
Szia. Ilyen volt nálam is. A pasi minden másnap éjjel dolgozott én meg jártam a csajhoz hétvégén meg ő jött mondván hogy egy rokon csaj hívta meg magához. Volt hogy pont akkor hívta mikor dugtunk
(Ez egy válasz Pussyhunter37 üzenetére (2024. 06. 19. szerda 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 19. szerda 00:27

Egy ilyen lehetőségre azonnal feláldozható vagyok. Hasonló esetben volt részem csak itt a férj mindig abban a tudatban volt hogy csajos buli a barátnőkkel ,ott alvós. Ismerős a férje régóta. Izgalmas de nagyon jó volt.
Szia. Mi csalánt szoktunk használni. Azzal simogatjuk egymást és amikor a dugásra kerül a sor akkor odateszem a farkam meg a punci közé. Nekünk nagyon bejön!!
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 06. 18. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 18. kedd 09:23

Mi a véleményetek arról ha a gumit kívűl-belűl egy nagyon kevés hegyes erős paprikával vékonyan bekenem és úgy szexelek a partneremmel? Enyhén mindkettem mazochisák vagyunk de szerintetek nem lehet ebből gond. Eddig csak egy ötlet ez.
Nem Neked akartam bocsi.
Szia. Mi csalánt szoktunk használni. Azzal simogatjuk egymást és amikor a dugásra kerül a sor akkor odateszem a farkam meg a punci közé. Nekünk nagyon bejön!!
Egy nő lábat nyalogatni, szopgatni a lábujjait, nyalogatni a talpait.....de sajnos ilyen nincs
Szabadban összefutni egy párral akik épp szexelnek először csak kukkolni őket majd beszállni hozzájuk.A végén a hölgyek élvezésig szopni a pasit…..
Egy ilyen lehetőségre azonnal feláldozható vagyok. Hasonló esetben volt részem csak itt a férj mindig abban a tudatban volt hogy csajos buli a barátnőkkel ,ott alvós. Ismerős a férje régóta. Izgalmas de nagyon jó volt.
Ez nekem is nagy vágyam. Csodás lehet egy ilyen parti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 01. szombat 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 01. szombat 22:41
Törölt felhasználó (4737253)

Egy párhoz csatlakozni, ahol a nőt jól duplapunciba raknánk és egyszerre telespriccelnénk a sunciját!