Kielégíteni egy hölgyet orálisan, ameddig bírja, többszörös orgazmusig, nyalás, ujjazás, kölcsönös francia esetleg
lehetne akár egyszeri alkalom, vagy több alkalmas titkos kapcsolat! Bács, Tolna megye

Ápolt hölgyet egy nagy szeretkezéshez, vagy pár a hölgy örömére,Bpest- vonzás hely.
Vecsésen elcsábitaná egy jó pasi!Ez a vágy
Találni egy csajt aki ráül az arcomra és élvezésig nyalom.
Nagyon izgatna ha a feleségem elkapná valaki előttem és nagyon keményen megdugná. Elég gyorsan elsülök szóval egy hosszú menetet megnéznék, hogy hogyan bírja
Legnagyobb vagyam mkst hogy orálisan ki elégitsek egy nőt fiatalt akar milfet !!! Viszonzas nélkül akar csarra vagyok hogy kielegitseg valakit es jol erezze magat
Már lassan úgy vagyok vele , hogy van tenmivaló bőven

Van több is

vonaton sexelni nővel vagy pasival remélem egyszer összejön augusztusban megyek Debrecenbe
Én csak 18 vagyok... Végre el szeretném veszíteni a szüzességemet, de egyszerűen nem találok hölgy partnert... A korombeliek nem nagyon fognak meg, az idősebb nőket meg szerintem nem érdekelem... Jó lenne végre beleélvezni egy jó 50-es 60-as pinába!
Szerintem minden megvalósítható ha van egy normális partnered!!
Ilyen téren meg pláne!Olyan rövid az élet...ki kell élvezni...
Ilyen téren meg pláne!Olyan rövid az élet...ki kell élvezni...
Szex egy párral, közös punciba élvezéssel.
Egy nagy puncit nyalogatni.
Egy párnál harmadik lenni , és jól megdugni a feleséget

Közösen masztizni egy lánnyal, és közben egymást nézzük. Ha van itt ilyen hölgy aki benne lenne egy közös masztiban nyugodtan írjon.
A lényeg h többen, és jó sok anyag landoljon az illetőn..
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 26. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálam idősebb hölgynek lennék állandó házibarátja.
Szeretném rávenni páromat egy négyesre 2lány 2pasi
Találni egy hölgyet aki szeret szopni a kölcsönös franciát.
Ha van itt ilyen hölgy írj privátban.
Ha van itt ilyen hölgy írj privátban.
Találni egy normális szimpi párt a környékről ,hosszútávra!