Vágyom ara hogy egy nő ráüljön az arcomra és hosszan nyaljam.
Sziasztok!
Párommal pedzegetjük a strapon témát .
Elsősorban amolyan dupla oldalúra gondoltam , hogy mindketten éreztünk valamit, mi erről a véleményetek , tapasztalatotok úgy alapjába véve a felcsatolhatós témáról?
Párommal pedzegetjük a strapon témát .
Elsősorban amolyan dupla oldalúra gondoltam , hogy mindketten éreztünk valamit, mi erről a véleményetek , tapasztalatotok úgy alapjába véve a felcsatolhatós témáról?
szia!és elöször,hogyan tálaltad neki?hogy céloztál rá,hogy kivánod?köszi a választ.
(Ez egy válasz nagytib78 üzenetére (2024. 09. 27. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 13:42

Ezt korábban megléptem és hát... Nem részletezem, de rendszeres és alkalmanként többszörös szex lett a vége. Először csak csók volt, utána órákig állt és többször kellett magamon segíteni mire lankadt a lelkesedés.
Ezt korábban megléptem és hát... Nem részletezem, de rendszeres és alkalmanként többszörös szex lett a vége. Először csak csók volt, utána órákig állt és többször kellett magamon segíteni mire lankadt a lelkesedés.
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 06:04

a kolléganömet kinyalni,élvezésig!együtt járunk munkába,de még nem mertem célozni rá!imádnám kényeztetni!
Én egy switch pasi vagyok és online szeretem kiélni a sub vágyaimat inkább, de ebből alakult ki a nagy vágyam:
Egy olyan softfemdom hölgyet találni aki szívesen ad online feladatokat és szabályozza mikor és hogyan élvezhetek el.
Szórakozik velem, húzza az agyam ameddig már majdnem bele nem őrülök.
Vagy személyesen egy 5-6 órás edging, ruind orgasm egy igazán tapasztalt csajtól aki ezt végig élvezi!
Egy olyan softfemdom hölgyet találni aki szívesen ad online feladatokat és szabályozza mikor és hogyan élvezhetek el.
Szórakozik velem, húzza az agyam ameddig már majdnem bele nem őrülök.
Vagy személyesen egy 5-6 órás edging, ruind orgasm egy igazán tapasztalt csajtól aki ezt végig élvezi!
Találni 1 női fehérneműt kedvelő ffit.
Puncit élvezésig nyalni.
Ahhoz, hogy egy pasival szexelj, nem kell melegnek lenni. Elég, ha nyitott vagy.
bölcsesség tőlem
(Ez egy válasz mickey56 üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 09:16

Hetero férfiként izgatna, ha egyszer egy fasz lenne a seggembe.
Nem vonzódok a férfiakhoz, nincs ilyen jellegű tapasztalatom.
A hátsóm szeretem, ha kényeztetve van, megis izgatna, ha egyszer betenné valaki
sok vágyam van...kiváncsi természet vagyok.minden érdekel,a megszokottól a különlegesig...
egyetértek veled ! Igazad van, osztom a véleményed
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 08:43

Tehát nem vagy hetero, nincs ezzel baj, tök felesleges átlátni magad. A képlet egyszerű aki bármilyen formában vágyik egy farokra az nem hetero.
Tehát nem vagy hetero, nincs ezzel baj, tök felesleges átlátni magad. A képlet egyszerű aki bármilyen formában vágyik egy farokra az nem hetero.
(Ez egy válasz mickey56 üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 09:16

a kolléganömet kinyalni,élvezésig!együtt járunk munkába,de még nem mertem célozni rá!imádnám kényeztetni!
Nyiregyházán,környékén találni egy párt,akinél szex után tisztára nyalhatnám a puncit.
Jo reggelt.
Őszi csavargás a természetbe?
Őszi csavargás a természetbe?
faszveres, pumpalas, csiklo jatek,nyalas,szopas
Egy szexorientált kedves nőt találni,akár komoly kapcsolatra!
szia,merre laktok??
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 00:37
Törölt felhasználó (4757418)
VIP

Egy átlagos párral mint milyenek mi vagyunk egy orál párcsere a hölgyek részéről úgy , hogy a végén egymás mellett vannak és úgy élvezünk rájuk a másik sráccal. Aztán köszönés és mindenki megy tovább . Kíváncsi lennék a párom így hogy szopna és hogy milyen látvány lenne összességében. Nem izgatna ha durván vagy így vagy úgy szopatják. Az izgatna ha úgy csinálja ahogy neki jól esik és kívánja. A másik hölgy engem szintén ugyan így.
Most így irogatva igazából az egymás előtti szopatás IS bejön. Mindenki a saját párját egymás mellett. Ebbe még bele is menne a párom
Most így irogatva igazából az egymás előtti szopatás IS bejön. Mindenki a saját párját egymás mellett. Ebbe még bele is menne a párom

holgyet talalni punci simire faszveresre
masik parral egymas elott....szopatni,ujjazni nyalni.....stb.....es ha ugyadodik cserelni