És sikerült neki megadnod, amit szeretne?
Nekem is van férjem, tanuljuk ezt az életstílust, de sokszor eszembe jut, hogy vajon hány igazi dom lehet "odakint". Nem csak egy szimpla erőszakos, önző férfi, hanem valaki, aki szeretettel "fegyelmez". Nem hiszem, hogy túl sokan értenek ehhez. (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 10. 01. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 01. kedd 22:38
Nekem is van férjem, tanuljuk ezt az életstílust, de sokszor eszembe jut, hogy vajon hány igazi dom lehet "odakint". Nem csak egy szimpla erőszakos, önző férfi, hanem valaki, aki szeretettel "fegyelmez". Nem hiszem, hogy túl sokan értenek ehhez. (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 10. 01. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)

A feleségem is pont így van, vele de ez egy nehéz pálya, sok a szexuális ragadozó, nehéz találni...
A feleségem is pont így van, vele de ez egy nehéz pálya, sok a szexuális ragadozó, nehéz találni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 01. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 01. kedd 22:18
Törölt felhasználó (4756324)

Szeretném, ha egy dom segítene felfedezni a határaimat. Hogy olyan dolgokat csináljunk, amiről sejtésem sem volt, hogy szeretek, amíg ő nem kényszerített bele. Olyan izgalmas

Szeretném, ha egy dom segítene felfedezni a határaimat. Hogy olyan dolgokat csináljunk, amiről sejtésem sem volt, hogy szeretek, amíg ő nem kényszerített bele. Olyan izgalmas

Izgi vàgy tetszik
(Ez egy válasz analpassionboy üzenetére (2024. 10. 01. kedd 02:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 01. kedd 02:44

Egyik vágyam alul feküdni, felettem a csaj kutya pózban, akit egy másik csávó dug hátulról. Nyalom mindkettőjüket, majd ha elélvez a csaj puncit tisztára nyalom. Közben a csaj engem kényeztet szájjal..
Egyik vágyam alul feküdni, felettem a csaj kutya pózban, akit egy másik csávó dug hátulról. Nyalom mindkettőjüket, majd ha elélvez a csaj puncit tisztára nyalom. Közben a csaj engem kényeztet szájjal..
Kipróbálni magam egy kellemes, igényes és csinos 40-es nő társaságában, akár egy kis kölcsönös popsinyalással megspékelve

Szia idősebb nővel levelezni szexuális téren.
4 5 fiú
Budapesti hölgyel este kalandozni

Hogy jelentkezzen egy hölgy aki szívesen leszopna és a melleire élvezhetnék.
Szeretném ha valaki egy egész hétvégén át dugná a duci kis feleségem. Végig teljesen meztelenül lennénk.
Egy igazi plátói szeretkezést
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 09. 28. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
itt vagyok
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2024. 09. 28. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 28. szombat 16:31

Beszélgetnék férjekkel akik dugatnák a nejüket idegen férfiakkal. De az asszonyt még nem sikerült rávenni.
Biszex korombeli párral megismerkedni ,és házibarát szerepet betölteni .
Beszélgetnék férjekkel akik dugatnák a nejüket idegen férfiakkal. De az asszonyt még nem sikerült rávenni.
Cuckold, beleélvezni más feleségébe és végignézni ahogy a férj kinyalja
Egy kitágított,gömbölyű,popsilyukat kényeztetni minden formában!!!
Nekünk eddig bejön a strapon téma. Nálunk még csak a felcsatolható van. De tervezzük mi is rendelni két oldalut. De a sima is remekül bevált nekünk egyenlőre.
(Ez egy válasz Hodor92 üzenetére (2024. 09. 27. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 19:45

Sziasztok!
Párommal pedzegetjük a strapon témát .
Elsősorban amolyan dupla oldalúra gondoltam , hogy mindketten éreztünk valamit, mi erről a véleményetek , tapasztalatotok úgy alapjába véve a felcsatolhatós témáról?
Elsősorban amolyan dupla oldalúra gondoltam , hogy mindketten éreztünk valamit, mi erről a véleményetek , tapasztalatotok úgy alapjába véve a felcsatolhatós témáról?
Vágyom ara hogy egy nő ráüljön az arcomra és hosszan nyaljam.
Sziasztok!