Egy ilyen ellen nekem sem lenne kifogásom, de egyébként egy finom, illatos popsit nyalnék (és persze dugnék) most szívesen!
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy biszex pàrnàk szopni, nyalni.
Ápolt puncit élvezésig nyalni.
Nagymama koru nővel szex
Zaklató!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 14:05

Az enyém perpillanat, eltölteni egy kellemes estét egy vonzó szimpatikus férfival. Kellemes beszélgetés, esetleg vacsora, pezsgő, de legfőképpen az, hogy érezzem mennyire akar engem. Hagynám, hogy meghódítson, aminek a végén alig várnám, hogy teljesen oda adhassam magam neki. Már az autóban engedném, hogy nekem esve rám másszon, amit a hálószobában folytatnánk, és egy igazán tartalmas szenvedélyes együttlétet élnénk át, amiben minden porcikámat kimerítené.

Feleségem unokatestvérével együtt lenni,hasonlóan jó nő mint a feleségem.
Sokszor megbeszéltük már személyesen is illetve messengeren ki mit hogyan csinálna a másikkal de meg sajnos nem jutottunk el a megvalósításig……..
Lehet nem is fogunk de kurva izgató!
Sokszor megbeszéltük már személyesen is illetve messengeren ki mit hogyan csinálna a másikkal de meg sajnos nem jutottunk el a megvalósításig……..
Lehet nem is fogunk de kurva izgató!
Feleségem látni több pasival
sok fasz egymás után a popsimba élvezne!
Végre találni egy olyan nőt aki bírja órákig vagy akár egész este a hardcore szexet.
Találni egy olyan jófej hetero férfit, aki szeret túrázni-kirándulni, néha elkísérne minket, jó fotókat készítene rólunk, és ha adott a bizalom és a kémia, beszállna a játszadozásainkba ...
De vágy az is, hogy jó lenne kibérelni egy billiárdasztallal rendelkező házat, és ott egy jót fotózgatni, játszadozni.
De vágy az is, hogy jó lenne kibérelni egy billiárdasztallal rendelkező házat, és ott egy jót fotózgatni, játszadozni.
70+- os,szexkedvelő anyukát,nagyit rendszeresen meglátogatni.
ELLHANYAGOLT 50-60 hölggyel nagyot szeretkezni, aki szereti ha alaposan kivan nyalva a puncija.
győriédes párral találkozni!
Idösebb hölgyel szeretnék barátkozni.
Találni egy olyan nőt, aki elcsábítaná a feleségem, és az összemelegedés után rá bírná venni egy hármas bulira, amiben már én is benne vagyok.
Ez elég nehéz, de nem lehetetlen.
Ez elég nehéz, de nem lehetetlen.
Találni 1 olyan nőt akivel átélhetem az összes perverziómat
Egy idösebb hölgynek teljesiteni a vágyait.
Egy nagymellű nagymamával keféli egy nagyot!
Házibarát szolgálatot teljesiteni egy 50+/60+ hölgynél, a környékemen

Nem nagy dolog, de szívesen beszélgetnék olyan párok hölgy és férfi tagjaival, ahol már felmerült a plusz beszálló lehetősége, vagy már ezen túllépve egy bejáratott dolog lett a kapcsolatukban.