Érett hölgynél vállalnék karitatív módon rendszeresen karbantartást, pókhálózást, esetleg beszállnék segíteni, ha már apu nem bírja eléggé vagy egyáltalán
Budapesten ápolt elhanyagolt puncit nyalnák.
szia..érdekes...még kiváncsi sincsen??
(Ez egy válasz Nyelném üzenetére (2025. 11. 20. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyfaszú pasi dugna.
Nehogy azt hidd. Sehol Senki
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2025. 11. 19. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Biszex férfitagú párt találni, ahol mi férfiak közösen kielégítenénk a hölgyet, majd kézzel-szájjal kielégítenénk egymást a hölgy segítségével!
Na erre biztos lesz jelentkező.
(Ez egy válasz Nyelném üzenetére (2025. 11. 19. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki lenyomná a torkomon és dugná a torkom
Nővel együtt úgy szopni, hogy irányít közben! Nyomja a faszra a fejem és a végén a számba veri a gecit ! Vagy a pináját élvez a pasi és tisztára nyalatja magát utána velem
Sziasztok! Elhanyagolt puncit nyalni élvezésig. Erre vágyom most.
Kövérebb hőlgy meztelenkedne,maztiza nekem.Az jó lenne.
megdughatna végre valaki.
Gyere engem is nyalhatnál
(Ez egy válasz nőitangás bi passzív 11 üzenetére (2025. 11. 18. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Teleélvezett szájjal smárolni
Nagy méretűnek passzívja lenni, tövig
38 maradhat.
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 11. 18. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg nyalószolga szeretnék lenni
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 11. 18. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenre is használható, mindenre "nyitott", tág v. tágításra váró, mindezt élvező puncit, popsit találni!!!??!!
Ápolt elhanyagolt nőt aki szereti ha alaposan ki van nyalva ujjazva,ez volna a vágyam.
nyalószolgát találni 40 alatt

vazelinator

Larissa Dee