Egy pár szeretkezését végig nézni.
Idös hölgy titkos barátya leni ez nagy vágyam.
Régi vágyam,hogy egy háziasszony rendszeresen pénzért masztizzon nekem.
Egy 60 év körüli házaspárral ismerkedni ahol a férfi sármos és inkább aktív bi.
Egy vagány Párral átkefélni magunkat a 2026-os évbe.
Titokban kukkolni feleségem,miközben mással van.
Egy vidám jófej párral jakuzzizni négyesben. Hmmm. Ez most jól esne. Azt már leírni is álmodozás, hogy egy jófej vagány csajszival hármasban milyen jó lenne megint. Mindenkinek
Még mindig elhanyagolt puncit nyalnék élvezésig
Társas magányomban szeretnék valakit
nem kértem kommentet
köszi (Ez egy válasz A férfi üzenetére (2025. 12. 27. szombat 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi (Ez egy válasz A férfi üzenetére (2025. 12. 27. szombat 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Spriccelő puncit nyalni!
Vágyadat itt szerintem bárki teljesiti ez rajtad mulit puszi.
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 12. 27. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 27. szombat 14:49
megbeszéljük hol találkozunk, pasi odajön, lehúzza gatyámat, bugyimat és beteszi
megbeszéljük hol találkozunk, pasi odajön, lehúzza gatyámat, bugyimat és beteszi
Ilyen buliban benne volnék én is
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2025. 12. 26. péntek 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 26. péntek 09:54
mai vágyam? na jó mindig is az hogy valaki a párom at megdolgozza haver át jöjjön és kényeztesse
Van egy par
Pl bekötöm a parom szemét es egy srac jol megdugja ....
Vagy autoban pucsitva dugjak
Pl bekötöm a parom szemét es egy srac jol megdugja ....
Vagy autoban pucsitva dugjak
Egy szórakozóhelyen a feleségemmel megismerünk két, milfimádó egyetemista srácot, akikel sokat táncol, flörtöl, simogatják, egy-egy csók is elcsattan... Majd együtt kimegyünk a parkba, egy padon hárman simogatjuk, ujjazzuk, megdugjuk. A srácok a vénuszdombjára és a melleire élveznek, én a széthúzott puncijára.
A srácokat, míg nyaralunk, minden estére meghívjuk a hotelszobánkba, a feleségem igencsak kellemes élvezetére. Ez az emlék sokáig emlékezetes marad...
Eztán ahányszor arra járunk, mindig jönne a két srác, és ha netán egyik nem ér rá, akkor valamelyik barátjuk ugrana be... vagy egy-két barátjukat protezsálnák be asszonykám szexi puncijába.
A srácokat, míg nyaralunk, minden estére meghívjuk a hotelszobánkba, a feleségem igencsak kellemes élvezetére. Ez az emlék sokáig emlékezetes marad...
Eztán ahányszor arra járunk, mindig jönne a két srác, és ha netán egyik nem ér rá, akkor valamelyik barátjuk ugrana be... vagy egy-két barátjukat protezsálnák be asszonykám szexi puncijába.
Kivánom anyósom lábait
biszex párral dugni szopnám a pasit.
És melyik a vágyad , az hogy hetero légy, vagy a meleg szex ?
(Ez egy válasz gyurka32 üzenetére (2025. 12. 26. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 26. péntek 18:44
Heteró pasiként,a párom kikötözne,és egy aktív meleg pasival megdugatna.
Szabolcsban izgató Roma milfet ķényeztető masszázsban részesíteni!

vazelinator

debreceni88