Nincs annál izgatóbb, mint teherbe ejteni egy nőt
Sziasztok, kipróbálnám magam nem hétköznapi, akár bizzar extrém dologban is, rengeteg tapasztalatot szereztem átéltem már, de most valami új érdekel. Aki szívesen segítene várom levelét. 30 as pasi vagyok sportos ápolt pasi, Bács Kiskun megyében élek. Akinek felkeltettem az érdeklődést írjon nagyonvad30@gmail.com köszönöm.,,,,
Én is.
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2026. 01. 07. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Moziban egy vadidegennel közösen élvezésig ujjazni, simogatni a feleségemet.
Én benne vagyok
Írj ha gondolod. (Ez egy válasz Gerarad17 üzenetére (2026. 01. 07. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 07. szerda 15:40
Írj ha gondolod. (Ez egy válasz Gerarad17 üzenetére (2026. 01. 07. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgatna ha lenne olyan férj még akivel dumálnunk a feleségeinkről. Max meg is mutatnuk egymásnak.
Nem egyszerre, de nekem összejött egyszer egy szomszed anya-lánya...
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Végig nézni egy pár szeretkezését
Szia,ezen ne múljon.
(Ez egy válasz Gerarad17 üzenetére (2026. 01. 07. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 07. szerda 15:40
Izgatna ha lenne olyan férj még akivel dumálnunk a feleségeinkről. Max meg is mutatnuk egymásnak.
Ápolt popsit nyalni
házaspárral megismerkedni találkozni. dugás ,közben puncit nyalogatni. kihúzni a pasi farkát és puncinedvesen szopogatni
Most az ha a zasszony beleülne valakijèbe.
Sub lánnyal tabu mentes fétis orgiát átélni.
Szeretnék egy olyan nőt nyalni, aki csak erre vágyik! Szeret szemből és hátulról de legjobban ha ráül a számra!
Végig nézni egy pár szeretkezését
Bi párral sexelni.Szopni egy igazán méretes farkat miközben a csaj engem kényeztetne….
Egy elhanyagolt hölgynél rendszeresen pókhálózni, karbantartani . . . Esetleg egy párhoz beszállni kizárólag a hölgy örömére, hogy egy kis színt vigyek a hétköznapokba, vagy hogy besegítsek apunak, ha nem bírná már annyira
Megismerkedni egy normális bi párral.
Arra ébredni reggel, hogy az férfi, aki este többször is élvezesig nyalta, ujjazta, dugta a feleségemet, reggel újfent hangos nyögéseket, az élvezés hangjait csalogatja elő a feleségemből. Természetesen én is beszállnék, újfent.
Nimfó lánnyal tölteni egy hétvégét.

vazelinator

mazsi1