Izgalmas, már attól álltam ahogy végig olvastam.
(Ez egy válasz LOV3NEU üzenetére (2026. 04. 24. péntek 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 24. péntek 05:22
Férjem szivesen nézném , egy páros találkozó keretében a női partnert ketten dugják közben én vibrátoral masztizok a látványra ! Nagyon élvezném, ha közösen szopnánk a hölgy társammal illetve a gecit egymas szajaba at csorgatnank
Élvezném, ha nyalna a nő én szopnám a párom és kozben verném a másik pasinak is ,, mindenki az en arcomra elvezne vagy a masik no puncijaba és ki nyalnám onnét
Élvezném, ha nyalna a nő én szopnám a párom és kozben verném a másik pasinak is ,, mindenki az en arcomra elvezne vagy a masik no puncijaba és ki nyalnám onnét
Ápolt 50-60 párhoz csatlakozni a hölgy örömére.
Szivesen nézném ahogy egy pár mindkét tagja kielégiti a feleségem,de sajna erre nem találunk megfelelő párt.
Férjem szivesen nézném , egy páros találkozó keretében a női partnert ketten dugják közben én vibrátoral masztizok a látványra ! Nagyon élvezném, ha közösen szopnánk a hölgy társammal illetve a gecit egymas szajaba at csorgatnank
60as pârnàl nyalni a puncit,baszàs előtt,alatt utàn!
biszex párral dugni
Találni egy 50-60-as párt minden finomságra kb.
Ráverni a durva sűrű gecimet valaki nőjére,majd utána gecis arccal még egy élvezéig szoptatni.Aztán megint az arcába engedni a tejcsit.
Igényes, szőrös puncit nyalni élvezésig.
Nyalni, nyalni, nyalni és utána lassan durr bele.
Tetszik a fantáziátok !
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 04. 22. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 22. szerda 10:25
Kicsit fantaziáltunk tegnap este. Konklúzió: egy hozzánk hasonló Párral és 1 vagy 2 jó Pasival egy free use wellness hétvégére menni valahová
Végig nézni egy pár szeretkezését
Kicsit fantaziáltunk tegnap este. Konklúzió: egy hozzánk hasonló Párral és 1 vagy 2 jó Pasival egy free use wellness hétvégére menni valahová
gy
ruhában leszopnának
alf
er alf
ek
Izgatna ha egy fiatal, izmos srác beszállna hozzánk és közösen kefélnénk meg a feleségem.
Sexi női lábakat csókolni kényeztetni.
Adatlapomon le van írva a vágyam
Feleség csere pár órára
Egyszer öten megszoptattak utána a számba
pi
erre vágyom de hiába.
alf
si alf
lt alf
ek
Az utolsó kettő nekem is nagyon nagy kedvenc

vazelinator