Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Vágyak???
Párt találni kellemes időtöltésre...
Párt találni kellemes időtöltésre...
Június 29.-től Július 5.-ig Vir szigeten leszünk.
Nagyon izgatna ha a 20-as évei elején járó szexi menyasszonyomat becserkészné egy horvát/magyar pasi,és nézném ahogy belé hatol az első idegen farok miközben én egy székben ülök és masztizok.
Nagyon izgatna ha a 20-as évei elején járó szexi menyasszonyomat becserkészné egy horvát/magyar pasi,és nézném ahogy belé hatol az első idegen farok miközben én egy székben ülök és masztizok.
Na ezzel én is így vagyok
(Ez egy válasz ipppiapppacs üzenetére (ma 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:30
Szívesen végig nézném, ahogy egy FIATAL nagyfarkú fiúcska döngeti a feleségem.
Szívesen végig nézném, ahogy egy FIATAL nagyfarkú fiúcska döngeti a feleségem.
Egy 50es 60as pàrhoz csatlakozni,nyalni a puncit míg a fasz jàr benne ,kinyalni a gecis puncit
Egy 50es 60as pàrhoz csatlakozni,nyalni a puncit míg a fasz jàr benne ,kinyalni a gecis puncit
Anyósom nagy melleit masszíroznám szopnám, aztán beleverném a szájába.
Hatalmas cicikkel hancúrozni!!!
Egymást szetető ub párt használni.
Női testet szeretnék maszirozni kényeztetni.
Sextelozni feleségröl közben hoki
Egy szexhaver sok masztival is.
Szia! Egyszer hajnalban szívesen leszopnálak!
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 05. 02. szombat 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgató Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni!
Egy párt jó lenne találni a közelből akikkel megélhetnénk vágyainkat!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Egy 40-50-es bi párhoz csatlakozni, akikkel miközben szexelnek, foglalatoskodni velük orálisan.
Csak egy példa: férj a hátán fekszik, párja háttal, hátradőlve lovagol rajta. Én pedig
elölről nyalnám a a hölgy pináját és szopnám a férjet. Valami ilyesmi...
Vagy hármas közös maszturbálás.
Csak egy példa: férj a hátán fekszik, párja háttal, hátradőlve lovagol rajta. Én pedig
elölről nyalnám a a hölgy pináját és szopnám a férjet. Valami ilyesmi...
Vagy hármas közös maszturbálás.
Hosszútávú titkos szex partner lenék idösebb hölgynek.nagy vágyam.
Kinyalni egy 50+ nőt a bugyijából. Mondjuk lehet kevesen is.

vazelinator

Bia