Mondjuk, hogy egy fiatal hölgy játszogatna a kis farkammal,ismerkedne vele, oktatgatnám.
De ez inkább vágyálom, mint reális vágy.
De ez inkább vágyálom, mint reális vágy.
Ha a beállítottságod le merted írni, akkor mi lehet annál nehezebb?
Mert nekem az volt nehéz bevallanom.
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (ma 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert nekem az volt nehéz bevallanom.
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (ma 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak bátran,6ározoottan...hiszen éppen erről szól ez az oldal...PUSSZ...
Akikkel..
Sajnos sokáig Én se mertem leírni ,de mindenkinek megvan a megfelelő partnere ..Én is imádom a Sub Hölgyeket Akikkel lehet játszani szereti a játékszereket természetesen fontos hogy élvezze sőt el élvezzen!! Viszont azt is imádom ,ha a számra ül és úgy nyalatja Magát...
Ugyan miért nem ?
Semmi sem lehet rossz amire Vágysz és élveznéd (Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (ma 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi sem lehet rossz amire Vágysz és élveznéd (Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (ma 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Le sem merem irni .....
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Barátkozni egy bi párral / férfi +nő!/ vagy egy olyan bi hölgyet találni akivel el lehetne /ilyen -olyan / párcserés szexre más párokhoz menni / és nyitott mindenre is és kipróbálni új dolgokat közösen / ha lehet hosszútávra és a közelből /
Rélgi vágyam, besétálni egy itt megismert idősebb hölgy lakasara ebbe a forró nyári melegben, és meztelenül várna engem......
dugas utan (vagy elotte) berbeadni a perverz csajomat
Egy maszti haver vagy egy maszti csoport!
Sziasztok!Elhanyagolt, igènyes ápolt puncit nyalni èlvezèsig, akár egyoldalúan.
Duci 50es 60 pinàt nyalni,gecisen!
Duci nőre ráverni, aztán szétkenni rajta.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Most így a melegben egy tóparton dugni, valami eldugottabb helyen
Egy 50-es korosztálybeli biszex párral maazturbalni közösen, mindenki-mindenkivel alapon.
Egy 50-es korosztálybeli párral közösen maszturbalni, mindenki-mindenkivel alapon.
Egy 50 feletti szilikon mellü nőt kènyeztetnèk, most ez izgat a legjobban.

vazelinator

sárgu