Várandós kismama. Tapasztalatból
Sziasztok!
Azért vagyok itt, mert a feleségemet szeretném nézni, ahogy más is megdugja.
Nem tetszkk neki az ötlet, ezért a kivitelezés fontis. Pl véletlen lássa meg meztelenül álló farokkal a másikat, akkkr tuti bele megy... de ez szervezés kérdése.
A feleségem magas, szőke, nagy segg, nagy cickók, erősen szagos (büdös) punci. Ezét csak olyanokkal akarok kóperálni, akik szeretik az erős szagú puncit.
Kizárólag előzetes kommunkkáció, fotó csere (én is) után vagyok hajlandó komolyan venni bárkit, emailben, nem whatupon meg hasonlók. Komolytalanoknak nem akarom megadni a számom...
Nem olyan keresek, aki egyből a szája szélere élvez... olyat, aki megdugja, teleélvezi... ehhez idő kell. Csak akkor írj, ha komolyan gondolod!
Azért vagyok itt, mert a feleségemet szeretném nézni, ahogy más is megdugja.
Nem tetszkk neki az ötlet, ezért a kivitelezés fontis. Pl véletlen lássa meg meztelenül álló farokkal a másikat, akkkr tuti bele megy... de ez szervezés kérdése.
A feleségem magas, szőke, nagy segg, nagy cickók, erősen szagos (büdös) punci. Ezét csak olyanokkal akarok kóperálni, akik szeretik az erős szagú puncit.
Kizárólag előzetes kommunkkáció, fotó csere (én is) után vagyok hajlandó komolyan venni bárkit, emailben, nem whatupon meg hasonlók. Komolytalanoknak nem akarom megadni a számom...
Nem olyan keresek, aki egyből a szája szélere élvez... olyat, aki megdugja, teleélvezi... ehhez idő kell. Csak akkor írj, ha komolyan gondolod!
Sziasztok győrben péntekre délelőt keresek högy partnert minden finomságra
Netán még össze is jöhet
Netán még össze is jöhet
Mesélj mi volt a listádon?!
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (tegnap 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy feleséggel közösen irdatlanul alaposan leszopni valakit
Egyáltalán nem!A kérdés :a feleséged is akarja-e?Ha igen,akkor már csak keresni kell és találni is.
(Ez egy válasz Zoli1000 üzenetére (tegnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:08
50 es feleséget kölcsön adni fiatalabb fiú társaságnak,'""2-3nak"" megnézni vagy ,vagy filmezzék le.EZ CIKIS???
50 es feleséget kölcsön adni fiatalabb fiú társaságnak,'""2-3nak"" megnézni vagy ,vagy filmezzék le.EZ CIKIS???
Én hasonlóan jártam csak nekem szopta az anyuka a farkamat mikor a lánya benyitott a szobába!
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (tegnap 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:10
Átélni újból azt a jelenetet amikor a barátnőmmel szexeltünk és a lánya ránk nyitott és látta hogy az édesanya hogy lovagol. Az ágyon semmi se volt csak rá huppant a farkamra. Mikor kiment a szobából a lány az édesanya folytatta a lovaglást. Ez annyira izgalmas volt hogy bármikor átélném újból.
Egy idős szexi duci nőt baszni nyalni szoptatni majd szét élvezni
Átélni újból azt a jelenetet amikor a barátnőmmel szexeltünk és a lánya ránk nyitott és látta hogy az édesanya hogy lovagol. Az ágyon semmi se volt csak rá huppant a farkamra. Mikor kiment a szobából a lány az édesanya folytatta a lovaglást. Ez annyira izgalmas volt hogy bármikor átélném újból.
Szerintem lehetne ott még találni olyat ami nem volt
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (tegnap 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Na neeeee!
Szerintem kezdj el egy új listát összeállítani! Sikerülni fog.
Szerintem kezdj el egy új listát összeállítani! Sikerülni fog.
Igényes Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni @
Egyik vágyam, hogy egy teleélvezett punci az arcomra ülljön és kinyalhassam.
Nekem már minden ki van Xelve a bakancslistáról
A vágyam az adatlapom szerint találni egy kapcsolatot.
Sajnos ahogy észlelem nincs rám igény. (Sajnos)
Sajnos ahogy észlelem nincs rám igény. (Sajnos)
egy jó nagy faszt szopni.
Egy kellemes meztelenkedős legalább fél nap... nem egyedül... a program meg majd alakul...
Nálunk ez megvolt csak nem ágyon hanem térdelve várt minket
(Ez egy válasz sensuality69 üzenetére (2026. 09. 22. kedd 03:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 22. kedd 03:38
Egy Pár hoz elmenni és ott a hölgy bekötött szemmel lenne az ágyon meztelenül.

vazelinator

tibor111174
Angela 2