most jól kinyalnák egy puncit

Én most jól seggbe dugnám a feleségem és megfistingelném a punciját.
Mi az akadálya???
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 15. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 15. szombat 14:47

Törölt felhasználó (930754)

Úgy bekapnék most egy nagyon nedves faszt

Találni egy házaspárt ahová beszálhatnék diszkréten,egy tabumentes sex csatába,és jól kinyalni a teleélvezett feleség punciját és jól megdugni,lesni minden kivánságát

Ok,megyek a Marsra
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2014. 11. 20. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

2 nőt szeretnék, az egyik lovagolna rajtam, a másik közben nyalná a fenekem, farkam meg aki lovagol punciját, fenekét is
Par hölgytagját elveztetni, "fenyesre" nyalni a puncijat es utanna parjaval "jol lerendezni"....
Az egyik nagy vágyam hogy kinyalhassam egy terhes nő punciját és popsiját!
Benne vagyok nánu-nánu
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 16. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 16. vasárnap 07:55

Törölt felhasználó (786409)

Egy Marslakóval szexelni!!
Mikor hol?
(Ez egy válasz almodozo12 üzenetére (2014. 11. 13. csütörtök 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 13. csütörtök 01:53

Autózunk a párommal mikor egy normális pasi beszállna és előttem nyalná a nejem punciját bemelegítésnek. Ezután kikötné kezeit az első ülések fejtámláihoz élvezkedik a melleivel és hátulról jól megdugja,. De nagyon. Közben vezetnék és hallgatnám őket. Mikor megállok egy félre eső helyen nagy melleit megdugná és ráélvezne. A fenekét is megdolgozhatja akár végig és így küldene haza minket.
Hogy ne töröljék a hozzászolásom
ezt a vágyad szívesen teljesíteném
(Ez egy válasz almodozo12 üzenetére (2014. 11. 13. csütörtök 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Autózunk a párommal mikor egy normális pasi beszállna és előttem nyalná a nejem punciját bemelegítésnek. Ezután kikötné kezeit az első ülések fejtámláihoz élvezkedik a melleivel és hátulról jól megdugja,. De nagyon. Közben vezetnék és hallgatnám őket. Mikor megállok egy félre eső helyen nagy melleit megdugná és ráélvezne. A fenekét is megdolgozhatja akár végig és így küldene haza minket.
Mikor és hol stoppoljak?

Biszex párral szivesen megismerkednék, eljatszadoznék Velük.
Egy Marslakóval szexelni!!
Benne vagyok; szóljatok mikor és hol....
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2014. 11. 12. szerda 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Kötöttségek nélküli, vad és forró szex!
Bár itt az oldalról nehéz...
Bár itt az oldalról nehéz...

Ma is seggbe dughatnának egy felcsatival.

Úgy kinyalnék egy nagyon nedves pinát vagy popót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 15. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 15. szombat 14:47
Törölt felhasználó (930754)