Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 342 343 344 345 346 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4013   2018. 01. 05. péntek 22:35
suisil suisil VIP
Gyerekek! Ha már azt feszegetitek hogy távolság meg hasonlók,nah ne meséljétek már meg hogy 5 plusz x órát utazunk egy 1 órás dugásért??ugyanmár, mert nincsenek egész éjszakás numerák, főleg nem elsőre.
#4012   2018. 01. 05. péntek 22:21
Nyúlmedve Nyúlmedve
Hogy mi a kötekedés, és mi nem, az bizony relatív. Akinél a punci van, az válogathat. Ez örök igazság. smile
A keresési feltételeket mindenki úgy adja meg, ahogyan akarja. Ha valaki 180 centis pasit keres, az lehet, azért teszi, mert a hölgy pl 175 centis, és nem szereti a nála alacsonyabb férfiakat. Ha egy pár 40 éves, és korabeli férfit-párt keres mondjuk 30-50 között, akkor logikus, hogy nem 24 éves és nem 60 éves partnerekre vágyik. Ha heteró férfit keres a pár, akkor a hideg ki fogja őket rázni attól a gondolattól, hogy olyan férfit engedjenek be az ágyukba, aki bi-ként keresgél.

Amikor legutoljára keresgéltünk, mi nem véletlenül vártuk el a hasonló egzisztenciális szintet. Ugyanis az első keresgéléseink némelyikénél előfordult olyan, hogy a hotelünktől köbö 80 kilométerre lakó emberke a jelentkezésekor még azt is elvárta volna, hogy érte menjünk, merthogy autója nincs, és szeretett volna nálunk aludni, saját hotelszobára nem volt pénze. Ja kérem, a hülyék a túloldalon laknak. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 05. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1602422)
2018. 01. 05. péntek 20:20
Nem beszélve arrol hogy azért vannak hajmeresztő dolgok is azoknál kik keresnek. Bele kötnek 5-10 centibe magasságnal, vagy plusz mínusz 2-3 kilóba. Ezek is vannak és nem is kevés számmal. Ha valaki ennyire mindenbe bele köt nem fog találni. Hiába pár, nő ,vagy pasi mert azért a keresők közt is van elég sok aki csak ego miatt tesz fel képeket hogy megerősítést kapjon. Nem egyszerű dolog ez az tuti. A km is szerintem a mai 21. Században sokszor csak kifogás. Persze nem 1500-2000kmről beszélek. De azért egy 100km vonattal is fél óra az nem mérvadó, az autóról meg nem is beszéltünk. De senkit nem akarok bántani elnézést kérek ha valakinek nem jön át a dolog amit írtam. És akinek nem inge...
Mindig minden éremnek két oldala van.
#4011   2018. 01. 05. péntek 22:09
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szerintem tebenned a sok vissszautasítás miatti sértődés dolgozik, ezért vagdalkozol.
Valamint elbeszélünk egymás mellett. Ugyanis én a buta, szerencsétlen, agyhalott jelentkezőket ostorozom, Te meg azokat a párokat, akik régi képeket, vagy nem pontos adatokat adnak meg.

Arra nem gondolsz, hogy jóval több hazudós, kamus, nagyot mondó, link, igénytelen szóló pasi van, mint ugyanilyen pár? Nem véletlen az, hogy a keresgélő párok azt az arányt mondják, hogy jó, ha 100 jelentkezőből talán akad 4-5, akivel beszélgetést érdemes kezdeni, és ritka az, hogy ezek közül egy talán megfelel.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 01. 05. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 05. péntek 19:40
Hát nem tudom, szerintem az abszolút nem mindegy, hogy valaki 5 évvel idősebb, mint a képek, amiket kirak magáról. Néhány hónap alatt tud az ember hatalmasat változni, nemhogy 5 év alatt, akár negatív akár pozitív irányba és gondolom te/ti sem örülnétek, ha valaki elküld képet magáról 5 évvel korábbit, aztán mikor odaér, akkor kiderül, hogy egy lecsúszott, fogatlan, igényetelen alkoholista, mert az élete 5 éve alatt félrecsúszott.. nyes de mondjuk, ha nektek nem számít, akkor lelketek rajta.
#4010   2018. 01. 05. péntek 20:30
X Törölt felhasználó (1549512)
Bizony, 2 oldala. A távolság kifogás. Ha van kölcsönös szimpátia, nem lehet akadály semmi.
Az első beszállómnál 3 üzenetváltás, 1 képcsere után 1 óra múlva már a feljújható matracon voltunk hárman, egy irodában. (ágy hiányában, az íróasztalok meg tele voltak pakolva) circling
Persze lehet ez többeknek hardcore, vagy nekem volt szerencsém (az volt, mert az az első élmény felejthetetlen, jó értelemben), de a tipikus példája annak, hogy milyen ha mindkét fél eldöntötte.
A keresgélők nagy része szerintem nem mer lépni, és ez igaz mindkét oldalra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 05. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1602422)
2018. 01. 05. péntek 20:20
Nem beszélve arrol hogy azért vannak hajmeresztő dolgok is azoknál kik keresnek. Bele kötnek 5-10 centibe magasságnal, vagy plusz mínusz 2-3 kilóba. Ezek is vannak és nem is kevés számmal. Ha valaki ennyire mindenbe bele köt nem fog találni. Hiába pár, nő ,vagy pasi mert azért a keresők közt is van elég sok aki csak ego miatt tesz fel képeket hogy megerősítést kapjon. Nem egyszerű dolog ez az tuti. A km is szerintem a mai 21. Században sokszor csak kifogás. Persze nem 1500-2000kmről beszélek. De azért egy 100km vonattal is fél óra az nem mérvadó, az autóról meg nem is beszéltünk. De senkit nem akarok bántani elnézést kérek ha valakinek nem jön át a dolog amit írtam. És akinek nem inge...
#4009   2018. 01. 05. péntek 20:20
X Törölt felhasználó (1602422)
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 01. 05. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 05. péntek 19:40
Hát nem tudom, szerintem az abszolút nem mindegy, hogy valaki 5 évvel idősebb, mint a képek, amiket kirak magáról. Néhány hónap alatt tud az ember hatalmasat változni, nemhogy 5 év alatt, akár negatív akár pozitív irányba és gondolom te/ti sem örülnétek, ha valaki elküld képet magáról 5 évvel korábbit, aztán mikor odaér, akkor kiderül, hogy egy lecsúszott, fogatlan, igényetelen alkoholista, mert az élete 5 éve alatt félrecsúszott.. nyes de mondjuk, ha nektek nem számít, akkor lelketek rajta.
#4008   2018. 01. 05. péntek 19:40
kiskoko34 kiskoko34
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2018. 01. 05. péntek 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 05. péntek 18:16
A portéka eladni akarásra és a rideg valóság tényeire rengeteg példát találni. Szerintem nem meglepő módon nem a párok a ludasak ebben főleg, hanem az ingyenpuncira vadászó, az életben amúgy is szerencsétlenebb férfiak.
Azok, akik a való életben képesek csajozni, nőt felszedni, itt a GG-n is nagyobb eséllyel indulnak, mert "tudnak" wink
Ezek a szerencsétlenkedők és hazudozók azok, akik elküldenek több száz levelet, bevállalnak mindent, a biszexuális jelentkezik azokhoz, akik heterót keresnek, a borsod megyei utazni sem nagyon tudó csóró a győriekhez, a 13 centis farkú 18-asnak mondja magát, a dagadt azt hiszi, sportos lesz attól, ha megpróbálja behúzni a hasát ami úgysem megy, az 52 éves jelentkezik azokhoz, akik max 30 évesig keresnek... és így tovább, és így tovább.

A helyesírás fontossága. Ez bizony a kulturáltság első fokmérője. No meg az igényességé is, hiszen manapság a helyesírás-ellenőrzés nem ördögi praktika végeredménye.
Valamint a stílus maga az ember.
Van, aki két rövid mondattal jelentkezik, adatlapján semmi érdemi információ. Miért hiszi azt, hogy így bárkinek ias kell? Aztán meg hőbörög...
A kulturáltság és igényesség fokmérője az is, hogy ki mennyire képes értelmezni, és magára próbálni a keresési feltételeket. Aki nem képes pár mondatot értelmezni, vagy leszarja azt, hogy mi van odaírva, az bizony selejt kategória minden keresgélő szemében. Ezen kár megsértődni.

A fentiek tükrében tök mindegy az, hogy pl egy fent lévő pár 5 kilóval nehezebb, vagy 5 évvel idősebb, mint a fent lévő képén, vagy sem. Mivel Ők keresgélnek, náluk a punci, ők dirigálnak! Ennyi. smile
#4007   2018. 01. 05. péntek 18:16
Nyúlmedve Nyúlmedve
A portéka eladni akarásra és a rideg valóság tényeire rengeteg példát találni. Szerintem nem meglepő módon nem a párok a ludasak ebben főleg, hanem az ingyenpuncira vadászó, az életben amúgy is szerencsétlenebb férfiak.
Azok, akik a való életben képesek csajozni, nőt felszedni, itt a GG-n is nagyobb eséllyel indulnak, mert "tudnak" wink
Ezek a szerencsétlenkedők és hazudozók azok, akik elküldenek több száz levelet, bevállalnak mindent, a biszexuális jelentkezik azokhoz, akik heterót keresnek, a borsod megyei utazni sem nagyon tudó csóró a győriekhez, a 13 centis farkú 18-asnak mondja magát, a dagadt azt hiszi, sportos lesz attól, ha megpróbálja behúzni a hasát ami úgysem megy, az 52 éves jelentkezik azokhoz, akik max 30 évesig keresnek... és így tovább, és így tovább.

A helyesírás fontossága. Ez bizony a kulturáltság első fokmérője. No meg az igényességé is, hiszen manapság a helyesírás-ellenőrzés nem ördögi praktika végeredménye.
Valamint a stílus maga az ember.
Van, aki két rövid mondattal jelentkezik, adatlapján semmi érdemi információ. Miért hiszi azt, hogy így bárkinek ias kell? Aztán meg hőbörög...
A kulturáltság és igényesség fokmérője az is, hogy ki mennyire képes értelmezni, és magára próbálni a keresési feltételeket. Aki nem képes pár mondatot értelmezni, vagy leszarja azt, hogy mi van odaírva, az bizony selejt kategória minden keresgélő szemében. Ezen kár megsértődni.

A fentiek tükrében tök mindegy az, hogy pl egy fent lévő pár 5 kilóval nehezebb, vagy 5 évvel idősebb, mint a fent lévő képén, vagy sem. Mivel Ők keresgélnek, náluk a punci, ők dirigálnak! Ennyi. smile
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 01. 04. csütörtök 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 04. csütörtök 23:50
Akármennyire is akarja valaki eladni a portékáját szebbnek mutatva, attól a valóság még nem lesz az, és igencsak jobb lenne földhözragadtan olyan elvárásokat támasztani, amiknek ők is megfelelnek.
Másfelől, valószínű, hogy én is belefutottam abba, hogy egy keresésnek nem 100%-ban feleltem meg és merészkedtem írni, amire nem kaptam mondjuk választ, de az esetek döntő többségében igenis elolvasom a bemutatkozást, elolvasom a keresett személy leírását és hogy ilyenkor sincs válasz, azt nem tudom elképzelni, hogy senki ne gondolja úgy, hogy érdemes lenne velem beszélni. Holott sokan kiemelik a helyesírás fontosságát is és azt hiszem, hogy ezen a téren sem azon egyedek táborát bővítem, akik nem tudnak két értelmes mondatot, helyesírási hiba nélkül leírni. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a sok férfinak, akik párként írogatnak, nekik nem vagyok szimpatikus éppen ezen okokból kifolyólag, viszont az pedig már a másik fele, a hazugság, ami jogosan bosszant nem csak engem, de a kommentelő férfitársaim nagytöbbségét.
#4006   2018. 01. 05. péntek 17:40
atihajni atihajni
elküldted a picsába..... sokan válaszra sem méltatják az ehhez hasonlókat
(Ez egy válasz Kasszandra üzenetére (2018. 01. 05. péntek 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 05. péntek 17:11
Elképzelésem sincs, hogy ezt miből szűrted le.
#4005   2018. 01. 05. péntek 17:25
X Törölt felhasználó (69371)
A legtöbben csak társkeresőnek tekintik az oldalt, miközben az csak egy utólagos kiegészítő funkciója az oldalnak.
(Ez egy válasz Kasszandra üzenetére (2018. 01. 05. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 05. péntek 17:02
Én a mai nap folyamán kaptam levelet, hogy ismerkedne. Mondtam, hogy párkapcsolatban élek, erre a kérdés: akkor minek vagy itt? ..
Na már most. Tegyük fel, hogy én szeretnék írni valakinek. Megnézem, hogy van-e róla kép, milyen idős, merre felé lakik. Na rólam se kép, (se hang circling ), még az sincs kiírva, hogy melyik megyében lakom. Egyedül a korom van kiírva, ott is csak az év ... ja és mégvalami: nincs társkereső adatlapom... most erre mit lehet írni? Elküldtem a faszba ...........
#4004   2018. 01. 05. péntek 17:11
Kasszandra Kasszandra
Elképzelésem sincs, hogy ezt miből szűrted le.
(Ez egy válasz atihajni üzenetére (2018. 01. 05. péntek 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 05. péntek 17:05
mert egy dögös csaj vagy
#4003   2018. 01. 05. péntek 17:05
atihajni atihajni
mert egy dögös csaj vagy
(Ez egy válasz Kasszandra üzenetére (2018. 01. 05. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 05. péntek 17:02
Én a mai nap folyamán kaptam levelet, hogy ismerkedne. Mondtam, hogy párkapcsolatban élek, erre a kérdés: akkor minek vagy itt? ..
Na már most. Tegyük fel, hogy én szeretnék írni valakinek. Megnézem, hogy van-e róla kép, milyen idős, merre felé lakik. Na rólam se kép, (se hang circling ), még az sincs kiírva, hogy melyik megyében lakom. Egyedül a korom van kiírva, ott is csak az év ... ja és mégvalami: nincs társkereső adatlapom... most erre mit lehet írni? Elküldtem a faszba ...........
#4002   2018. 01. 05. péntek 17:02
Kasszandra Kasszandra
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 04. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2018. 01. 04. csütörtök 14:06
Mi is többször felfüggesztettük a keresést sok más egyéb ok miatt.
Magyarul azt kellett volna tenni, hogy törölni magunkat, mert éppen nem keresünk, majd ha keresünk, ismét regizni?
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
Ez amolyan belekötök a másikba, akkor is ha nincsen miért. Mindenki azért van, amiért, mindenki úgy keres, ahogyan és akit. Ez nem csak Nyúlmedvére igaz, hanem akár rád is és bárki másra.
Nem szép dolog, hogy megkérdőjelezel egy-egy személyt, hogy az adatlapja milyen és miért. Gondolom nem őt keresed, akkor csak lépj tovább és kívánom találd meg, akit keresel.
Szió
#4001   2018. 01. 05. péntek 16:59
atihajni atihajni
Ma találkoztam egy szimpatikus párral. Az érdekesség az, hogy a pár hölgy tagja vette fel velem a kapcsolatot itt GG-n. Vannak még csodák
#4000   2018. 01. 05. péntek 15:44
elegancegabor elegancegabor
Teljesen igazad van..
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 04. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 04. csütörtök 19:22
A kettővel ezelőtti hozzászólásodra! Most reagálnék.
Én nem minősítettem senkit sem a "bunkó" jelzővel! Magunkra írtam, hogy attól, hogy nem válaszolunk valakinek, mivel egyértelműek a keresési, vagy éppen a nem keresési feltételek, attól még nem vagyunk bunkók. De valóban kezdem úgy érezni, hogy szövegértelmezési problémák vannak, ami persze nem meglepő az oldalon sokaknál, de ennyire nem hiszem, hogy el lehet beszélni egymás mellett.
Sok sikert neked, már nem is tudom, hogy mihez smile
Igen lehet találni egy-egy "gyöngyszemet", aki olvas, értelmez, majd lép.
#3999   2018. 01. 04. csütörtök 23:59
kiskoko34 kiskoko34
Az alábbiakat mondom úgy, hogy volt itt már 2 ízben olyan értelmes, normális és érdekes módon csinos lány, akik úgy gondolták, hogy nemcsak beszélni, de szexelni is érdemes lesz velem és nem távoztak elégedetlenül... nyes Bár mondjuk inkább beszéljek 100-ból 1 normális nővel, mint 99 farokverő, szexuális hovatartozásában bizonytalan "pár" nevében író sráccal.
#3998   2018. 01. 04. csütörtök 23:50
kiskoko34 kiskoko34
Akármennyire is akarja valaki eladni a portékáját szebbnek mutatva, attól a valóság még nem lesz az, és igencsak jobb lenne földhözragadtan olyan elvárásokat támasztani, amiknek ők is megfelelnek.
Másfelől, valószínű, hogy én is belefutottam abba, hogy egy keresésnek nem 100%-ban feleltem meg és merészkedtem írni, amire nem kaptam mondjuk választ, de az esetek döntő többségében igenis elolvasom a bemutatkozást, elolvasom a keresett személy leírását és hogy ilyenkor sincs válasz, azt nem tudom elképzelni, hogy senki ne gondolja úgy, hogy érdemes lenne velem beszélni. Holott sokan kiemelik a helyesírás fontosságát is és azt hiszem, hogy ezen a téren sem azon egyedek táborát bővítem, akik nem tudnak két értelmes mondatot, helyesírási hiba nélkül leírni. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a sok férfinak, akik párként írogatnak, nekik nem vagyok szimpatikus éppen ezen okokból kifolyólag, viszont az pedig már a másik fele, a hazugság, ami jogosan bosszant nem csak engem, de a kommentelő férfitársaim nagytöbbségét.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2018. 01. 04. csütörtök 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 04. csütörtök 12:52
Akinél a punci, az kívánhat. smile
Szerintem az egész keresősdi egy nagy-nagy emberpiac. Így teljesen természetes az, hogy mindenki a saját portékáját igyekszik minél jobb, kedvezőbb színben feltüntetni. A jobb színben feltüntetést azonban ne keverjük össze a tudatos hazugsággal, ami elítélendő, tegye azt bárki is. Ez bizony sokakat bosszant, jogosan.

De még inkább bosszantó az, hogy igen sok, a puncihiányba belebutult idióta akad, aki nem képes értelmezni a Társkeresős adatlapokon leírtakat.
Mi már nagyon régóta nem keresgélünk senkit sem, és ezt jelezzük is, ennek ellenére kapjuk a leveleket.

A keresgélők megadnak bizonyos életkor, lakhely stb elvárásokat, és a jelentkezők egy része köszönőviszonyban sincs az elvártakkal. Gondolom szerinted is jogos az, ha kiakadnak ezeken?
#3997   2018. 01. 04. csütörtök 23:18
suisil suisil VIP
Sziasztok!
Mi lassan 5 éve egy másik hasonló oldalon ismerkedtünk meg, amiből szerelem lett. Így egyértelmű volt hogy közösen is keresünk. A kezdetekben minden nagyon sikeres volt , azonban a mai felhígult közegben már egyre kilátástalanabb. Sajnos sokan nem is látják magukat objektíven és nem értik miért nem a válasz. Vagy olyan távolságból írnak ahol a mikor járnak erre kérdésre nincs válasz. A komolytalan álmodozókról nem is beszélve. Kilátástalan a szitu, az tutii :(
#3996   2018. 01. 04. csütörtök 20:23
Caracas79 Caracas79
Ebben a relatíve apró országban tán nem is olyan elhamarkodott gondolat az,hogy tán többségben vannak az agytrösztnek nem nagyon nevezhető funkcionális analfabéták,akiknek ezzel párhuzamban az a bizonyos kéjnedv is meglehetősen nagy mennyiségben elborította az elméjüket. smile Sőt!Még gyönyörű édes anyanyelvünk helyesírásának napi szintű gyakorlata is elképesztően nagy,szinte már teljesíthetetlen feladat a számukra.Bevallom,hogy azok a hölgyeknek és pároknak egy kis hányada általam kapott olyan érdeklődő levelet,amiben finoman és tiszteletteljesen érdeklődtem,hogy az elvárásaikhoz milyen mértékben ragaszkodnak.Kőbe vésett örök érvényű konzervatív dogmák avagy nagyon erős szimpátia esetén lehet-e arról szó,hogy valamelyest lazítsanak a konvekciókon?Az az igazság,hogy láttam bennük fantáziát.Mind szexualitás,mint mentalitás terén,mind pedig a viszonylagos kis távolság miatt könnyebb lett volna a közlekedés,ami ugye kevesebb időt is vesz igénybe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 04. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 04. csütörtök 19:22
Én nem minősítettem senkit sem a "bunkó" jelzővel! Magunkra írtam, hogy attól, hogy nem válaszolunk valakinek, mivel egyértelműek a keresési, vagy éppen a nem keresési feltételek, attól még nem vagyunk bunkók. De valóban kezdem úgy érezni, hogy szövegértelmezési problémák vannak, ami persze nem meglepő az oldalon sokaknál, de ennyire nem hiszem, hogy el lehet beszélni egymás mellett.
#3995   2018. 01. 04. csütörtök 19:22
X Törölt felhasználó (1574052)
(Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2018. 01. 04. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 04. csütörtök 14:15
Igazad Van !Részben!
Egy kicsit sarkos az én de a te nézőpontod is.
Kicsit más de hasonló:
Kereskedéssel foglalkozom . Gondolom ismert oldal sokak számára a Jó..gás oldal.
Sokan hirdetnek, adnak -vesznek. Többször belefutottam olyanba hogy a Hirdetőt felhívom és felháborodottan közli már rég eladva ne hívogassam.Majd úgy egy hónap múlva is látom ugyan azt a hirdetést. Mert bár eladta de le nem veszi a hirdetést inkább megvárja míg archiválják. Ez is rendben de nem én tehetek róla hogy nem veszi a fáradságot és letörölje.
#3994   2018. 01. 04. csütörtök 18:06
Nyúlmedve Nyúlmedve
Nem bántásból mondom én sem, de valószínűleg téged sem az eszedért és a szövegértési készségedért szeretnek. nyes

Mit lehet azon nem érteni, hogy jelenleg nem keresünk senkit sem, és aki valamire kíváncsi, az kérdezzen?
Ahogyan Nata044 is leírta, ha a keresgélést felfüggeszti valaki, attól még nem szokás törölni a regisztrációt. Hiszen a normális emberekből kinézhető annyi, hogy értelmezik és tiszteletben tartják a leírtakat.
Szerinted olyan nagy elvárás ez? Ugye, hogy nem.
(Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2018. 01. 04. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 04. csütörtök 13:58
Kedves Nyúlmedve!
Nem cikizni szeretnélek de pont egy jó példa vagy." Mondhatnám példának rossz de itt vagy lookaround "
Nyúlmedve: Társkeresős adatlapja:Nyúlmedve
Üzenet / kapcsolat
Bejelentem, hogy profi hirdető!

Bemutatkozás
SZIASZTOK! Mit is írhatnék? Hiszen aki kíváncsi, az úgyis kérdezni fog intellektusa és vérmérséklete szerint… smile De előrebocsátom. Most nem keresünk senkit! Aki mégis próbálkozik, az vagy nem kap választ, vagy kicikizem, hogy nem tud olvasni! smile

Na végül is a Társkereső oldaladat ha megnyitom ez látszik. Mondom Társkereső.
Igen igazad van végül is lehet itt úgy is regisztrálni hogy nem vagy társkereső . Jelzem lehet. És még sorolhatnám.
De ne vedd magadra , nem bántani akarlak.

... 342 343 344 345 346 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10873db
Utolsó üzenet: ma 16:50

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!