Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 315 316 317 318 319 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4752   2018. 07. 14. szombat 18:55
X Törölt felhasználó (1574052)
Nem szoktam személyit kérni, hogy valóban annyi-e, mint az adatlapon, mert gondoltam, hogy aki ekkorát hazudna, az el sem jönne. Eljött...szerintem gondolván, hogy ha eljött, akkor akármennyi idős, akárhogy is néz ki, akkor már lesz valami. Tévedett.
Aki pedig nem olvassa az adatlapod, az ne is csodálkozzon az elutasításokon.
#4751   2018. 07. 14. szombat 17:02
X Törölt felhasználó (3493422)
Kitöltetlen adatlapú, fénykép nélküli jelentkező nálunk esélytelen. 29-48év, nem picit, hanem nagyon kamu. Ha valaki már a legelején őszintétlen, akármilyen szimpatikus, biztos nem rúg labdába. Legalább is a mi játékunkban.
#4750   2018. 07. 14. szombat 16:18
bali36 bali36
Van benne igazság ...az esetek zömében úgyse olvassák el az adatlapot ha kivan töltve, ha nem. Nem egy megkeresésnél azt is észre vettük hogy az általuk leírt elvárásoknak eleve mi nem felelünk meg , nyes még is megkerestek ismerkedésre stb. wave
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 07. 14. szombat 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 14. szombat 15:03
Már bocs, de valóban semmit nem számít, hogy mi van kiírva, nekem ki van töltve innen mégis eddig azt hiszem 1 találkám volt. Viszont tegnap este egy másik oldalról találkoztam én és haverom egy fiatal (19) éves csajjal és úgy megkapta minden irányból, hogy öröm volt hallani, ahogy élvez. Hja, egyébként 30 alatt keresett, de a külső alapján azt mondta, hogy mivel nem apás testünk van haverral, ezért érdekli a dolog - és még ez után pozitívan csalódott az igényességünkben.
Igazából, amin valóban múlik egy találka az nem az adatlap és nem is a korhatár, hanem az, hogy ki mennyire nyitott és mennyire lehet vele "megismerkedni" felépíteni a bizalmat, hogy találkozzunk valakivel. Az itteni lányok/párok (vagyis pároknál inkább a férfi tag), akik foggal-körömmel ragaszkodnak az adatlapjukon leírt feltételekhez, azok nem találnak senkit pusztán, mert nem keresnek és nem elég nyitottak.
Persze nem kétlem, hogy a 29 - 48 év az picit nagy kamu volt, meg kell hagyni a másiknak a választás lehetőségét és mindig igazat mondani, akkor nem ér váratlan meglepetés.

Meg annyit az ilyen párokról is, akik nyitott kapcsolatban élnek. Megbeszéltem egy csajjal - akinek elméletileg a pasija is tudott arról, hogy beszélünk, hogy akarunk találkozni, bele is egyezett, elengedte... megbeszéltük a találkát, és érdekes módon aznap a pasi megbetegedett és a lány lemondta, hogy ápolni tudja.. nyes DDDDD Kb ilyen, mikor a pasi kezeli a lapot... laza, nyitott, aztán jön valaki, aki bejönne a lány tagnak, és akkor ő azt mondja, hogy Ő nem!!! nyes DD
#4749   2018. 07. 14. szombat 15:03
kiskoko34 kiskoko34
Már bocs, de valóban semmit nem számít, hogy mi van kiírva, nekem ki van töltve innen mégis eddig azt hiszem 1 találkám volt. Viszont tegnap este egy másik oldalról találkoztam én és haverom egy fiatal (19) éves csajjal és úgy megkapta minden irányból, hogy öröm volt hallani, ahogy élvez. Hja, egyébként 30 alatt keresett, de a külső alapján azt mondta, hogy mivel nem apás testünk van haverral, ezért érdekli a dolog - és még ez után pozitívan csalódott az igényességünkben.
Igazából, amin valóban múlik egy találka az nem az adatlap és nem is a korhatár, hanem az, hogy ki mennyire nyitott és mennyire lehet vele "megismerkedni" felépíteni a bizalmat, hogy találkozzunk valakivel. Az itteni lányok/párok (vagyis pároknál inkább a férfi tag), akik foggal-körömmel ragaszkodnak az adatlapjukon leírt feltételekhez, azok nem találnak senkit pusztán, mert nem keresnek és nem elég nyitottak.
Persze nem kétlem, hogy a 29 - 48 év az picit nagy kamu volt, meg kell hagyni a másiknak a választás lehetőségét és mindig igazat mondani, akkor nem ér váratlan meglepetés.

Meg annyit az ilyen párokról is, akik nyitott kapcsolatban élnek. Megbeszéltem egy csajjal - akinek elméletileg a pasija is tudott arról, hogy beszélünk, hogy akarunk találkozni, bele is egyezett, elengedte... megbeszéltük a találkát, és érdekes módon aznap a pasi megbetegedett és a lány lemondta, hogy ápolni tudja.. nyes DDDDD Kb ilyen, mikor a pasi kezeli a lapot... laza, nyitott, aztán jön valaki, aki bejönne a lány tagnak, és akkor ő azt mondja, hogy Ő nem!!! nyes DD
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 13. péntek 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1191612) VIP
2018. 07. 13. péntek 18:47
Gondolj bele hogy mit fog tenni egy pár ha levelet kap tőled? Egyből az adatlapodat kezdi megnézni és pl.részünkről mi megnéztük a régebbi hozzá szólásokat is a fórumokba ha volt. Ezekből is sok mindent le lehetett szűrni! Azt nézik hogy hogy nézel ki a meglévő fotóidon,
milyen a bemutatkozó szöveged és honnan írsz. Vagyis ha nincs használható fotód vagy messziről írsz, már is romlottak az esélyeid.
#4748   2018. 07. 14. szombat 12:53
Minek foglalkoztok ilyenekkel? Ti legalább teljesen vállaljátok magatokat és azok, akik részt vesznek ilyen fotózásokon. Nagy dolog az irígység...nem egészséges vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 14. szombat 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1191612) VIP
2018. 07. 14. szombat 07:10
Először is mi egy pár vagyunk, közösen kezeljük az oldalt. (Olvass adatlapot) Másodszor ha nem tudnád az amiről voltál kedves megjegyzést tenni az fotozás és nem gruppen találkozó! (Benne van a nevében) Mi voltunk plusz a fotós aki nagyon kedves és diszkrét volt! Semmi olyan nem volt amit a szennyes fantáziád kitalált. Egyébként pont te szólsz be akiről egy fotó sincs ide feltöltve? Nem tudom neked azt kivánni hogy legyen szép napod...(férj)
#4747   2018. 07. 14. szombat 07:10
X Törölt felhasználó (1191612) VIP
Először is mi egy pár vagyunk, közösen kezeljük az oldalt. (Olvass adatlapot) Másodszor ha nem tudnád az amiről voltál kedves megjegyzést tenni az fotozás és nem gruppen találkozó! (Benne van a nevében) Mi voltunk plusz a fotós aki nagyon kedves és diszkrét volt! Semmi olyan nem volt amit a szennyes fantáziád kitalált. Egyébként pont te szólsz be akiről egy fotó sincs ide feltöltve? Nem tudom neked azt kivánni hogy legyen szép napod...(férj)
#4746   2018. 07. 14. szombat 05:46
puncimokus70 puncimokus70
A héten végre sikerült,aki megfelelt elképzelésünknek,és fiatal kora ellenére régen átélt spricceléses élvezethez juttatott!
(
#4745   2018. 07. 13. péntek 19:10
Ha tőlem kérdezted, akkor igen, de írtam is, hogy "szerencsére lehet találni" és szerencsésnek mondhatom magam.
Az előttem hozzászólóknak teljesen igaza van. Ha te például rám írnál, azonnal egy "Köszi,nem-el "búcsúznánk, mert az adatlapod szerint minden mindegy, csak legyen valaki...
Azért sok sikert neked! Lehet valaki ilyet keres.
(Ez egy válasz drody üzenetére (2018. 07. 13. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 13. péntek 13:13
igy igaz, és te hogy állsz találtál már itt partnert vagy partnereket?
#4744   2018. 07. 13. péntek 18:47
Gondolj bele hogy mit fog tenni egy pár ha levelet kap tőled? Egyből az adatlapodat kezdi megnézni és pl.részünkről mi megnéztük a régebbi hozzá szólásokat is a fórumokba ha volt. Ezekből is sok mindent le lehetett szűrni! Azt nézik hogy hogy nézel ki a meglévő fotóidon,
milyen a bemutatkozó szöveged és honnan írsz. Vagyis ha nincs használható fotód vagy messziről írsz, már is romlottak az esélyeid.
(Ez egy válasz drody üzenetére (2018. 07. 13. péntek 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 13. péntek 13:15
Sajna itt több párnak is írtam akik férfit keresnek de lehet (neveltetés) meg egy nem sem jött vagy írni nem tudnak vagy hat .............
#4743   2018. 07. 13. péntek 15:55
kiralysanya kiralysanya
Szia. Nem kötöszködés, csak észrevétel.
Adatlap alig van kitöltve! E szerint, keresel például egy 110 magas 83 éves 174 kilós partnert is??? És tessék kicsit bemutatkozi, van hely hozzá bőven. Hidd el sokkal inkább vonzó az az ember, akiről látszik az adatlapján, hogy figyelmesen kitöltötte azt fránya rublikákat. Tényleg nem rosszból írjuk! További sok sikert!
(Ez egy válasz drody üzenetére (2018. 07. 13. péntek 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajna itt több párnak is írtam akik férfit keresnek de lehet (neveltetés) meg egy nem sem jött vagy írni nem tudnak vagy hat .............
#4742   2018. 07. 13. péntek 15:27
Fotó nélküli megkeresésre ne csodálkozz hogy nem válaszolnak! Farkas fotok alapján egy nő sem tudja eldönteni hogy élőben tetszel neki majd vagy nem! Töltsetek fel olyan fotókat amik alapján egy pár véleményt tud alkotni!!
#4741   2018. 07. 13. péntek 13:15
drody drody
#4740   2018. 07. 13. péntek 13:13
drody drody
igy igaz, és te hogy állsz találtál már itt partnert vagy partnereket?
#4739   2018. 07. 13. péntek 12:52
Milyen igazad van abban, hogy sokszor lényegtelen mi van az adatlapra írva....!
Múlt héten taliztam innen egy pasival, akinek az adatlapja szerint 29 éves volt, a talinál pedig kiderült, hogy 48 éves, de azt mondta: "Ha tetszünk egymásnak, akkor a kor nem számít arra a pár órára, hiszen ez csak szex."
Természetesen hamar elbúcsúztunk egymástól.
Azért lehet találni szerencsére, mert nem ez a jellemző. eljen
(Ez egy válasz drody üzenetére (2018. 07. 13. péntek 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 13. péntek 12:45
Szép napot amikor SIKERÜLT egy párral összejönni nem volt sémi gond írtam ők írtak skypon beszélgetés stb és utána találkozás és jól sikerült nem kell spilázni csak írni kell nem függ hogy mi van írva az adatlapon oda barmit szépet lehet írni smile
#4738   2018. 07. 13. péntek 12:45
drody drody
Szép napot amikor SIKERÜLT egy párral összejönni nem volt sémi gond írtam ők írtak skypon beszélgetés stb és utána találkozás és jól sikerült nem kell spilázni csak írni kell nem függ hogy mi van írva az adatlapon oda barmit szépet lehet írni smile
#4737   2018. 07. 13. péntek 12:06
kiskoko34 kiskoko34
Szerintem azért nem érdemes, mert nem akarja futni azokat a köröket, amiket egy hagyományos keresőn végig kell. Hiszen egy szextárskereső oldalban benne van a neve, szexre keres társat és nem egy örök életre. Persze itt is vannak bőven, akik ezt összekeverik, mert kávézgatni meg ismerkedni akarnak, tudni akarják, hogy mit dolgozol mennyit keresel stb... de talán kevesebb van ebből, mint egy hagyományos társkeresőn, ahol lényegesen kevesebb, aki pusztán szexet akar.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2018. 07. 11. szerda 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 11. szerda 19:04
Nem tudom, lehet hogy nem jól gondolom, de az jutott eszembe, hogy egy huszonéves független férfinek, aki hasonló nőt keres nem érdemesebb inkább egy hagyományos társkeresőt oldalt megnézni? Sok nő lehet ott, aki egy ilyen szexoldalra egész életében rá se néz.
#4736   2018. 07. 11. szerda 22:45
X Törölt felhasználó (3493422)
"A gondolat, az szabad". De nincs semmi gond, érdeklődve olvasom hozzászólásaidat.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2018. 07. 11. szerda 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 11. szerda 18:52
Akkor biztos az én hozzászólásom miatt alakult ki ez a gondolat, de nekem sem az volt a szándékom, hogy bárkit bántsak vagy akár csak kritizáljak. Én mindent el tudok fogadni, kinek mi jön be, nincs vele semmi gond. Inkább csak magamról beszéltem, de hogy mennyire mások vagyunk én például mindig olyan nőkkel igyekeztem ismerkedni kinek férje van, és gyereke is lehetett. Volt is szinte mindenkinek, a függetleneket igyekeztem eleve kizárni. Úgy gondoltam az ilyen nőkkel felelhetünk meg inkább egymásnak. Persze ez a régi szép időkben volt.
#4735   2018. 07. 11. szerda 19:04
egysportospasi egysportospasi
Nem tudom, lehet hogy nem jól gondolom, de az jutott eszembe, hogy egy huszonéves független férfinek, aki hasonló nőt keres nem érdemesebb inkább egy hagyományos társkeresőt oldalt megnézni? Sok nő lehet ott, aki egy ilyen szexoldalra egész életében rá se néz.
(Ez egy válasz gerimsc üzenetére (2018. 07. 11. szerda 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 11. szerda 08:57
Sajnos még én sem találtam itt partnert vagyis személyesen még nem találkoztam senkivel.
Tudom,hogy a lehetetlennel próbálkozom,de én egyedülálló nőt keresek itt az oldalon,lehetőleg olyat aki nem az ország másik végében lakik.
Párokhoz nem szeretnék csatlakozni,pedig már többen is megkerestek ez ügyben,de az ilyen hármas nem az én világom,feszélyezne egy meztelen férfi.
Több hölggyel is leveleztem,de sok a kamus,sajnos.
Ez a legrosszabb,hogy az ember beleéli magát,aztán hatalmas pofára esés lesz a következmény.
Volt olyan is,hogy én mondtam azt hogy fejezzük be a további ismerkedést,mert kiderült,hogy a hölgynek férje és egy 2 éves kislánya van.
Mondom,akkor bocs,de ez így nem fog menni.
#4734   2018. 07. 11. szerda 18:52
egysportospasi egysportospasi
Akkor biztos az én hozzászólásom miatt alakult ki ez a gondolat, de nekem sem az volt a szándékom, hogy bárkit bántsak vagy akár csak kritizáljak. Én mindent el tudok fogadni, kinek mi jön be, nincs vele semmi gond. Inkább csak magamról beszéltem, de hogy mennyire mások vagyunk én például mindig olyan nőkkel igyekeztem ismerkedni kinek férje van, és gyereke is lehetett. Volt is szinte mindenkinek, a függetleneket igyekeztem eleve kizárni. Úgy gondoltam az ilyen nőkkel felelhetünk meg inkább egymásnak. Persze ez a régi szép időkben volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 11. szerda 01:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3493422)
2018. 07. 11. szerda 01:18
Helló!
Félreértettél, én nem rád gondoltam! Csak olvasva az utóbbi napok hozzászólásait és látva milyen irányba tart az "eszmecsere", az az érzésem támadt, amit leírtam.
#4733   2018. 07. 11. szerda 08:57
gerimsc gerimsc
Sajnos még én sem találtam itt partnert vagyis személyesen még nem találkoztam senkivel.
Tudom,hogy a lehetetlennel próbálkozom,de én egyedülálló nőt keresek itt az oldalon,lehetőleg olyat aki nem az ország másik végében lakik.
Párokhoz nem szeretnék csatlakozni,pedig már többen is megkerestek ez ügyben,de az ilyen hármas nem az én világom,feszélyezne egy meztelen férfi.
Több hölggyel is leveleztem,de sok a kamus,sajnos.
Ez a legrosszabb,hogy az ember beleéli magát,aztán hatalmas pofára esés lesz a következmény.
Volt olyan is,hogy én mondtam azt hogy fejezzük be a további ismerkedést,mert kiderült,hogy a hölgynek férje és egy 2 éves kislánya van.
Mondom,akkor bocs,de ez így nem fog menni.

... 315 316 317 318 319 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11072db
Utolsó üzenet: tegnap 18:40

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!