oksa, egyébként a nőket nagyon bombázzák a levelekkel? A másik oldaltól még nem sok információm van ezen a területen. Sokan tolakodnak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 28. szombat 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 28. szombat 17:33
Törölt felhasználó (1574052)

Szia.
Én tudom, mert mielőtt megmosolyogtam volna, előtte meglestem az adatlapját,ami ben az áll, hogy: "Jelenleg nem keresek senkit, csak nézelődök...."
Ehhez képest azt olvasni, hogy nem talál senkit, több mint vicces
))
Én tudom, mert mielőtt megmosolyogtam volna, előtte meglestem az adatlapját,ami ben az áll, hogy: "Jelenleg nem keresek senkit, csak nézelődök...."

Szia.
))
(Ez egy válasz agroboy üzenetére (2018. 07. 28. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 28. szombat 17:20

Azt nem tudom, ki mennyire keres, egyáltalán a hölgyek mennyire nézelődnek itt, de azt mindenesetre furcsálom, hogy ha egy hölgy rámír és megadja a telefonszámát, utánna nem veszi fel, vagy rámír valaki egy üzit, majd válaszolok neki, de többet nem válaszol. Fura
Azt nem tudom, ki mennyire keres, egyáltalán a hölgyek mennyire nézelődnek itt, de azt mindenesetre furcsálom, hogy ha egy hölgy rámír és megadja a telefonszámát, utánna nem veszi fel, vagy rámír valaki egy üzit, majd válaszolok neki, de többet nem válaszol. Fura
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 28. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 28. szombat 17:12
Törölt felhasználó (1574052)

S ezt leszűrted mai regivel?
Úgy, hogy nem keresel senkit.....
Gratula

Gratula

S ezt leszűrted mai regivel?
Úgy, hogy nem keresel senkit.....
Gratula
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 28. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 28. szombat 07:55

Gratula

Törölt felhasználó (3894732)

Nehéz dolog itt bárkit is találni....

A hazug pszichopatákat és a még félénk nyuszikat leszámítva a kereslet és kínálat egybevágó arányát is szem előtt kell tartani.Volt olyan pár,aki megköszönte az érdeklődésemet,de mindenképp ragaszkodtak a 45 év alsó korhatárhoz,pedig csupán 60 km volt közöttünk a földrajzi távolság,és egy megyében élünk.Több ismeretlenes egyenlet ez,de a nehézségek ellenére lehet találni.Természetesen személyenként változó,hogy ki mennyi időt áldoz a keresésre az életéből!
A hazug pszichopatákat és a még félénk nyuszikat leszámítva a kereslet és kínálat egybevágó arányát is szem előtt kell tartani.Volt olyan pár,aki megköszönte az érdeklődésemet,de mindenképp ragaszkodtak a 45 év alsó korhatárhoz,pedig csupán 60 km volt közöttünk a földrajzi távolság,és egy megyében élünk.Több ismeretlenes egyenlet ez,de a nehézségek ellenére lehet találni.Természetesen személyenként változó,hogy ki mennyi időt áldoz a keresésre az életéből!
Szerintem is így van. Az ilyen szexoldalakon alig van nő, miközben éppen nemrégen olvastam nőknek szóló oldal fórumán, arról panaszkodtak, hogy a hagyományos társkeresőkön nincs elég egyedülálló férfi....
(Ez egy válasz gyuri 133 üzenetére (2018. 07. 28. szombat 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 28. szombat 08:18

Normalis, kedves, aranyos srac vagyok. De ugy latszik a nok masra vagynak........meg nem talaltam..........
A nőknek nehéz, a pároknak még nehezebb, a férfiaknak meg szinte lehetetlen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 28. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehetséges ,de csak idő kérdése és szerencse érhet .

Normalis, kedves, aranyos srac vagyok. De ugy latszik a nok masra vagynak........meg nem talaltam..........
Hidd el,hogy sokszor még a 40-es meg 50-es generáció tagjai közül is kerülnek ki durcás önző kisgyermekek,és akadnak a fiatalabbak között is érettebb személyiségek!Átfedés mindig is lesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 22. vasárnap 21:04
Törölt felhasználó (1191612)

Nekünk úgy tűnik hogy itt a 30 as korosztály elején járó pasik sem elég érettek még....Pedig azt gondolnánk hogy azok komolyabbak.
Ahhoz, hogy ezt megtapasztald idő kellett, valamint az, hogy kellő nyugalommal, valamint a másik fél iránti tisztelettel közeledj!
Sokan nem ilyenek! Sőt, de keresgélni, remélni kell!!!! (Ez egy válasz lucky1973 üzenetére (2018. 07. 23. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 23. hétfő 09:54
Sokan nem ilyenek! Sőt, de keresgélni, remélni kell!!!! (Ez egy válasz lucky1973 üzenetére (2018. 07. 23. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok . Nekem sikerült találni partnert, nemrég találkoztunk ( a feltöltött videók valószínűleg ma megjelennek , ha az adminok elfogadják :p ) és még fogunk találkozni. Türelem és kitartás szükséges, de ez még nem elég .. Szerintem a legkevesebb , hogy valaki helyesen tudjon írni , normálisan tudjon kommunikálni stb. Nehezen tudom elképzelni , hogy a "Szia. Dugunk ? " vagy " Mikor dugunk ?" tartalmú levélre ugranak majd a nők. Nagyon sok adatlapból ill. bemutatkozásból kitűnik, hogy rengeteg ilyen tapasztalat van , sok a bunkó ,akik az alapvető dolgokkal sincsenek tisztában . Valószínű, hogy sokan abban a tévedésben vannak , ha "csak" szexpartner-kereső , akkor nem kell semmiféle normális beszélgetés , elég egy-két nyögvenyelős mondat ill. kérdés és persze a kimaradhatatlan farok-fotók és már sínen is van az ügy :p . Én is írtam jónéhány levelet és sikerült találni egy klassz nőt , remekül talál a szó , szuper a szex és minden egyéb . Lehet találni partnert , de türelem és nagyon jó hozzáállás szükséges.
Ahogy látom nem csak nekem sikerült találni, hanem pasi is talált hölgyet. Tehát lehet, hogy mégsem a "kínálattal" van baj....?
Elég csak benézni az oldal chat részére, ahol nem beszélgetés, kommunikáció folyik, hanem hirdetések, s ha az ott hirdető pasi nem kap megkeresést a hirdetésére 5-10 percen belül, akkor jön a nyafi, a hiszti és a "mindenki kamu" jelző. Ugyanez a helyzet itt is, csak több időt rá szánnak, de még mindíg nem eleget...... (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2018. 07. 21. szombat 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 21. szombat 13:10
Elég csak benézni az oldal chat részére, ahol nem beszélgetés, kommunikáció folyik, hanem hirdetések, s ha az ott hirdető pasi nem kap megkeresést a hirdetésére 5-10 percen belül, akkor jön a nyafi, a hiszti és a "mindenki kamu" jelző. Ugyanez a helyzet itt is, csak több időt rá szánnak, de még mindíg nem eleget...... (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2018. 07. 21. szombat 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze, nem biztos hogy a számokkal kell foglalkozni, de azért lehet egy pasinak mégis jobb azt feltételezni, hogy nagyon rossz a nemek aránya, ezért nem nagyon lehet alkalmas partnert találni, mint mondjuk azzal szembesülni, hogy egyetlen olyan nő sem akad akár sok éven át, akivel kölcsönösen megfelelnének egymásnak.
Sziasztok . Nekem sikerült találni partnert, nemrég találkoztunk ( a feltöltött videók valószínűleg ma megjelennek , ha az adminok elfogadják :p ) és még fogunk találkozni. Türelem és kitartás szükséges, de ez még nem elég .. Szerintem a legkevesebb , hogy valaki helyesen tudjon írni , normálisan tudjon kommunikálni stb. Nehezen tudom elképzelni , hogy a "Szia. Dugunk ? " vagy " Mikor dugunk ?" tartalmú levélre ugranak majd a nők. Nagyon sok adatlapból ill. bemutatkozásból kitűnik, hogy rengeteg ilyen tapasztalat van , sok a bunkó ,akik az alapvető dolgokkal sincsenek tisztában . Valószínű, hogy sokan abban a tévedésben vannak , ha "csak" szexpartner-kereső , akkor nem kell semmiféle normális beszélgetés , elég egy-két nyögvenyelős mondat ill. kérdés és persze a kimaradhatatlan farok-fotók és már sínen is van az ügy :p . Én is írtam jónéhány levelet és sikerült találni egy klassz nőt , remekül talál a szó , szuper a szex és minden egyéb . Lehet találni partnert , de türelem és nagyon jó hozzáállás szükséges.
Bocs, törölnöm kellett.
Válaszolni meg valamiért nem enged... (Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2018. 07. 23. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Válaszolni meg valamiért nem enged... (Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2018. 07. 23. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor párként kerestünk tálaltunk. Napi 10 levelet kaptunk. Lehetőség szerint minden normális levélre válaszoltunk és ki választottuk a nekünk szimpatikus embert. Mióta egyedül vagyok és szóló papiként keresek bármilyen levelet írok válaszra sem méltatnak!
Teljesen jól látod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 23. hétfő 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 23. hétfő 08:59
Törölt felhasználó (3881042)

A
A
Lehet, csak a 90% kamut + az önmagukat túlértékelő profilokat kell kiszűrni.. A "mi boldog házasságban" kezdetű profilok csak nézelődnek... A 18-99 évet meghatározók ha megtudják hogy 60 éves vagyok /Atyaúristen !/ eltűnnek..
A "nem független" függetlent keres... Régi "tag" vagyok. Lehet találni de NEM EGYSZERŰ... Laci.
A "nem független" függetlent keres... Régi "tag" vagyok. Lehet találni de NEM EGYSZERŰ... Laci.