Havi max 1-2 olyan nő van aki nem retteg az átlagnál picivel nagyobb mérettől és el mer jönni a "randira,,. Rengeteg a szájhős de mikor akció lenne, valamiért behúzzák fülüket-farkukat. Nem egyszerű itt partnert találni de nem is lehetetlen
Azt irom, nem lehetetlen de olykor szerencse is kell hozzá.
Próféta szóljon belőled
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 22. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 22. kedd 10:02
Törölt felhasználó (4650775)

de semise lehettetlen idö kérdése
de semise lehettetlen idö kérdése
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2022. 02. 22. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom......
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 22. kedd 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 22. kedd 09:55
Törölt felhasználó (4650775)

nös férfiként nehéz is
nös férfiként nehéz is
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2022. 02. 22. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 22. kedd 09:53

Szerintem lehetetlen......
Még az exemmel kerestünk férfiakat többesre.
(Fiatal lány nulla tabuval)
De valahogy senki nem ért oda a megbeszélt találkozóra.
Az újpesti nudin viszont már első alkalommal volt közeledés.......
Azóta fordult a helyzet.Mert az új párom nem kapható ilyenre.
Én keresek párt ugyan erre de férfiként teljesen esélytelen!
Szerintem lehetetlen......
türelem kell de sok és egyszer össze jön
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2022. 02. 22. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
türelemkell de sok és meghoza a gyümölcsét
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2022. 02. 22. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Sajnos nem ff ként esélytelen!
lehet de nem egyszerü.sok a kamus
Nehéz,nem egyszerű.
Mi amíg akrívak voltunk, csak itt kerestünk. Nehéz volt kiválogatni több száz levél közül azt a pár jelentkezőt akivel sikerült. Azok a találkozók jól sikerültek. Mi is jártunk úgy, hogy felültetett srác.. ez benne van sajnos pakliban.
Egyedül is és párommal is találtam-találtunk itt partnert. De tény, hogy nagyon sok olyan van, aki csak levelezni akar, találkozni már nem. De az nem igaz, hogy lehetetlen. Nem szabad feladni a keresést el kell fogadni, hogy sajnos sok a műveletlen bunkó, aki annyira nem képes, hogy egy " kösz de nem" választ kicsikarjon magából, de évek óta hirdet. Meg ugye ott vannak a párként hirdetők, akik mire találkozóra kerülne a sor akkor "sajnos a feleségem/barátnőm nem ért rá, így is érdekelne" c. lemezt teszik fel.
Nem találtam, de nem is kerestem még ezen az oldalon. Ha keresnék arcképes fotót kérnék telefonszámmal. Természetesen viszonoznám. Aztán hármasban (nejemmel) egy kellemes beszélgetés egy kávézóba, és ha van szimpátia következő alkalommal szex.Ha működik akkor még több szex......
Minden más ferdítés csak halandzsa

Ugy gondolom ehhez a temahoz ilik: semmikeppen sem ugy, hogy tiltolistara teszel mindenkit aki nem valaszol azonnal vagy elutasit (kulturaltan). Ezt annak kapcsan irom, hogy meglepodve vettem eszre tobb felhasznalonak a tiltolistajan vagyok. Kivancsisagbol rajuk kerestem es mindegyikkel uzenetet valtottunk.
Ettol persze en nyugodtan fogok aludni, csak azoknak irom akik valoban keresgelnek. Aki sertodos annak ez a mufaj nem fog mukodni.
Ettol persze en nyugodtan fogok aludni, csak azoknak irom akik valoban keresgelnek. Aki sertodos annak ez a mufaj nem fog mukodni.
Így van. Mi is ott találkoztunk először a barátunkkal. Még azt is megbeszéltük előre, hogy ha a páromnak nem jön be a srác, akkor pár perccel a beszélgetés megkezdése után szól, hogy valamit kint maradt a kocsiban a táskája, és kimegy érte. Aztán visszajön és beszélgethetünk tovább. Így én is megtudom, hogy a srác nem lesz jó a szexre, és őt se bántjuk meg azzal, hogy szimplán felállunk, elköszönünk és lelépünk.
Ellenben mákunk volt, jó sokat beszélgettünk, és a srác is kiválóan bevált harmadiknak. Nem kellett trükközni a táskával.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 19. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 19. szerda 10:45
Ellenben mákunk volt, jó sokat beszélgettünk, és a srác is kiválóan bevált harmadiknak. Nem kellett trükközni a táskával.

Törölt felhasználó (4612442)

Érthető, hiszen egy kávézóból 3 perc alatt le lehet lépni, ha nem vagytok szimpatikusak egymásnak. Ezért is gyakori randihelyszín a normál társkeresésben is. Nem kell belelátni semmi rosszat, van ilyen.
Érthető, hiszen egy kávézóból 3 perc alatt le lehet lépni, ha nem vagytok szimpatikusak egymásnak. Ezért is gyakori randihelyszín a normál társkeresésben is. Nem kell belelátni semmi rosszat, van ilyen.
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 01. 18. kedd 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 18. kedd 07:01

Mi első találka helynek egy fürdőt, naturista szaunát vagy strandot szoktunk javasolni. Valahogy ez nem tetszik a pároknak. Sokan kávézgatni szeretnének.
Sziasztok! Nem független pasiként nagyon nehéz, de nem lehetetlen én is találtam már. A találkozók nagyon nehezen jönnek össze. Elvárások vannak, önkritika már kevesebb. 99% - ban válasz sem jön a levélre. Pl. tisztában vagyok azzal ,hogy nézek ki. Utcán standon , hogy néznek rám . Nagyobb eséllyel találok, találtam magamnak nőt mint itt, csak az a gond az így megismert hölgyek kis idő múlva többet akarnak .
Mi első találka helynek egy fürdőt, naturista szaunát vagy strandot szoktunk javasolni. Valahogy ez nem tetszik a pároknak. Sokan kávézgatni szeretnének.