Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 434 435 436 437 438 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2365   2016. 05. 12. csütörtök 18:05
X Törölt felhasználó (1350152)
Jól látod... annyit pluszba, hogy az abszolut érdektelen emberek leveleinek sokaságára, egy idő után tényleg unalmas válaszolni. És nem azért, mert lusták vagyunk, hanem mert bosszantó. Bosszantó, hogy konkrét elképzelés van. Minden elég pontosan leírva az adatlapon. A jelentkezők 90% biztos, hogy ezeket el sem olvassa, ne tegyen szemrehányást, hogy nincs válasz. Illetve, aki napi szinten küldözgeti ugyan azt a levelet, és tiltóra kerül az se csodálkozzon.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2016. 05. 12. csütörtök 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2016. 05. 12. csütörtök 09:52
A legtöbben három ok egyike miatt nem írnak vissza valószínűleg:

1. Lusták. (ez a legrosszabb eshetőség talán)

2. Nem lusták, de annyi embertől kapnak levelet, hogy egy idő után nincs kedvük/idejük mindenkinek visszaírni.

3. "Nem mernek" elutasítást visszaírni, mert attól tartanak, hogy ezzel csak magukra haragítják a másikat, nem akarnak szembesülni esetleg egy sértett emberrel, még így online sem. Jobb ötletnek érzik csak a szőnyeg alá söpörni a nem kívánatos leveleket.

Persze egyik variáció sem szerencsés, a legjobb lenne, ha mindenki tudna és merne nemet mondani, és ezt mindenki normálisan el is tudná fogadni. Én éveken át kerestem, ugyanez volt a tapasztalatom itt és más oldalakon is. 99% nem válaszol. Én ezt nemnek veszem. (A maradék 1% pedig nemet mondott. smile )
#2364   2016. 05. 12. csütörtök 14:52
X Törölt felhasználó (851261)
eljen
#2363   2016. 05. 12. csütörtök 11:05
g-dur g-dur
Spontán a legjobb smile )
(Ez egy válasz suisil üzenetére (2016. 05. 10. kedd 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 10. kedd 20:39
Sziasztok!
Mi is mindketten voltunk fent szólóként itt és más oldalakon is, és az egyik ilyen helyen ismerkedtünk meg párommal , kicsut több mint 3 éve vigyor2 Szóló nőként akkoriban annyi partnerem volt amennyit nem szégyelltem, és párként is akadt még az elején. Azonban mostanra már abban is elbizonytalanodtam hogy szóló csajként találnék e pasit nyes Párokkal pedig szóló csajként nem voltak jó tapasztalataim, a pasik erőltetik ezt a felállást wave
#2362   2016. 05. 12. csütörtök 09:52
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
A legtöbben három ok egyike miatt nem írnak vissza valószínűleg:

1. Lusták. (ez a legrosszabb eshetőség talán)

2. Nem lusták, de annyi embertől kapnak levelet, hogy egy idő után nincs kedvük/idejük mindenkinek visszaírni.

3. "Nem mernek" elutasítást visszaírni, mert attól tartanak, hogy ezzel csak magukra haragítják a másikat, nem akarnak szembesülni esetleg egy sértett emberrel, még így online sem. Jobb ötletnek érzik csak a szőnyeg alá söpörni a nem kívánatos leveleket.

Persze egyik variáció sem szerencsés, a legjobb lenne, ha mindenki tudna és merne nemet mondani, és ezt mindenki normálisan el is tudná fogadni. Én éveken át kerestem, ugyanez volt a tapasztalatom itt és más oldalakon is. 99% nem válaszol. Én ezt nemnek veszem. (A maradék 1% pedig nemet mondott. smile )
(Ez egy válasz west77 üzenetére (2016. 05. 10. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 10. kedd 12:53
Ebben teljesen egyet èrtünk!
Bár èn meg azt nem èrtem, hogy ha valakinek mutatók kèpet, akkor mièrt nem azt írja vissza, hogy bocs nem tèged keresünk, hanem csak simán minden szó nèlkül tiltja az embert!
Mert sajnos találkoztam már itt ilyennel is! De ez is benne van a pakliban!
#2361   2016. 05. 10. kedd 20:39
suisil suisil VIP
Sziasztok!
Mi is mindketten voltunk fent szólóként itt és más oldalakon is, és az egyik ilyen helyen ismerkedtünk meg párommal , kicsut több mint 3 éve vigyor2 Szóló nőként akkoriban annyi partnerem volt amennyit nem szégyelltem, és párként is akadt még az elején. Azonban mostanra már abban is elbizonytalanodtam hogy szóló csajként találnék e pasit nyes Párokkal pedig szóló csajként nem voltak jó tapasztalataim, a pasik erőltetik ezt a felállást wave
#2360   2016. 05. 10. kedd 18:36
Ok nélkül mi nem tiltunk. De gondolj be, milyen amikor valaki napi szinten küldi el ugyanazt a levelet többször (amit valószínűleg másoknak is) az nem valószínű, hogy normális. Vagy ha kap egy "bocs nem" -et és megkérdezi, hogy miért? Magyarázzuk el? Pl azért mert a 175 cm az nem 180 fölötti. Vagy nem érti, hogy nem hetero pasit keresünk. De sorolhatnánk.
Már írtam: Én is voltam szóló pasiként itt. Először elolvastam kit/mit keres a "kiszemelt" pár. Ha megfeleltem, tettem egy próbát. Mindenkinek írtam nehány mondatot, amelyben nem hemzsegett a helyesírási hiba, és nekik szólt. Nem "körüzenetet" küldtem. Persze így sem kaptam választ 90%ban... ami akkor bosszantott. De tudtam az okát... viszont azt most nem írnál le. smile
(Ez egy válasz west77 üzenetére (2016. 05. 10. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 10. kedd 12:53
Bár èn meg azt nem èrtem, hogy ha valakinek mutatók kèpet, akkor mièrt nem azt írja vissza, hogy bocs nem tèged keresünk, hanem csak simán minden szó nèlkül tiltja az embert!
#2359   2016. 05. 10. kedd 12:53
west77 west77
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 10. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1350152)
2016. 05. 10. kedd 10:00
Tegnap este volt egy jó törtenet. Levelezés a sráccal, majd szám csere. Ott is ment viberen az írkálás. Kapott még néhány fényképet, adott ő is. Forszírozta, szeretne velünk beszélni. Oké, csak a gyerek ott szaladgál, hogyan? Na mindegy. Éreztem a pasin, hogy kezdi azt hinni, valami unatkozó barom vagyok én is. Kértem a feleségemet, beszéljen vele néhány szót, hogy lássa nem kamuzom. Először nem akart, hogy most mit tud mondani egy idegen pasinak... aztán a végén olyan jól eltársalogtak, vagy tíz percig. Hozzá tartozik, Á-val nem nehéz, jó a beszélőkéje (is) smile
Mondta a srác is, annyi kamu emberbe botlott, hogy már nem akarta elhinni, hogy létezünk smile
Sajnos a pasik nagy része is eljut az írásig. Válaszolunk és sokan ott elakadnak... a számcseréről, vagy h küldjön magáról képet, arról ne is beszéljünk. Ott a 90% elvérzik. Amugy nem értem, ha beállítod, hogy csak a "kapcsolataid" lássák a fotódat, miért nem tesz ki úgy se képet magáról sok ember. Azt értem, h nyilvánosan nem teszek ki olyat, amiről felismernek. De így tényleg csak azok látják, és annyi ideig akiket mi akarunk. Hogy vissza élnek a fotóval? Hogy él vissza? Fel vesz hitelt a feleségem fenekére? smile vagy megmutatja valakinek, hogy a "csajom"? Szóval lehet -ne- itt partnert találni, csak jó magyar szokás szerint, alig működik valami korrekten.
#2358   2016. 05. 10. kedd 12:12
X Törölt felhasználó (1245022)
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 10. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 10. kedd 10:00
Tegnap este volt egy jó törtenet. Levelezés a sráccal, majd szám csere. Ott is ment viberen az írkálás. Kapott még néhány fényképet, adott ő is. Forszírozta, szeretne velünk beszélni. Oké, csak a gyerek ott szaladgál, hogyan? Na mindegy. Éreztem a pasin, hogy kezdi azt hinni, valami unatkozó barom vagyok én is. Kértem a feleségemet, beszéljen vele néhány szót, hogy lássa nem kamuzom. Először nem akart, hogy most mit tud mondani egy idegen pasinak... aztán a végén olyan jól eltársalogtak, vagy tíz percig. Hozzá tartozik, Á-val nem nehéz, jó a beszélőkéje (is) smile
Mondta a srác is, annyi kamu emberbe botlott, hogy már nem akarta elhinni, hogy létezünk smile
Sajnos a pasik nagy része is eljut az írásig. Válaszolunk és sokan ott elakadnak... a számcseréről, vagy h küldjön magáról képet, arról ne is beszéljünk. Ott a 90% elvérzik. Amugy nem értem, ha beállítod, hogy csak a "kapcsolataid" lássák a fotódat, miért nem tesz ki úgy se képet magáról sok ember. Azt értem, h nyilvánosan nem teszek ki olyat, amiről felismernek. De így tényleg csak azok látják, és annyi ideig akiket mi akarunk. Hogy vissza élnek a fotóval? Hogy él vissza? Fel vesz hitelt a feleségem fenekére? smile vagy megmutatja valakinek, hogy a "csajom"? Szóval lehet -ne- itt partnert találni, csak jó magyar szokás szerint, alig működik valami korrekten.
#2357   2016. 05. 10. kedd 10:00
#2356   2016. 05. 10. kedd 08:58
Mivel volt már az oldalról pasi, ezért az optimizmusom talán érthető. Hogy kinek milyenek az igényei és az elvárásai, az csak is rajta múlik, azért egy pasit sem lehet hibáztatni. Na nekünk sem azért volt az oldalról, mert igényküszöbünk alacsony lenne, de ha olyan a pasi, akkor miért is ne? Házasságban zavarna ha pl:90 kg lenne, de a szexuális együttlétre nem. Lehet ezzel alacsonyra tettem a mércét...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 10. kedd 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 05. 10. kedd 05:29
Maximum magával.
Nagyon optimista vagy. Nyilván ha az ember nem lenne válogatós, akkor jóval egyszerűbb lenne.
Nem mondom, hogy baj, ha az embernek vannak elvárásai, de néha túl nagyok az igények, akár magukhoz képest is. alien2
#2355   2016. 05. 10. kedd 05:29
X Törölt felhasználó (69371)
Maximum magával.
Nagyon optimista vagy. Nyilván ha az ember nem lenne válogatós, akkor jóval egyszerűbb lenne.
Nem mondom, hogy baj, ha az embernek vannak elvárásai, de néha túl nagyok az igények, akár magukhoz képest is. alien2
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 10. kedd 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2016. 05. 10. kedd 01:08
Mondjuk ezen az oldalon. smile
#2354   2016. 05. 10. kedd 01:08
Mondjuk ezen az oldalon. smile
(Ez egy válasz varga béla üzenetére (2016. 05. 09. hétfő 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 09. hétfő 22:57
Milyen oldalakon lehetne még akár szexet is összehozni?
#2353   2016. 05. 09. hétfő 22:57
varga béla varga béla
Milyen oldalakon lehetne még akár szexet is összehozni?
#2352   2016. 05. 09. hétfő 22:22
Nagyon egyszerű ennek a helyzetnek a megfejtése. Kérek egy képet a pasiról, majd egy képet amelyiken mind a ketten rajta vannak. Többnyire jelentkező pároknál a szóló kép megérkezik, aztán a közös kép már valahogyan elvész az emailek rengetegében.... vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 09. hétfő 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 05. 09. hétfő 21:25
Legalább egymásra találtak, és nem valós párkeresőket fárasztanak. beka3
Itt elég sok ilyen eset lehet. alien
#2351   2016. 05. 09. hétfő 21:25
X Törölt felhasználó (69371)
Legalább egymásra találtak, és nem valós párkeresőket fárasztanak. beka3
Itt elég sok ilyen eset lehet. alien
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 09. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2016. 05. 09. hétfő 14:47
Ha két kamu páros ír egymásnak, akkor az azt jelenti, hogy 2 pasi beszélget egymással. Vajon mi is lenne... boxer
#2350   2016. 05. 09. hétfő 14:47
Ha két kamu páros ír egymásnak, akkor az azt jelenti, hogy 2 pasi beszélget egymással. Vajon mi is lenne... boxer
(Ez egy válasz szabolcsipar67 üzenetére (2016. 05. 09. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 09. hétfő 12:30
Az nem jutott még eszedbe,hogy a kamu pár nic-je mögött is 1 szóló ffi van aki így akar képekhez jutni,
vagy kérdezgetni a párokat a szokásaikról
Azért megnéznék egy olyan párbeszédet ahol 2 ilyen kamu páros írogat egyásnak
#2349   2016. 05. 09. hétfő 12:30
szabolcsipar67 szabolcsipar67
Az nem jutott még eszedbe,hogy a kamu pár nic-je mögött is 1 szóló ffi van aki így akar képekhez jutni,
vagy kérdezgetni a párokat a szokásaikról
Azért megnéznék egy olyan párbeszédet ahol 2 ilyen kamu páros írogat egyásnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 09. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (79958)
2016. 05. 09. hétfő 09:34
Leírtam itt már párszor a véleményemet, ami hónapról-hónapra csak erősödik. Teljesen mindegy, hogy én írok, nekem írnak (minden szökőévben), valami miatt ez soha nem jön össze.
Azt is elmondhatom, hogy általában nem miattam.
Más, nem éppen erre hivatott oldalon sokkal könnyebb az ismerkedés, akár a szex is.
Elhiszem, hogy sok itt a kamus férfi, de szerintem ugyanannyi a kamus pár is. Vagy csak a férjek hírdetnek a feleség tudta nélkül, így ha találkozót akarok megbeszélni, eltűnik.
Lassan 10 éve vagyok itt, de még egy arcra puszi sem származott innen. Pedig nem tartom magam sem ostobának, sem bunkónak, sem pedig csúnyának.
Sőt, kamus sem vagyok.
Én már csak nézelődni, nyálat csorgatni járok ide (egyre ritkábban). Ha valamire vágyom, keresek egy erre alkalmasabb helyet. Ott egy év alatt három hölggyel és egy párral sikerült összegabalyodnom. smile
Sajnálom, hogy így van, mert tetszik a GG., nagy elvárásaim voltak, amik mára eltűntek.
De erről a T. tagok tehetnek...
#2348   2016. 05. 09. hétfő 09:34
X Törölt felhasználó (79958)
Leírtam itt már párszor a véleményemet, ami hónapról-hónapra csak erősödik. Teljesen mindegy, hogy én írok, nekem írnak (minden szökőévben), valami miatt ez soha nem jön össze.
Azt is elmondhatom, hogy általában nem miattam.
Más, nem éppen erre hivatott oldalon sokkal könnyebb az ismerkedés, akár a szex is.
Elhiszem, hogy sok itt a kamus férfi, de szerintem ugyanannyi a kamus pár is. Vagy csak a férjek hírdetnek a feleség tudta nélkül, így ha találkozót akarok megbeszélni, eltűnik.
Lassan 10 éve vagyok itt, de még egy arcra puszi sem származott innen. Pedig nem tartom magam sem ostobának, sem bunkónak, sem pedig csúnyának.
Sőt, kamus sem vagyok.
Én már csak nézelődni, nyálat csorgatni járok ide (egyre ritkábban). Ha valamire vágyom, keresek egy erre alkalmasabb helyet. Ott egy év alatt három hölggyel és egy párral sikerült összegabalyodnom. smile
Sajnálom, hogy így van, mert tetszik a GG., nagy elvárásaim voltak, amik mára eltűntek.
De erről a T. tagok tehetnek...
#2347   2016. 05. 09. hétfő 09:05
zizike73 zizike73
Nem találtunk.
#2346   2016. 05. 08. vasárnap 23:44
Nagyon egyet tudok érteni, mert mi is azt tapasztaljuk, hogy lehet találni, csak sokan nem nőttek fel a feladathoz. A kritériumoknak nem felel meg, de azért erősködik a pasi, hogy jönne 500 kilométerről, mert ő a tuti....Ha pedig meg merem írni neki, hogy NEM, akkor minden vagyok csak nem az a lány, akit meg akart dugni még 5 perccel azelőtt. vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 08. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 08. vasárnap 18:37
Párként vagyunk fent, de sokáig keresgéltem szóló pasiként is... tehát dupla tapasztalattal rendelkezem. Párként rengeteg jelentkező lenne, de a felhozatal -hát finoman- hagy kívánni valót. Az értetlenség a másik... ha meg van adva x paraméter, és ennek nem felel meg, minek ír? Utana ne csodálkozzon senki, ha nem kap választ se. Elég szigorú hangvételű a bemutatkozó szövegünk (nem véletlen) de sokan végig se olvassák. Szóló pasiként volt néhány jó kalandom, de mióta a feleségem benne van a hármasba, azóta nem keresem máshol ezt a fajta örömet.
Szóval a kérdésre a válasz: -Igen találtam/találtunk már innen partnert. wink

... 434 435 436 437 438 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11065db
Utolsó üzenet: tegnap 22:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!