Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 119 120 121 122 123 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2401   2016. 05. 27. péntek 23:32
X Törölt felhasználó (1350152)
Ha tennél fel magadról értelmes képet, lehet könnyebben találnál... nem bántás... tanács.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 05. 27. péntek 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 27. péntek 23:17
Ez az a hely ahova ha nem jelentkezik be az ember pár napig nem kell aggódnia hogy az esetleges olvasatlan levelek miatt lemarad valamiről. smile
#2402   2016. 05. 27. péntek 23:35
Franciacsók Franciacsók
eljen Yes! De, heureka vn aki nem tud! szomoru1 tetőtől talpig 1fax confused mf3
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 27. péntek 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1350152)
2016. 05. 27. péntek 23:32
Ha tennél fel magadról értelmes képet, lehet könnyebben találnál... nem bántás... tanács.
#2403   2016. 05. 27. péntek 23:36
Franciacsók Franciacsók
crazya Bcs worship Nem hagyhattuk ki! hawaii
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2016. 05. 27. péntek 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 27. péntek 23:35
eljen Yes! De, heureka vn aki nem tud! szomoru1 tetőtől talpig 1fax confused mf3
#2404   2016. 05. 29. vasárnap 08:02
leslie6666 leslie6666
Nem még nem de ez a mi hibánk is hisz válogatunk s minket is válogatnak ...
#2405   2016. 05. 29. vasárnap 08:04
Franciacsók Franciacsók
wow1 Na bummm! Kac kac hawaii
#2406   2016. 05. 29. vasárnap 08:10
Nem akartam így nyíltan neki, de igen smile
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2016. 05. 27. péntek 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 27. péntek 23:35
#2407   2016. 05. 29. vasárnap 09:35
X Törölt felhasználó (104575)
az is érdekes hogy hétköznap kapunk számtalan levelet, reggel napközben,

Persze. Mert a kedves fiúk igen nagy része kedd délelőtt szívesen elugorna egy kis gyors kefélésre, miközben persze anyának azt hazudja, hogy dolgoztam, vidéken voltam, stb.
Persze ha már hétvégére, estére kéne ezt tenni, ó, azt nem lehet, mert anyával nézni kell a tévét, játszani a gyerekkel. Persze ez nem baj, csak hát ez a szombat este nem jó, de kedd délelőtt igen, ez milyen már ?
#2408   2016. 05. 29. vasárnap 11:57
ravenna ravenna VIP Admin
Sok jó és fontos dologra rávilágítottál, bár ahogy minden vélemény, így a tiéd - és akár az enyém is - lehet sarkított.
Az hogy valaki épp ráér, és találjon itt valakit aki szintén épp ráér, arra kicsi az esély. Az hogy valaki tudja előre hogy mikor próbál meg ráérni, úgy már könnyebb lehet egyeztetni akár egy találkát.
De valahogy úgy érzem hogy a sikertelenség egyik oka nem ez, hanem hogy senki sem akar igazán kilépni a saját komfortos kis világából a monitor mögül. Aki tényleg keresne, az megkeseredett a sok linkség miatt, így ők is kiesnek.
A másik pedig egy olyan dolog amit egy kedves barátnőm fogalmazott meg épp erről a dologról. Éspedig az, hogy ahol egy hely "faszfejek" és "pinabubusok" képében próbálnak ismerkedni, ott igen csak nehéz tényleg partnert találni. Félre ne értsen bárki is, nem áll szándékomban ezzel az idézett szöveggel bárkit is bántani, de ahogy más is megfogalmazta, ismerkedésre nem biztos hogy elég egy szép vagy akár kevésbé szép nemi szerv. Ahogy kétes világképet takar az is hogy valaki ír egy élményt, véleményt megélt eseményekről és a következő bejegyzés rá az hogy "megnéznénk" fotón.
Lehet itt ismerkedni, csak épp nehéz. Nem szabad úgy hozzáállni, hogy valaki belép ide, leül a gép mögé és 10 percen belül berepül a sültgalamb az ölébe.....
#2409   2016. 05. 29. vasárnap 13:38
X Törölt felhasználó (1245022)
Hát nem is csoda, hogy nem túl sikeres a keresgélésed. Itt a hirdető lányok, párok, nem azt várják, amit a te mondandód sugall, hogy betömni gyorsan egy lyukat... Mi sem érnénk rá prontra, mert mint ahogyan mindenki másnak, nekünk is van magánéletünk. Gondolj csak bele! Írsz nekünk, hogy ma délután például.... Szerinted minden programot borítani fogunk egy jó együttlétért? A gyereket felakasztjuk a kéménybe hirtelen? Lehet éppen valamelyikünk dolgozik és lelépjen pont csak a te kedvedért? Valahogy az az érzésem, hogy úgy állsz ehhez, mint ha rajtad kívül nem lenne más lehetőség és ha éppen aznap nem alkalmas a partnernek, akkor már hiteltelené is válik. Szerintem ez picit rossz felfogás (minden bántás nélkül). Kicsit légy nyitottabb és lazább.
#2410   2016. 05. 29. vasárnap 14:17
X Törölt felhasználó (69371)
Tévedésben vagy!
Oly sokszor le lett már írva, hogy a társkereső része az oldalnak egy utólagos dolog, funkció, ami azért lett, hogy még több recskahuszárt vonzon be, ami jót tesz az oldalnak a reklám felületek bérbeadás szempontjából, és annak hozama szempontjából.
Ez egy szolgáltatás kibővítése, mint a bőr és nemi beteg gondozó, tehát nem külön bőrgyógyász van, hanem ugyanaz az orvos végzi mindkettőt. Szép hasonlat, igaz? alien
Alapvetően egy fórumról van szó, kibővített lehetőségekkel. De ez a felület a legkevésbbé alkalmas arra, hogy társkeresés. A leírt megállapítások is alátámasztják ezt.
Én úgy gondolom, hogy akinek komoly szándékai vannak ezzel kapcsolatban, az nem ezen a felületen keres. Ez inkább csak egy újabb lehetőség, vagy szükség megoldás.
Biztos van néhány, elenyésző számú pozitív eset, de ritka.
Ha nekem ilyenre lenne igényem, biztos nem itt keresnék. Ezt friss, vagy 1-2 éve regisztrált felhasználókkal nehéz megértetni.
Attól, hogy valaki aktív, még nem jelenti azt, hogy vihető azonnal. Attól, hogy szabad a dodgem a parketten, még lehet üzemképtelen az adott pillanatban.
#2411   2016. 05. 29. vasárnap 21:02
elcondor elcondor
Sokan sokféleképpen írták már le , miért is lehetetlen itt társra találni , Mindben van igazság , pl abban , hogy mi saját magunk is a saját kis kényelmünket nem igazán vagyunk hajlandók feladni , a net adta fal mögül jól esik ki kukucskálni , na de semmi több , aztán , vannak itt akkora agyhalottak akiknek még a köszönés is megerőltető tudomány , persze , akadnak szép számmal igen értelmes emberek , akikkel jó el beszélgetni , na de , hogy közel kerülni , hát . Tényleg akarjuk , vagy csak álmodunk róla ????????? Van amit igen , de tenni érte ????? hát ????? Szeretném , ha találnék , de én is hibás vagyok , szeretném , ha ezt mások is ki mernék mondani és mernének ez ellen tenni , persze nem úgy , hogy feladják az elveiket ,. elég ha vállalják önmagukat smile
#2412   2016. 05. 29. vasárnap 23:01
Nem könnyű, de nekünk sikerült. Sikerült párként és anno szóló pasiként is.
Igaz nem tucatjával forognak a pasik az ágyunkban, de akire kíváncsiak voltunk, ő volt többször is. Lett volna jelentkező rengeteg. Sokan már a bemutatkozásnál elbuktak, mások a levélváltás után "szartak" be és tűntek el. -De ez legyen az ő bajuk. smile
Egyébként sokan siránkoznak, hogy nem találnak itt partnert. Nézegetjük mi is az adatlapokat... miből gondolja bárki is, hogy kitöltetlen adatlappal, nulla, vagy előnytelen képpel bárkinek be fog jönni. Tényleg! Miből áll, feltenni magáról kb. három fényképet? Egy arcosat, egy ruhásat, és ha már a pasik annyira szeretik a f@rkukat fotózni, mondjuk egy olyat? -Egy meztelen férfiről is lehet erotikus fényképet készíteni, de nem a wc-n, vagy kisárgult gatyába, halál igénytelen környezetben.
Azután beállítani, hogy a kapcsolatok lássák, így tényleg azzal osztja meg akivel, és ameddig szeretné.
Mennyivel jobb emailbe küldözgetni? Fotó nélkül úgysincs folytatás szerintünk sehol, vagy majd a találkozóra is egy zsákkal a fején megy majd a delikvens? smile
Szóval, lehet szidni mindenkit, hogy sok a kamus, meg a "képgyűjtögető", de nézzen magába is aki csak elutasítást, vagy választ se kap. -Mert mindennek van oka.
#2413   2016. 05. 30. hétfő 10:37
betalál betalál
lehet találni de nem könyü nálunk a alap telo szám beszélunk ha van szinpátia akor mehet élesben lehet itt irkálni de telon ött perc alatt többet megtudunk mint irogatni
#2414   2016. 05. 30. hétfő 15:22
Igen. Csak két-három levélváltás után, inkább eltűnik, mert szerinte korai számot cserélni!! smile A pasik nagy része nem is tudjuk, ezt hogyan gondolja... komolyan biztosan nem. Mi is a telefonon beszélgetést, majd a személyes találkozót részesítjük előnyben. Elsőre semleges helyen, hogy ne legyen félreértés. Mert ugye hiába jó fej valaki a leveleiben, meg telefonon, ha személyesen mégsem jön be. Természetesen, ha a találkozás után oké minden, jöhet is a folytatás.
(Ez egy válasz betalál üzenetére (2016. 05. 30. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 30. hétfő 10:37
lehet találni de nem könyü nálunk a alap telo szám beszélunk ha van szinpátia akor mehet élesben lehet itt irkálni de telon ött perc alatt többet megtudunk mint irogatni
#2415   2016. 05. 30. hétfő 16:17
csak együtt csak együtt
Ti 5 perc telefonálás után képben vagytok,másnak pedig elég egy-két levélváltás,és rádöbben,hogy felesleges telefonálnia...
(Ez egy válasz betalál üzenetére (2016. 05. 30. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 30. hétfő 10:37
#2416   2016. 05. 30. hétfő 18:26
kiskoko34 kiskoko34
Itt? Itt nem lehet találni. Mármint úgy értem, hogy 20-30 évesek között nem találni 40 felett úgy veszem észre sokkal gördülékenyebben megy ez a dolog, talán ők már rájöttek arra, amiről a fiatalabbak csak álmodoznak és csak az elméjükben létezik, de nem merik kipróbálni. Vagy csak szimplán a fiú regisztrál a barátnő (?) képével és veri a farkát a lányok és párok képeire és eltűnik.
#2417   2016. 05. 30. hétfő 20:03
X Törölt felhasználó (1245022)
Persze, hogy értem. Köszönöm, hogy újra körbemagyaráztad, azt amit már korábban leírtál. Így már megértem, hogy mi is valójában a problémád smile
#2418   2016. 05. 30. hétfő 23:09
egysportospasi egysportospasi
Köszönöm a tanácsot. Nem tudom pontosan milyen képre gondoltál, de ha olyanra, amiről bárki felismerhet, azt biztos nem teszek fel. Szeretném teljes mértékben megőrizni az inkognitómat egy ilyen oldalon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 27. péntek 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 27. péntek 23:32
#2419   2016. 05. 30. hétfő 23:25
egysportospasi egysportospasi
Ha már így a képeknél tartunk közben olvastam ezt a hozzászólásotokat is. Szóval én arcképet biztos nem teszek fel, egyszerűen a diszkréció miatt, amire nekem szükségem van. Ez annál is fontosabb, hogy bárkit találjak. A másik, olyan erotikusabb képem, ami például az egész alakom látszik nem nagyon van. Egyszerűen nem tudom magam így lefotózni. Valami ruhásat lehet hogy tudnék keresni, amiről mondjuk az arcot kivágva fel lehetne tenni, de megmondom őszintén nem érzem azt, hogy ez itt sokat segítene. Mint ahogy az sem, ha bárkinek leveleket írogatnék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 29. vasárnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 29. vasárnap 23:01
Nem könnyű, de nekünk sikerült. Sikerült párként és anno szóló pasiként is.
Igaz nem tucatjával forognak a pasik az ágyunkban, de akire kíváncsiak voltunk, ő volt többször is. Lett volna jelentkező rengeteg. Sokan már a bemutatkozásnál elbuktak, mások a levélváltás után "szartak" be és tűntek el. -De ez legyen az ő bajuk. smile
Egyébként sokan siránkoznak, hogy nem találnak itt partnert. Nézegetjük mi is az adatlapokat... miből gondolja bárki is, hogy kitöltetlen adatlappal, nulla, vagy előnytelen képpel bárkinek be fog jönni. Tényleg! Miből áll, feltenni magáról kb. három fényképet? Egy arcosat, egy ruhásat, és ha már a pasik annyira szeretik a f@rkukat fotózni, mondjuk egy olyat? -Egy meztelen férfiről is lehet erotikus fényképet készíteni, de nem a wc-n, vagy kisárgult gatyába, halál igénytelen környezetben.
Azután beállítani, hogy a kapcsolatok lássák, így tényleg azzal osztja meg akivel, és ameddig szeretné.
Mennyivel jobb emailbe küldözgetni? Fotó nélkül úgysincs folytatás szerintünk sehol, vagy majd a találkozóra is egy zsákkal a fején megy majd a delikvens? smile
Szóval, lehet szidni mindenkit, hogy sok a kamus, meg a "képgyűjtögető", de nézzen magába is aki csak elutasítást, vagy választ se kap. -Mert mindennek van oka.
#2420   2016. 05. 31. kedd 10:07
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
Szerintem bármilyen képanyag segíthet az esélyek növelésében. Sokan csak a nemi szervükről készítenek képet, pedig az embert általában inkább az összhatás érdekli. Az arc mond a legtöbbet egy emberről, de érthető okokból ezt kezelik a legdiszkrétebben. Még egy egész alakos, ruhás kép is segíthet, mert abból is fel lehet mérni a másik testalkatát, valami benyomást lehet szerezni a másikról. Nehéz ügy, de nem lehetetlen. Kitartást! smile
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 05. 30. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 30. hétfő 23:25
Ha már így a képeknél tartunk közben olvastam ezt a hozzászólásotokat is. Szóval én arcképet biztos nem teszek fel, egyszerűen a diszkréció miatt, amire nekem szükségem van. Ez annál is fontosabb, hogy bárkit találjak. A másik, olyan erotikusabb képem, ami például az egész alakom látszik nem nagyon van. Egyszerűen nem tudom magam így lefotózni. Valami ruhásat lehet hogy tudnék keresni, amiről mondjuk az arcot kivágva fel lehetne tenni, de megmondom őszintén nem érzem azt, hogy ez itt sokat segítene. Mint ahogy az sem, ha bárkinek leveleket írogatnék.

... 119 120 121 122 123 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11065db
Utolsó üzenet: ma 22:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!