Ha tennél fel magadról értelmes képet, lehet könnyebben találnál... nem bántás... tanács.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 05. 27. péntek 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 27. péntek 23:17

Ez az a hely ahova ha nem jelentkezik be az ember pár napig nem kell aggódnia hogy az esetleges olvasatlan levelek miatt lemarad valamiről.

Törölt felhasználó (1350152)

Ha tennél fel magadról értelmes képet, lehet könnyebben találnál... nem bántás... tanács.

Nem még nem de ez a mi hibánk is hisz válogatunk s minket is válogatnak ...

Nem akartam így nyíltan neki, de igen
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2016. 05. 27. péntek 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)

az is érdekes hogy hétköznap kapunk számtalan levelet, reggel napközben,
Persze. Mert a kedves fiúk igen nagy része kedd délelőtt szívesen elugorna egy kis gyors kefélésre, miközben persze anyának azt hazudja, hogy dolgoztam, vidéken voltam, stb.
Persze ha már hétvégére, estére kéne ezt tenni, ó, azt nem lehet, mert anyával nézni kell a tévét, játszani a gyerekkel. Persze ez nem baj, csak hát ez a szombat este nem jó, de kedd délelőtt igen, ez milyen már ?
Persze. Mert a kedves fiúk igen nagy része kedd délelőtt szívesen elugorna egy kis gyors kefélésre, miközben persze anyának azt hazudja, hogy dolgoztam, vidéken voltam, stb.
Persze ha már hétvégére, estére kéne ezt tenni, ó, azt nem lehet, mert anyával nézni kell a tévét, játszani a gyerekkel. Persze ez nem baj, csak hát ez a szombat este nem jó, de kedd délelőtt igen, ez milyen már ?
Sok jó és fontos dologra rávilágítottál, bár ahogy minden vélemény, így a tiéd - és akár az enyém is - lehet sarkított.
Az hogy valaki épp ráér, és találjon itt valakit aki szintén épp ráér, arra kicsi az esély. Az hogy valaki tudja előre hogy mikor próbál meg ráérni, úgy már könnyebb lehet egyeztetni akár egy találkát.
De valahogy úgy érzem hogy a sikertelenség egyik oka nem ez, hanem hogy senki sem akar igazán kilépni a saját komfortos kis világából a monitor mögül. Aki tényleg keresne, az megkeseredett a sok linkség miatt, így ők is kiesnek.
A másik pedig egy olyan dolog amit egy kedves barátnőm fogalmazott meg épp erről a dologról. Éspedig az, hogy ahol egy hely "faszfejek" és "pinabubusok" képében próbálnak ismerkedni, ott igen csak nehéz tényleg partnert találni. Félre ne értsen bárki is, nem áll szándékomban ezzel az idézett szöveggel bárkit is bántani, de ahogy más is megfogalmazta, ismerkedésre nem biztos hogy elég egy szép vagy akár kevésbé szép nemi szerv. Ahogy kétes világképet takar az is hogy valaki ír egy élményt, véleményt megélt eseményekről és a következő bejegyzés rá az hogy "megnéznénk" fotón.
Lehet itt ismerkedni, csak épp nehéz. Nem szabad úgy hozzáállni, hogy valaki belép ide, leül a gép mögé és 10 percen belül berepül a sültgalamb az ölébe.....
Az hogy valaki épp ráér, és találjon itt valakit aki szintén épp ráér, arra kicsi az esély. Az hogy valaki tudja előre hogy mikor próbál meg ráérni, úgy már könnyebb lehet egyeztetni akár egy találkát.
De valahogy úgy érzem hogy a sikertelenség egyik oka nem ez, hanem hogy senki sem akar igazán kilépni a saját komfortos kis világából a monitor mögül. Aki tényleg keresne, az megkeseredett a sok linkség miatt, így ők is kiesnek.
A másik pedig egy olyan dolog amit egy kedves barátnőm fogalmazott meg épp erről a dologról. Éspedig az, hogy ahol egy hely "faszfejek" és "pinabubusok" képében próbálnak ismerkedni, ott igen csak nehéz tényleg partnert találni. Félre ne értsen bárki is, nem áll szándékomban ezzel az idézett szöveggel bárkit is bántani, de ahogy más is megfogalmazta, ismerkedésre nem biztos hogy elég egy szép vagy akár kevésbé szép nemi szerv. Ahogy kétes világképet takar az is hogy valaki ír egy élményt, véleményt megélt eseményekről és a következő bejegyzés rá az hogy "megnéznénk" fotón.
Lehet itt ismerkedni, csak épp nehéz. Nem szabad úgy hozzáállni, hogy valaki belép ide, leül a gép mögé és 10 percen belül berepül a sültgalamb az ölébe.....
Hát nem is csoda, hogy nem túl sikeres a keresgélésed. Itt a hirdető lányok, párok, nem azt várják, amit a te mondandód sugall, hogy betömni gyorsan egy lyukat... Mi sem érnénk rá prontra, mert mint ahogyan mindenki másnak, nekünk is van magánéletünk. Gondolj csak bele! Írsz nekünk, hogy ma délután például.... Szerinted minden programot borítani fogunk egy jó együttlétért? A gyereket felakasztjuk a kéménybe hirtelen? Lehet éppen valamelyikünk dolgozik és lelépjen pont csak a te kedvedért? Valahogy az az érzésem, hogy úgy állsz ehhez, mint ha rajtad kívül nem lenne más lehetőség és ha éppen aznap nem alkalmas a partnernek, akkor már hiteltelené is válik. Szerintem ez picit rossz felfogás (minden bántás nélkül). Kicsit légy nyitottabb és lazább.
Tévedésben vagy!
Oly sokszor le lett már írva, hogy a társkereső része az oldalnak egy utólagos dolog, funkció, ami azért lett, hogy még több recskahuszárt vonzon be, ami jót tesz az oldalnak a reklám felületek bérbeadás szempontjából, és annak hozama szempontjából.
Ez egy szolgáltatás kibővítése, mint a bőr és nemi beteg gondozó, tehát nem külön bőrgyógyász van, hanem ugyanaz az orvos végzi mindkettőt. Szép hasonlat, igaz?
Alapvetően egy fórumról van szó, kibővített lehetőségekkel. De ez a felület a legkevésbbé alkalmas arra, hogy társkeresés. A leírt megállapítások is alátámasztják ezt.
Én úgy gondolom, hogy akinek komoly szándékai vannak ezzel kapcsolatban, az nem ezen a felületen keres. Ez inkább csak egy újabb lehetőség, vagy szükség megoldás.
Biztos van néhány, elenyésző számú pozitív eset, de ritka.
Ha nekem ilyenre lenne igényem, biztos nem itt keresnék. Ezt friss, vagy 1-2 éve regisztrált felhasználókkal nehéz megértetni.
Attól, hogy valaki aktív, még nem jelenti azt, hogy vihető azonnal. Attól, hogy szabad a dodgem a parketten, még lehet üzemképtelen az adott pillanatban.
Oly sokszor le lett már írva, hogy a társkereső része az oldalnak egy utólagos dolog, funkció, ami azért lett, hogy még több recskahuszárt vonzon be, ami jót tesz az oldalnak a reklám felületek bérbeadás szempontjából, és annak hozama szempontjából.
Ez egy szolgáltatás kibővítése, mint a bőr és nemi beteg gondozó, tehát nem külön bőrgyógyász van, hanem ugyanaz az orvos végzi mindkettőt. Szép hasonlat, igaz?

Alapvetően egy fórumról van szó, kibővített lehetőségekkel. De ez a felület a legkevésbbé alkalmas arra, hogy társkeresés. A leírt megállapítások is alátámasztják ezt.
Én úgy gondolom, hogy akinek komoly szándékai vannak ezzel kapcsolatban, az nem ezen a felületen keres. Ez inkább csak egy újabb lehetőség, vagy szükség megoldás.
Biztos van néhány, elenyésző számú pozitív eset, de ritka.
Ha nekem ilyenre lenne igényem, biztos nem itt keresnék. Ezt friss, vagy 1-2 éve regisztrált felhasználókkal nehéz megértetni.
Attól, hogy valaki aktív, még nem jelenti azt, hogy vihető azonnal. Attól, hogy szabad a dodgem a parketten, még lehet üzemképtelen az adott pillanatban.
Sokan sokféleképpen írták már le , miért is lehetetlen itt társra találni , Mindben van igazság , pl abban , hogy mi saját magunk is a saját kis kényelmünket nem igazán vagyunk hajlandók feladni , a net adta fal mögül jól esik ki kukucskálni , na de semmi több , aztán , vannak itt akkora agyhalottak akiknek még a köszönés is megerőltető tudomány , persze , akadnak szép számmal igen értelmes emberek , akikkel jó el beszélgetni , na de , hogy közel kerülni , hát . Tényleg akarjuk , vagy csak álmodunk róla ????????? Van amit igen , de tenni érte ????? hát ????? Szeretném , ha találnék , de én is hibás vagyok , szeretném , ha ezt mások is ki mernék mondani és mernének ez ellen tenni , persze nem úgy , hogy feladják az elveiket ,. elég ha vállalják önmagukat

Nem könnyű, de nekünk sikerült. Sikerült párként és anno szóló pasiként is.
Igaz nem tucatjával forognak a pasik az ágyunkban, de akire kíváncsiak voltunk, ő volt többször is. Lett volna jelentkező rengeteg. Sokan már a bemutatkozásnál elbuktak, mások a levélváltás után "szartak" be és tűntek el. -De ez legyen az ő bajuk.
Egyébként sokan siránkoznak, hogy nem találnak itt partnert. Nézegetjük mi is az adatlapokat... miből gondolja bárki is, hogy kitöltetlen adatlappal, nulla, vagy előnytelen képpel bárkinek be fog jönni. Tényleg! Miből áll, feltenni magáról kb. három fényképet? Egy arcosat, egy ruhásat, és ha már a pasik annyira szeretik a f@rkukat fotózni, mondjuk egy olyat? -Egy meztelen férfiről is lehet erotikus fényképet készíteni, de nem a wc-n, vagy kisárgult gatyába, halál igénytelen környezetben.
Azután beállítani, hogy a kapcsolatok lássák, így tényleg azzal osztja meg akivel, és ameddig szeretné.
Mennyivel jobb emailbe küldözgetni? Fotó nélkül úgysincs folytatás szerintünk sehol, vagy majd a találkozóra is egy zsákkal a fején megy majd a delikvens?
Szóval, lehet szidni mindenkit, hogy sok a kamus, meg a "képgyűjtögető", de nézzen magába is aki csak elutasítást, vagy választ se kap. -Mert mindennek van oka.
Igaz nem tucatjával forognak a pasik az ágyunkban, de akire kíváncsiak voltunk, ő volt többször is. Lett volna jelentkező rengeteg. Sokan már a bemutatkozásnál elbuktak, mások a levélváltás után "szartak" be és tűntek el. -De ez legyen az ő bajuk.

Egyébként sokan siránkoznak, hogy nem találnak itt partnert. Nézegetjük mi is az adatlapokat... miből gondolja bárki is, hogy kitöltetlen adatlappal, nulla, vagy előnytelen képpel bárkinek be fog jönni. Tényleg! Miből áll, feltenni magáról kb. három fényképet? Egy arcosat, egy ruhásat, és ha már a pasik annyira szeretik a f@rkukat fotózni, mondjuk egy olyat? -Egy meztelen férfiről is lehet erotikus fényképet készíteni, de nem a wc-n, vagy kisárgult gatyába, halál igénytelen környezetben.
Azután beállítani, hogy a kapcsolatok lássák, így tényleg azzal osztja meg akivel, és ameddig szeretné.
Mennyivel jobb emailbe küldözgetni? Fotó nélkül úgysincs folytatás szerintünk sehol, vagy majd a találkozóra is egy zsákkal a fején megy majd a delikvens?

Szóval, lehet szidni mindenkit, hogy sok a kamus, meg a "képgyűjtögető", de nézzen magába is aki csak elutasítást, vagy választ se kap. -Mert mindennek van oka.
lehet találni de nem könyü nálunk a alap telo szám beszélunk ha van szinpátia akor mehet élesben lehet itt irkálni de telon ött perc alatt többet megtudunk mint irogatni
Igen. Csak két-három levélváltás után, inkább eltűnik, mert szerinte korai számot cserélni!!
A pasik nagy része nem is tudjuk, ezt hogyan gondolja... komolyan biztosan nem. Mi is a telefonon beszélgetést, majd a személyes találkozót részesítjük előnyben. Elsőre semleges helyen, hogy ne legyen félreértés. Mert ugye hiába jó fej valaki a leveleiben, meg telefonon, ha személyesen mégsem jön be. Természetesen, ha a találkozás után oké minden, jöhet is a folytatás.
(Ez egy válasz betalál üzenetére (2016. 05. 30. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 30. hétfő 10:37

lehet találni de nem könyü nálunk a alap telo szám beszélunk ha van szinpátia akor mehet élesben lehet itt irkálni de telon ött perc alatt többet megtudunk mint irogatni
Ti 5 perc telefonálás után képben vagytok,másnak pedig elég egy-két levélváltás,és rádöbben,hogy felesleges telefonálnia...
(Ez egy válasz betalál üzenetére (2016. 05. 30. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 30. hétfő 10:37

Itt? Itt nem lehet találni. Mármint úgy értem, hogy 20-30 évesek között nem találni 40 felett úgy veszem észre sokkal gördülékenyebben megy ez a dolog, talán ők már rájöttek arra, amiről a fiatalabbak csak álmodoznak és csak az elméjükben létezik, de nem merik kipróbálni. Vagy csak szimplán a fiú regisztrál a barátnő (?) képével és veri a farkát a lányok és párok képeire és eltűnik.
Persze, hogy értem. Köszönöm, hogy újra körbemagyaráztad, azt amit már korábban leírtál. Így már megértem, hogy mi is valójában a problémád

Köszönöm a tanácsot. Nem tudom pontosan milyen képre gondoltál, de ha olyanra, amiről bárki felismerhet, azt biztos nem teszek fel. Szeretném teljes mértékben megőrizni az inkognitómat egy ilyen oldalon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 27. péntek 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 27. péntek 23:32

Ha már így a képeknél tartunk közben olvastam ezt a hozzászólásotokat is. Szóval én arcképet biztos nem teszek fel, egyszerűen a diszkréció miatt, amire nekem szükségem van. Ez annál is fontosabb, hogy bárkit találjak. A másik, olyan erotikusabb képem, ami például az egész alakom látszik nem nagyon van. Egyszerűen nem tudom magam így lefotózni. Valami ruhásat lehet hogy tudnék keresni, amiről mondjuk az arcot kivágva fel lehetne tenni, de megmondom őszintén nem érzem azt, hogy ez itt sokat segítene. Mint ahogy az sem, ha bárkinek leveleket írogatnék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 29. vasárnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 29. vasárnap 23:01

Nem könnyű, de nekünk sikerült. Sikerült párként és anno szóló pasiként is.

Szerintem bármilyen képanyag segíthet az esélyek növelésében. Sokan csak a nemi szervükről készítenek képet, pedig az embert általában inkább az összhatás érdekli. Az arc mond a legtöbbet egy emberről, de érthető okokból ezt kezelik a legdiszkrétebben. Még egy egész alakos, ruhás kép is segíthet, mert abból is fel lehet mérni a másik testalkatát, valami benyomást lehet szerezni a másikról. Nehéz ügy, de nem lehetetlen. Kitartást!
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 05. 30. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 30. hétfő 23:25

Ha már így a képeknél tartunk közben olvastam ezt a hozzászólásotokat is. Szóval én arcképet biztos nem teszek fel, egyszerűen a diszkréció miatt, amire nekem szükségem van. Ez annál is fontosabb, hogy bárkit találjak. A másik, olyan erotikusabb képem, ami például az egész alakom látszik nem nagyon van. Egyszerűen nem tudom magam így lefotózni. Valami ruhásat lehet hogy tudnék keresni, amiről mondjuk az arcot kivágva fel lehetne tenni, de megmondom őszintén nem érzem azt, hogy ez itt sokat segítene. Mint ahogy az sem, ha bárkinek leveleket írogatnék.