én is de aki 2perce fent volt ott is álatlába ez van
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 01. csütörtök 09:57
Törölt felhasználó (861182)

Én ezért szoktam mindig beállítani a "legutoljára itt járt " -ra rendezesnel

Én ezért szoktam mindig beállítani a "legutoljára itt járt " -ra rendezesnel
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 01. csütörtök 09:32

Törölt felhasználó (69371)
VIP

Még egy fontos dolog!
Fizetős adatlap esetén legalább megszűnne az, hogy valaki csak azért csinál adatlapot, hogy néhány társkereső hölgy/pár képeit meg tudja nézni, aztán azokat lelopni, vagy arra recskázni.
Hátulütője annyi lenne a dolognak, hogy a fórumon még többen "társkeresőznének". Ehhez viszont több, és aktív moderátorok kellenének, akik tisztogatják a fórumot.
Rendet lehetne itt tenni, csak akarni kellene!
Fizetős adatlap esetén legalább megszűnne az, hogy valaki csak azért csinál adatlapot, hogy néhány társkereső hölgy/pár képeit meg tudja nézni, aztán azokat lelopni, vagy arra recskázni.
Hátulütője annyi lenne a dolognak, hogy a fórumon még többen "társkeresőznének". Ehhez viszont több, és aktív moderátorok kellenének, akik tisztogatják a fórumot.
Rendet lehetne itt tenni, csak akarni kellene!
Még egy fontos dolog!
Rendet lehetne itt tenni, csak akarni kellene! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 01. csütörtök 09:22
Rendet lehetne itt tenni, csak akarni kellene! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
VIP

Ez ellen csak úgy lehetne védekezni, akárki akármit mond, hogy vagy fizetőssé tenni jelképesen a társkeresést ÉS / VAGY 30 naponta, legfeljebb 90 naponta törlődnének a "hirdetések".
Akik komolyan gondolják a társkeresést, azoknak nem hinném, hogy gondot okozna, egy kevéske összeg kifizetése, főként, ha mondjuk mellé kiemelést is kap, vagy az, hogy bizonyos naponként újra feltegye, frissítse a társkeresős adatlapját.
Ugyanis vannak itt több éves adatlapok, amik már rég nem felelnek meg semminek, aztán lehet sokan feleslegesen írogatnak nekik.
Ha úgymond nem napra kész a rendszer, vagy maga az ember, úgy nincs értelme az egésznek.
Akik komolyan gondolják a társkeresést, azoknak nem hinném, hogy gondot okozna, egy kevéske összeg kifizetése, főként, ha mondjuk mellé kiemelést is kap, vagy az, hogy bizonyos naponként újra feltegye, frissítse a társkeresős adatlapját.
Ugyanis vannak itt több éves adatlapok, amik már rég nem felelnek meg semminek, aztán lehet sokan feleslegesen írogatnak nekik.
Ha úgymond nem napra kész a rendszer, vagy maga az ember, úgy nincs értelme az egésznek.
Ez ellen csak úgy lehetne védekezni, akárki akármit mond, hogy vagy fizetőssé tenni jelképesen a társkeresést ÉS / VAGY 30 naponta, legfeljebb 90 naponta törlődnének a "hirdetések".
Ha úgymond nem napra kész a rendszer, vagy maga az ember, úgy nincs értelme az egésznek. (Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 01. csütörtök 07:42
Ha úgymond nem napra kész a rendszer, vagy maga az ember, úgy nincs értelme az egésznek. (Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem vicces ami itt van
Tarskereso adatlap....100%ba megfelelsz az elvarasoknak....
Normalis kultutalt levelet irok..intim kepet akkor kuldok ha kernek...
-vagy nem keressnek senki(de akkor miert nem irja at vagy torli magat)
-vagy elolvassa es nem valaszol.....
Es nagyon sokan
Szoval vicc
Es nagyon sokan
Szoval vicc
Szerintem vicces ami itt van
Es nagyon sokan
Szoval vicc
Es nagyon sokan
Szoval vicc
végre akinek jó véleménye is akad egy pár jó történésről
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2016. 11. 25. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 25. péntek 16:13

A sok sok szájkaratés után végre igen, és nagyon jól sikerült hétvégét töltöttünk együtt!
Köszönjük F!

Köszönjük F!
A sok sok szájkaratés után végre igen, és nagyon jól sikerült hétvégét töltöttünk együtt!
Köszönjük F!

Köszönjük F!
Szerintem meg simán csak beszélgetünk. Ez (is) a fórumok sajátossága.
De mindenki úgy értelmezi, ahogy képes rá...
De mindenki úgy értelmezi, ahogy képes rá...

Szia!Valóban az ember sokszor azt érzi,hogy nagyon kevés valós személyt leszámítva a sok hazug és/vagy félénk miatt nem érdemes itt lenni,mert minden egyes itt töltött másodperc pusztába kiáltott szó.Ez a negatív tény meglehetősen demoralizáló.Úgy meg aztán pláne,hogyha a kevés számú pár és hölgy /biszexek számára úr is/,akik/aki számára az általuk/általa támasztott kritériumok alapján megfelelne a jelentkező,egyszerűen nem válaszol még egy vacak betűt sem!Az értetlen tolakodókról nem is beszélve!!Megtekintettem az oldalatok,és igazán jó lenne csatlakozni hozzátok,de mivel nem felelek meg az elvárásoknak,így nem rabolom a drága időtöket még egyetlen egy levéllel sem.Így teszek azokkal a hölgyekkel,párokkal szemben is,akik nem szóló pasit keresnek és/vagy az elvárások valamelyikének,amiből nem engednek nem felelnék meg.Az a paradox az egészben,hogy a partnerkeresésben maga az ember a legfőbb kockázati tényező.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 20. vasárnap 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 20. vasárnap 08:48
Törölt felhasználó (890770)

Sajnos nagyon nehéz. Annak ellenére hogy sok a jelentkező, egyéb okok miatt álltalában ezek kibuknak. Aki nem azok többségéről pedig ki derül hogy kamu! El sem hinné az ember milyen sok. Az a kevés akivel egyáltalán el jutunk a találkozásik még mindig zsákba macska. Sokan el sem jönnek, vagy az után némulnak el, mint nem rég 2 is. Ezek a kedves emberek arra sem veszik a bátorságot hogy legalább annyit irjanak hogy Köszi de nem. Ilyenkor az ember legszivesebben hagyná az egészet a p... - ba. Nem vagyok top modell de azért nem nézek ki olyan rosszul. Ezért fura hogy a tali után olyanok némulnak el akik annak is örülhetnének, hogy egyáltalán szóba álltam velük.
Ezek után marad az a valóban kis százalék akivel az ember az intimitásig is el jut. De aki ismeri ezt az tudhatja hogy még nem lélegezhetünk fel. Az első együttlét ugyan is sok mindent elárul a folytatásról. Már ha lesz, mert az urak többsége nem potens vagy akkora paraszt hogy szinte látszik a szalma a fejéből.
Persze akad kivételesen jó is, de az itt nagyon ritka. Csak e miatt a néhány ember miatt vagyunk még az oldalon
Ezek után marad az a valóban kis százalék akivel az ember az intimitásig is el jut. De aki ismeri ezt az tudhatja hogy még nem lélegezhetünk fel. Az első együttlét ugyan is sok mindent elárul a folytatásról. Már ha lesz, mert az urak többsége nem potens vagy akkora paraszt hogy szinte látszik a szalma a fejéből.
Persze akad kivételesen jó is, de az itt nagyon ritka. Csak e miatt a néhány ember miatt vagyunk még az oldalon
Sajnos nagyon nehéz. Annak ellenére hogy sok a jelentkező, egyéb okok miatt álltalában ezek kibuknak. Aki nem azok többségéről pedig ki derül hogy kamu! El sem hinné az ember milyen sok. Az a kevés akivel egyáltalán el jutunk a találkozásik még mindig zsákba macska. Sokan el sem jönnek, vagy az után némulnak el, mint nem rég 2 is. Ezek a kedves emberek arra sem veszik a bátorságot hogy legalább annyit irjanak hogy Köszi de nem. Ilyenkor az ember legszivesebben hagyná az egészet a p... - ba. Nem vagyok top modell de azért nem nézek ki olyan rosszul. Ezért fura hogy a tali után olyanok némulnak el akik annak is örülhetnének, hogy egyáltalán szóba álltam velük.
Igazából ha valaki azt írja hogy nem az mivel jobb mint ha nem válaszol? Én inkább csak azon szoktam tanakodni, hogy van-e egyáltalán értelme bárkinek írni. Az nyilvánvaló ha az ember semmit nem csinál, akkor semmi nem történik, meg se nézi senki a lapot, vagy aki esetleg megnézi az sem érdeklődik. Ezt nem tudni. A levélírás maximum egy olyan teszt, hogy az adott paraméterekkel rendelkező egyén iránt érdeklődhet-e a kiválasztott ember. Ha nem válaszol nyilván nem, vagy nem is az akinek kiadja magát, stb. Szóval szerintem felesleges ezzel foglalkozni, mindenki eldöntheti, akar-e válaszolni, vagy sem. Ha nem válaszol akkor nem megfelelő jelöltről van szó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 19. szombat 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 19. szombat 13:34
Törölt felhasználó (1395812)

Nem!Nem!Nem! Mindig írok levelet,ami normális hangvételü. Hozzáteszem,hogy ha nem vagyok elsőre szimpatikus,legalább egy nem választ írjanak! Sajna,még az sem! Ennyi!
Nem!Nem!Nem! Mindig írok levelet,ami normális hangvételü. Hozzáteszem,hogy ha nem vagyok elsőre szimpatikus,legalább egy nem választ írjanak! Sajna,még az sem! Ennyi!
Sziasztok!
Nekem kifejezetten rosszak a tapasztalataim. Ha egyedüli pasiként írsz valakinek vagy valakiknek még arra sem veszik a fàradsàgot, hogy visszaìrjanak...
Tisztelet a kivételnek...
Nekem kifejezetten rosszak a tapasztalataim. Ha egyedüli pasiként írsz valakinek vagy valakiknek még arra sem veszik a fàradsàgot, hogy visszaìrjanak...
Tisztelet a kivételnek...
Az biztos, hogy nem egyszerű nektek. A 90% barom elnyomja a 10% értelmes tagot.
Minden csak kommunikáció kérdése, egy kultúrált levél mögött egy értelmes adatlap már alapja lehet ismerkedésnek.
Bár az összes ilyen oldal egy feneketlen zsákbamacska, mert a fentiek ellenére lehet egy óriási kapufa a másik

Bár az összes ilyen oldal egy feneketlen zsákbamacska, mert a fentiek ellenére lehet egy óriási kapufa a másik

Ebben egyébként teljesen egyetértünk, én is ha megnézek egy lapot és gyakorlatilag semmi információ nincs rajta akkor nem foglalkozom vele. A kép is fontos természetesen. De egész mások az esélyek akkor, ha valakinek az oldalán egy csinos nő képe látható, mint ha csupán egy pasiról van szó. Mert sokkal több pasi van egy ilyen oldalon, mint nő. A párok meg zömmel párokat keresnek, vagy nőket, de kisebb arányban férfiakat. Ha pedig férfiakat is, akkor valószínűleg már elegük lehet belőlük, mert sok lapon láttam már olyat, hogy eleve kiírják, férfiak ne érdeklődjenek, mert úgysem válaszolnak, stb.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2016. 11. 18. péntek 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 18. péntek 13:53

Neked is igazad van. Ahány tapasztalat, annyi vélemény. Ettől jó.
Mi továbbra is jobban kedveljük a rendes reglapokat, ami picit jellemzi a mögötte lévő embereket.

Mi továbbra is jobban kedveljük a rendes reglapokat, ami picit jellemzi a mögötte lévő embereket.

Szervusz!Igazad van abban,hogy nekünk szóló férfiaknak nehezebb partnert találni,mert egyrészt arányait tekintve valószínűleg többen vagyunk,mint hölgyek és párok együtt.A másik dolog a kereslet-kínálat aránya.Harmadik dolog az elvárásoknak való megfelelés legalább egy személyes találkozó erejéig/alkalmi,vagy akár rendszeres szexcsatákról nem is beszélve/.A negyedik,de nem utolsó szempont meg az,hogy ha valós személy vagy pár hirdet,keres,de nem válaszol valakinek,akkor nagyon is lehetséges az,hogy besokalltak az alpári stílusban megfogalmazott,saját szempontjaik alapján nem megfelelő,de szexuálisan túlfűtött létformák tolakodó,sőt már egyenesen zaklató levelei miatt történik mindez.Személyes végkövetkeztetésem az,hogy meglehetősen komplex dolog a megfelelő partnerre való rálelés,de elvileg mindig van rá matematikai esély.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 11. 18. péntek 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 18. péntek 00:35

Több év tapasztalata alapján azt gondolom, hogy egy ilyen rendszerben férfiaknak rendkívül nehéz, szinte lehetetlen partnert találni. Talán a párok könnyebb helyzetben vannak, a nőknek meg még egyszerűbb. Ami a fotót illeti nekem az a tapasztalatom, hogy mindegy mi van fent, nemi szerv vagy más, nem sokat változtat a dolgokon. Lehet az arckép hatásosabb, azt nem tudom, de én azt nem tennék fel. Ami az adatlapot illeti lehet az bármilyen jól megszerkesztett, ha alig akad aki megnézné, vagy érdeklődne iránta akkor nem sokat ér.
Neked is igazad van. Ahány tapasztalat, annyi vélemény. Ettől jó.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 11. 18. péntek 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 18. péntek 00:35

Több év tapasztalata alapján azt gondolom, hogy egy ilyen rendszerben férfiaknak rendkívül nehéz, szinte lehetetlen partnert találni. Talán a párok könnyebb helyzetben vannak, a nőknek meg még egyszerűbb. Ami a fotót illeti nekem az a tapasztalatom, hogy mindegy mi van fent, nemi szerv vagy más, nem sokat változtat a dolgokon. Lehet az arckép hatásosabb, azt nem tudom, de én azt nem tennék fel. Ami az adatlapot illeti lehet az bármilyen jól megszerkesztett, ha alig akad aki megnézné, vagy érdeklődne iránta akkor nem sokat ér.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2016. 11. 17. csütörtök 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 17. csütörtök 18:54

Lehet partnert találni, nekünk többször is sikerült, itt is és más oldalakon is. Csak egy normálisan összeszögelt adatlap kell hozzá. Legtöbb esetben csak nemiszerv képek vannak, sehol egy emberi forma. Sokan még arra sem képesek, hogy lezárt mappába töltsenek fel magukról normális fotót, amit kinyitnak, ha kell, hanem csak privát mailban küldik, na az a meglepi... Mert a kiírt paraméterek nem mindig hasonlítanak a fotókon lévő emberekhez, és a "bocs, nem téged/titeket keresünk" válasz után jön a felháborodás, mert megint képgyüjtögetők, holott... Igen, fontos a nemiszerv, hiszen a játék része (lehet majd), de nem elsődleges.
A másik, hogy sokan csak annyit írnak ki, hogy párt/nőt/ffit/bárkit keresnek. (Tényleg? Milyen meglepő egy ilyen oldalon...
) arról semmi szöveg, hogy mi az elképzelés.
Persze, vannak kivételek, az ő oldalukról látszik is, hogy nem a monitor mögötti egy négyzetméter a komfortzónájuk, hanem kilépnek onnan és élnek is.
Légyszi, ne érezze senki találva magát, mindenki úgy játszik ahogy jónak érzi. Ez csak a mi véleményünk, közel három év tapasztalata után.
A másik, hogy sokan csak annyit írnak ki, hogy párt/nőt/ffit/bárkit keresnek. (Tényleg? Milyen meglepő egy ilyen oldalon...

Persze, vannak kivételek, az ő oldalukról látszik is, hogy nem a monitor mögötti egy négyzetméter a komfortzónájuk, hanem kilépnek onnan és élnek is.
Légyszi, ne érezze senki találva magát, mindenki úgy játszik ahogy jónak érzi. Ez csak a mi véleményünk, közel három év tapasztalata után.

Lehet partnert találni, nekünk többször is sikerült, itt is és más oldalakon is. Csak egy normálisan összeszögelt adatlap kell hozzá. Legtöbb esetben csak nemiszerv képek vannak, sehol egy emberi forma. Sokan még arra sem képesek, hogy lezárt mappába töltsenek fel magukról normális fotót, amit kinyitnak, ha kell, hanem csak privát mailban küldik, na az a meglepi... Mert a kiírt paraméterek nem mindig hasonlítanak a fotókon lévő emberekhez, és a "bocs, nem téged/titeket keresünk" válasz után jön a felháborodás, mert megint képgyüjtögetők, holott... Igen, fontos a nemiszerv, hiszen a játék része (lehet majd), de nem elsődleges.
) arról semmi szöveg, hogy mi az elképzelés.

Sziasztok!
Szerintem nem lehetetlen dolog, csak nagyon nehéz. Helyes! Ne is engedjetek az elvárásaitokból, mert nem minden, mindegy alapon. Jól csináljátok. Sok sikert kívánunk nektek! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 30. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 30. vasárnap 08:08
Szerintem nem lehetetlen dolog, csak nagyon nehéz. Helyes! Ne is engedjetek az elvárásaitokból, mert nem minden, mindegy alapon. Jól csináljátok. Sok sikert kívánunk nektek! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 30. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1486692)

Még nekünk sem sikerült. Lehet, hogy lehetetlen dologba fogtunk és nem egy átlagos "buli" megszervezése a vágyunk. De mi nem szeretnénk engedni az elvárásokból.