Ott lennék.... pontosan hol, mikor?
Sziasztok.
Ma elviszem negyvenes duci nejemet a GloryCafe-ba. Potens, jó méretű, keményfaszú, kulturált, ápolt pasik csatlakozhatnának!
Ma elviszem negyvenes duci nejemet a GloryCafe-ba. Potens, jó méretű, keményfaszú, kulturált, ápolt pasik csatlakozhatnának!

Sziasztok 8.-án egész éljel pesten leszek párokhoz lányokhoz csatlakoznék és még ki tudja amit érdekel üzeneteket várom.
Holnap dèlután jó farkú pasi keres hölgyet vagy párt szexrandihoz. Akármelyik mozi játszik. Irj ha jó
Gloryholeban/kabinban perverz nőt szopatnék
Párok gyertek most a gloryba!
Férfias srácok Pesten?
Üzenem a tegnapi Dob utcai szuperfarkú srácnak, hogy bármikor megismételhetjük!!

Sziasztok! Holnap (szombat) délutánra keresek sportos srácot közös hokihoz Budapesten 32 éves korig. Hely kell, de benne vagyok az alternatív megoldásokban is (pl. szexmozi). Párokhoz is csatlakoznék akár mindkét fél örömére. Privát üzenetet várok.
Ma valaki glory cafe?
Sziasztok. Szombat "0721"estére keresek Bp-i partnert partnereket
Sziasztok,egy kellemes nyar este ma a GloryCafeban?
Sziasztok ma délután pár esetleg mozi :?
Most hétvégére péntek - szombat ( 20-21 )-re keresnénk Balatonlellén vagy környékén éjszakára szállást ! Érkeznénk ketten a párommal pénteken 22 óra körül, és vasárnap 07-kor hagynánk el a szállást. Hetero férfi, vagy biszex hölgytagú pár jelentkezését várjuk, aki tudna nekünk ebben segíteni ! Szívesen töltjük a napot a vendéglátónkkal. Közös fürdés, beszélgetés, iszogatás ! Fizetést megbeszélhetjük ! Válaszokat kizárólag privátban kérjük !
Sziasztok! Ma d.e. valaki rendes mozis kaland?
Fiatal passziv pasi vagyok aki többes szexet szeretné kiproballni
Valaki mar Hegedüs Gyula szexmozi?
Lesz ma elég flakon a szemetesben? Ma kuka nap van!
Sziasztok ..nagyon szeretnek megnézni, kipróbálni egy sexmozit...viszont tudom hogy egyedül nem fogok be menni..úgy hogy szeretném megkérdezni hogy lenne olyan pár vagy hölgy akikhez csatlakozhatnak?? Nyilván a legjobban a mai napnak örűlnèk,de egy másik napot is beszélhetünk..hat koszonom szép napot.

Törölt felhasználó (3249682)

Többször lógattad be a gloryban a kabinba, még mi szexeltünk, mint én hozzád, amikor Te szexeltél...
Jah, nekünk konkrétan 0 lehetőségünk volt, még Te minden látogatáson rakogattad oda. Akkor a szexről ennyit.... De nem baj, tudjuk a mihez tartást, ha lent leszünk legközelebb.